» »

Monitor izgublja

Monitor izgublja

demokedes ::

Pozdravljeni,
Ali se je komu že zgodilo kaj podobnega:
Imam 19 inčni Samsungov LCD monitor, ki ga uporabljam kot sekundarnega poleg laptopa. Pred časom se mi je začelo pojavljati, da se mi po cca 10. minutah normalne uporabe, začne izgubljati sliko. Najprej zelo poredko, se pravi da na vsake toliko časa izgubi sliko za kako sekundo, potem pa veliko bolj pogosto, ob tem, da so te izgube vedno daljše, tako da je stanje neuporabno. Monitor ni več v garanciji. Ali je mogoče možno, da je samo kakšna malenkost, mogoče kabel al kej tazga, al se bom moral posloviti od monitorja. S samim outputom iz prenosnika je vse ok, ker na drugih prenosnikih in projektorih je ok, če pa priklopim drug prenosnik na ta monitor, se situacija ponovi. Ima kdo mogoče podobno izkušnko oziroma ima kdo kakšno idejo?
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.

glistovje ::

kondenzatorji so šli. isti problem ku pr men :)

demokedes ::

In kaj si potem naredil? Si ga zamenjal al si dal popravljat?
lp,

ROk
Zahvaljujem se vam za odgovore, ter vam še naprej želim lep dan.

glistovje ::

jah najdi enga ki se ukvarja sem pa naj ti zamenja kondezatorje, ni zahtevno delo . na servis ga ne pelji, ker se ne splača, ker ti bodo po vsej verjetnosti zaračunali kako stvar ki sploh ni šla "kaput".

MIHAc27 ::

Z Samsungovimi monitorji imam slabe iskušnje. Rad jim crkne PCB Abby bord. Cena le tega je pa nekje od 35 do 50EUR (Odvisno od modela monitorja).

Lahko da je samo kak kondenzator napihnjen ker nimaš čisto iste napake kot sem jih imel jaz ampak... bolj malo tudi verjetno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Življenska doba monitorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
518029 (6011) dela
»

Ali MacBook Pro 13 Retina ali ASUS? (strani: 1 2 3 4 5 6 )

27055325 (45146) Nummy
»

Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
898584 (5969) denci
»

V pripravi enotni standard za polnilce prenosnih računalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Matične plošče
9728052 (25150) Limit-sky
»

popolnoma mrtev HP prenosnik

101986 (1794) IvoJan

Več podobnih tem