» »

The Arrivals

The Arrivals

dirkalec ::

Je kdo gledal omenjene serije? Predvsem zanimiv dokumentarec, ki ti odgovori na marsikatero vprašanje. Me je začudilo, da nima svoje teme. Moja malenkost, da vam odprem malo širše oči vaše, je ta, da vam povem, da si jih lahko ogledate na youtube vse dele, ali pa kar doljemljete s torrentom, saj avtorji podpirajo oziroma celo "prosijo", da širimo dokomuntarec in zanj ne zahtevajo ničesar. Ogled vam zelo priporočam.



A sem jez edini, ki je dejansko gledal to?

Lep pozdrav, Marko.

jest10 ::

Ali pa če vsaj na kratko poveš o čem se gre

dirkalec ::

NWO, manipulacija medijev, vojna na B. Vzhodu, "terrorizem", kot Zeitgeist, samo da gre stvar veliko veliko globje in ti da odgovor na vprašanje, na katerega spoh pomislil nisi.

DarwiN ::

Antiznanost, špekulacije, vraževerstvo, teorije zarot, izprijena propaganda, samopromocija, marketinški nategi, verska čustva, blodnje, itd, itd...
Sorry dirkalec, ampak če tebi takšna oslarija odgovori na marsikatera vprašanja, potem si ga žal zabredel že zelo globoko.

Sem samo malo premotal, ampak to je ravno poanta...
Če bi ti imel razvito kritično razmišljanje, bi uvidel tisto pravo bistvo takšnih oslarij že po par frejmih.

Tako pa žal, glej znova, in nato ponovno, in ponovno... Tako dolgo, dokler ne boš dojel tistega pravega bistva, ki pa je ravno obratno od namena tega dokumentarca, torej razviti osebni BS detektor, da v prihodnje več ne boš nasedal.

The Arrivals is a series of short videos that are aimed to show us all the religious signs that prove the foundation of all requirements for the existence of the Anti-Christ, Al Mahdi and the second coming of the Christ.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Starodavni ::

The Arrivals is a series of short videos that are aimed to show us all the religious signs that prove the foundation of all requirements for the existence of the Anti-Christ, Al Mahdi and the second coming of the Christ.

THIS!

Bullshit, verski fanatiki bodo govorili o NWO in podobnih jajcih.
Mrš, njihovo zdravilo pa je da se konvertiraš v njihov bullshit. Mogoče je človeštvo naredilo veliki korak da opušča religijo, a je naredilo 2 koraka nazaj s tem, da začne verjeti v bullshite kot jih je naštel Darwin. Rezultat je ničen ali pa še slabše.

Napredek je, ko ima človek razvit filter za vsako svinjarijo in zavrača religijo ter alternative, ker so brez trdnih dokazov.

Zgodovina sprememb…

Matako ::

Teh "eyeopenerjev" je res čisto preveč zadnje čase. Bila fora na začetku - ni več.

Zame predstavljajo šum na netu, nič več.
/\/\.K.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matako ()

Vajenc ::

dirkalec>...da gre stvar veliko veliko globje in ti da odgovor na vprašanje, na katerega spoh pomislil nisi.

Če te prav razumem, ti The Arrivals vsiljujejo vprašanja? To zna biti problem, ko ne veš več kaj te je sploh zanimalo. Oddaj še nisem pogledal, govorim glede na tvoje priporočilo.
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

gruntfürmich ::

očitno nova modna muha v ameriki. (ki se širi tudi v slovenijo:)))

ko navadni mediji ne zaležejo več, ko si ne morejo nič novega zmislit, ko so vse stare fore že potrošene, da bi pritegnili ljudi da bi jim sprali možgane, je na vrsti 'EYEOPENER'!!!

WooHOOOO:D:))
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

BALAST ::

Ne štekam, kdo je napisal tiste plakate? Ali so vsiljeni, plačani s strani NWO?

DarwiN ::

Kdo jih je napisal? Tile protesterji. Saj pa ni tko čudno, da se določenim muslimanom zmeša, če posmehuješ Mohameda, a ne?...

Pa največja fora.. "Look again, what do u realize? All the signs were written in the same handwriting."

Mislim, o tem sem govoril, da ti mora biti takoj vse jasno.. Že prva dva plakata sta različna pisava, črka E je na prvem lepo s pravimi koti, na drugem pa z zaokroženimi. Ampak seveda ne bom trdil, ker ta moj subjektivni pogled ni noben dokaz, ravno tako kot to njihovo blefiranje v dokumentarcu..
Drugič pa, zakaj ne bi mogel en človek napisati 100 plakatov, ali 1000?
Lahko je organizirana skupina ene mošeje. Deljeno delo po "tekočem traku", kjer idejni vodja piše plakate, zraven pa debatira s pomočniki.

Trejič, tile plakati so univerzalni in jih tile skrajneži lahko uporabijo za vse možne situacije. Lahko jih imajo nekje v kleti že 20 let in izvlečejo primerne za vsako priliko. V kleti in skrbno čuvane, ker jih je napisal nek njihov leader.. Vsi pa vemo, kako palijo na avtoriteto.. V takšnem hipotetičnem primeru bi res bila ista pisava po polovici muslimanskega sveta, če je treba.

Skratka, popolno nategovanje naivnih ljudi, brez kakršne koli logike. Edino kaj je res, je, da so plakati beli in pisava črna, in iz tega dejstva oni potem izvlečejo in predstavijo neko največjo teorijo zarote.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DarwiN ()

rezator ::

1. Starodavni in Darwin. Če človek pogleda vaše prispevke in jih prebere v tem forumu, kmalu spozna da itak pljuvate vse kaj je na nek način povezano z cerkvijo. Sam sem bral vaše prispevke zadnjo uro. Gledal sem pa tudi 20 delov teh filmov. Moram reči, kapo dol avtorjema, oz avtorjem, saj nevem koliko jih je. Avtorji govorijo o prostozidarjih in iluminatih, točno to, kar nekateri na tem forumu, kot naprimer The One v temi V iraku našli nafto, napad na Iran neizbežen. To o čimer avtorji govorijo o medijski manipulaciji, Hollywoodu, a boste zanikali? Gledate pop tv in vse novice so tako kot jih prikažejo? HAHA a vrjamete? Ne me basat. Presenetilo me je predvsem predstavljeno o Bljižnjem Vzhodu, Judih, Zinoistih in teroristih. Dosti, če ne že skoraj vse, se ujema z spoznanim iz knjig ki sem jih prebral (Dolga roka Izraela, Conffesion of economic hitman, Ratno stanje: Tajna povjes cia-e...). Nekaj delov ki opisujejo Antikristov prihod, se mi je res malo zdelo debilnjo ampak ostalih 75% delov, kot sem rekel, kapo dol.

2. Kako lahko iste dve osebe, kot sta navedene pri točki 1., pljuvate in zaničujete neko delo samo po temu: "The Arrivals is a series of short videos that are aimed to show us all the religious signs that prove the foundation of all requirements for the existence of the Anti-Christ, Al Mahdi and the second coming of the Christ." Sta prebrala opis, ki ga je nekdo napisal, ki je še krajši kot tale moj prispevek in zdaj že vesta o čem se gre delo. Ma lepo vas prosim, sta že slišala za HALO efekt? Ne me basat! In nevem kje sta ta opis našla spoh?! Ker iz tistih 20 delov, ki sem jih sam pogledal, jih je bilo mogoče 3 od tega kar ste vidva dala pod opis.

Tukaj je link kaj je halo efekt. Halo effect @ Wikipedia

Ostali pa tudi, ne pljuvati po temu delu, rajši si pogljte kakšnega in izpustite tistega ki se gre o religiji, saj res niso najboljši, poglejte pa pakšnega o medijski manipulaciji ali kaj takšnega kot je vojna proti terorizmu.

Vidva pa drugič bolje razmislita preden obsojata koga ali kaj samo po že prej omenjenem načinu, halo efektu!

Lep pozdrav.
Some people feel the rain. Others just get wet.

DarwiN ::

rezator, obstajata vsaj dva razpoznavna načina predstavitve takšnih idej..
Iskren znanstven način s hipotezo in dokazi in pa mumbo jumbo način, brez dokazov in poln špekulacij in obračanja dejstev na glavo..
In tule ni treba gledat vseh 16 del, da veš za kaj gre..

Izbereš religijo, ker je pač tematika, ki izzove največ čustev, pobereš par resničnih dejstev, ter jih nekako na silo povežeš z "wishful thinking" koncepti. In kaj dobiš? Kontraverzen izdelek, ki ga je praktično nemogoče dokazati ali povsem zavreči. Izdelek, ki si ga lahko vsak po svoje interpretira in ki ima "dokaze" tako ZA kot PROTI. Nato pa sledija prodaja DVDja in služenje milijonov.. Naivnež kupi, racionalni skeptik pa se zgraža nad izdelkom. In ustvarjalci??? Boli njih patak za oboje, žepi so v vsakem primeru polni.

In kaj je narobe s halo efektom? A hočeš reči, da nikoli in nikdar ne drži?
Naprimer, imaš knjige in dokumentarce kjer piše, da so ljudje jahali dinozavre. A če vidiš par takšnih stavkov, a pol ne boš logično sklepal in prišel do tvojega halo efekta?

Isto sranje ti je tukaj. Ne rabiš si celote ogledat, da ti je takoj jasno. Saj zeitgeist ima tudi ~30% resničnih dejstev noter. To je ravno uspeh teh nategov, da vzameš nekaj resnice, katero potem obrneš in predstaviš/zmešaš v svojo korist in na katero se lahko vedno nasloniš, ko gre za kritike.

Linkaj mi kateri koli del tega dokumentarca, ki naj bi bil po tvoje verodostojen, razumen ali whatever.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

DarwiN ::

Pravzaprav mi ne rabiš linkat, potem ko sem našel podnaslove vseh (očitno) 50 delov tega smeha in res nima smisla zgubljati dodatnih besed.

The Arrivals pt.01 (Proof from the Holy Quran)
The Arrivals pt.02 (Mind Control feat. George Carlin)
The Arrivals pt.03 (Children's Mind Control)
The Arrivals pt.04 (Proof of the Antichrist's arrival)
The Arrivals pt.05 (Architecture Energy)
The Arrivals pt.06 (The Battle for Human Energy)
The Arrivals pt.07 (Pharaohs of Today)
The Arrivals pt.08 (Shocking Evidence of the Pharaohs)
The Arrivals pt.09 (Hashemsfilms)
The Arrivals pt.10 (The New Worldly Order)
The Arrivals pt.11 (Musical Sorcery)
The Arrivals pt.12 (Light up the darkness)
The Arrivals pt.13 (Lady in Red)
The Arrivals pt.14 (Hollywood)
The Arrivals pt.15 (Hollywood and The Promised Land)
The Arrivals pt.16 (The Media Islam)
The Arrivals pt.17 (War on Terror)
The Arrivals pt.18 (The Hypocrisy of Democracy)
The Arrivals pt.19 (The UFO Phenomena)
The Arrivals pt.20 (The UFO Phenomena)
The Arrivals pt.21 (What Is Yet To Come)
The Arrivals pt.22 (Our Satanic Pop Culture)
The Arrivals pt.23 (Materialism and The Battle Within)
The Arrivals pt.24 (Freedom Unplugged)
The Arrivals pt.25 (The Antichrist Dajjal is Here)
The Arrivals pt.26 (The Antichrist Dajjal is Here)
The Arrivals pt.27 (Why Satanism is Practiced by Our Leaders)
The Arrivals pt.28 (Why Satanism is Practiced by Our Leaders)
The Arrivals pt.29 (The Truth About The Gods)
The Arrivals pt.30 (The Checkered Floor and The Gods)
The Arrivals pt.31 (The Great Deception)
The Arrivals pt.32 (The Most Valuable Truth)
The Arrivals pt.33 (The Choice is Yours)
The Arrivals pt.34 (The Infiltration of Religion)
The Arrivals pt.35 (The Temple of Solomon)
The Arrivals pt.36 (The Story of Jesus)
The Arrivals pt.37 (The Sun God)
The Arrivals pt.38 (The Story of Islam)
The Arrivals pt.39 (The Prophet's Lineage)
The Arrivals pt.40 (The Common Ground)
The Arrivals pt.41 (The Bloodlines)
The Arrivals pt.42 (The Gatekeepers)
The Arrivals pt.43 (The Symbolism of 9-11)
The Arrivals pt.44 (The Significance of The Kaaba)
The Arrivals pt.45 (The Kaaba and the 9-11 Ritual)
The Arrivals pt.46 (The Complete Human)
The Arrivals pt.47 (The Free Human)
The Arrivals pt.48 (The Arrival of the Mahdi)
The Arrivals pt.49 (The Arrival of the Dajjal)
The Arrivals pt.50 (The Arrival of Jesus The Messiah)
The Arrivals pt.51 (Outro)

Tile naslovi povejo vse, a ne?.
Mislim, lahko bi si še 3 minute časa vzeli in bi še z dokazi predstavili abiogenezo, teorijo vsega, itd...Takšne stvari, saj vendar imajo dokaze oziroma vsaj močne argumenta za praktično vse. Bi se zadeva še bolje prodajala..
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DarwiN ()

hamax ::

Premaknjeno v ložo.

rezator ::

Kaj je narobe z halo efektom? Ti takoj povem. Halo efekt je to. Srečaš pičko, ki ima poštene joške in rit pa še kaj drugega. Po prvem zmenku z njo rečeš vsem frendom kk je fajn in da jo boš oženu. In potem češ čas ko pičko spoznaš, vidiš da je v resnici kurba in da ni vredna centa, ki si ga zapravil za njo, da je čisto nasprotje, kot si ti dobil prvi vtis. Sojenje nečesa po vprvem vtisu, to ti je ta halo efekt.

Dokaz kako obračajo mediji naprimer stvari. Poglej na zgornjem videu od 4.05 naprej. Novinar brani tistega, ki je narisal mohameda z bombo, saj je Francija svobodna, demokratična dežela, medtem ko enkrat drugič isti novinar obtožuje židovskega igralca, da je užalil žide v nekem filmu in da se bi moral opravičiti, medtem ko je v prvem delu zagovarjal avtorja dela tiste karikature. A boš rekel oziroma zanikal da to pa pač ni manipulacija?
Some people feel the rain. Others just get wet.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rezator ()

innerspace ::

A boš rekel oziroma zanikal da to pa pač ni manipulacija?

Vskok...
Vsak medij manipulira, tako ali drugace. Na TV imas primere ko specificno(politicno) orientirana skupina propagira novice nekega tipa ki ustreza njihovi agendi. Poglej recimo Fox.
Ne dvomim, da je mnogo Tv postaj in ostalih medijev tega tipa, zato si ne zasluzijo neke resne pozornosti. Od mene vsaj.

Spet je problem manipulacije prisoten na YT, recimo konkretno pri teh videih.
Z namenom ustvarit sporocilo in ga sirit po spletu. Agenda naj bi bila 'razsirjanje obzorij', lahko pa komot pomislim, da jih je kdo placal za ustvarjanje nestrpnosti do nestrpnosti.
Ker pa naj bi tezili k pluralizmu, je prav da take 'oddaje' so in ponujajo drugacen pogled na uniformno predstavljene dogodke.
Za tiste, ki jim to ustreza, seveda.
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Avenger ::

Errm.. na jutubu je od '08 in ima 300 ogledov. Tud jaz rajš gledam Freda kot tole.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

rezator ::

Nekateri deli imajo več kot 1 000 000 ogledov.

Ta, ki ga je dirkalec prilimal v forum ima res ja, pa se teh smo večino mi nabili :). Veliko jih je dupliranih.
Some people feel the rain. Others just get wet.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: rezator ()

Zero0ne ::

Keywords: UFO alieni, zarota zahodnih medijev, satanizem, prihod jezusa.

Bi komentiral, ampak bom avtorja teme raje naslovil na debato o iracionalnih verovanjih.
uname -o

whatever ::

Kako že gre en pregovor: nikjer toliko ljudi kot v enem človeku. Samo zazrite se vase in boste našli odgovore na vsa vprašanja. Bolje rečeno, ne boste jih našli, boste pa razumeli, kako in zakaj ta svet deluje.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Obutev za na golo nogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6620245 (17857) negot
»

Izrael na letališču zahteva vpogled v Gmail (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / NWO
12453806 (48479) BlueRunner
»

London.

Oddelek: Loža
215398 (3385) baltso
»

Afera Lipa German style: 19 mrtvih, 300 ranjenih

Oddelek: Problemi človeštva
463918 (2846) Lion29
»

en težko razumljiv vic

Oddelek: Loža
283121 (2646) BaTeMaN

Več podobnih tem