Forum » Zvok in slika » Predvajalnik glasbe (internet radio, mp3 z mreže...)
Predvajalnik glasbe (internet radio, mp3 z mreže...)
tj6000 ::
Pozdravljeni!
Iskati sem začel igračo, za predvajanje "novih" formatov glasbe, se pravi: .mp3, flac,... Internetni radio, predvajanje z mreže, z usb... Ena izmed takih stvari bi zagotovo bil xtreamer, vendar bi rad bolj namensko zadevo - kot komponento zraven ojačevalnika... Mogoče celo z malo "retro" izgledom...
Našel sem recimo tole: http://www.logitech.com/index.cfm/speak...
Ampak cena 2k, mi nikakor ni všeč :D Je mogoče kdo zasledil kaj cenejšega?
Alternativno bi pa vseeno vzel xtreamerja (ali kak podoben "box"), vemdar če bi se ga dalo modificirati, da bi se kaj videlo na kakšnem manjhnem ekranu - doma se mi namreč vlači en 7" - sicer namenjen za v avto...
Iskati sem začel igračo, za predvajanje "novih" formatov glasbe, se pravi: .mp3, flac,... Internetni radio, predvajanje z mreže, z usb... Ena izmed takih stvari bi zagotovo bil xtreamer, vendar bi rad bolj namensko zadevo - kot komponento zraven ojačevalnika... Mogoče celo z malo "retro" izgledom...
Našel sem recimo tole: http://www.logitech.com/index.cfm/speak...
Ampak cena 2k, mi nikakor ni všeč :D Je mogoče kdo zasledil kaj cenejšega?
Alternativno bi pa vseeno vzel xtreamerja (ali kak podoben "box"), vemdar če bi se ga dalo modificirati, da bi se kaj videlo na kakšnem manjhnem ekranu - doma se mi namreč vlači en 7" - sicer namenjen za v avto...
www.dBastards.si
errhec ::
Media serverji
Poglje če ti kakšen ustreza. Yamaha ima več modelov.
pinnacle-soundbridge-home-music ?
Poglje če ti kakšen ustreza. Yamaha ima več modelov.
pinnacle-soundbridge-home-music ?
dd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Založnike skrbi snemanje pretočnih vsebin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 58230 (53013) | joze67 |
» | Kateri media playerOddelek: Kaj kupiti | 3543 (2078) | mahone |
» | htpc like box za glasboOddelek: Zvok in slika | 1585 (1328) | umexteacher |
» | Vsak ukraden album ne povzroči škode (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Tožbe | 7766 (5698) | techfreak :) |
» | iTunes popularnejši od P2P (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 12664 (10561) | christooss |