Forum » Zvok in slika » cd / mp3 player yamaha cdx 397 mk2
cd / mp3 player yamaha cdx 397 mk2
Cuoresportivo ::
Pozdravljeni,
Posedujem omenjen predvajalnik, ki je star malo več kot eno leto in od danes naprej več noče prebrat nobenega medija - cd, cdr, cdrw, ...skratka ne bere. Javlja napako disc error ali pa preprosto ne zažene medija. Sedaj me zanima, ali ima kdo izkušnje s tem ter kje bi se dalo dobit servisno shemo. Predvajalnik namreč ni več v garanciji (na mojo žalost). Predvidevam, da je v okvari laser, čeprav me to čudi, saj predvajalnik ni bil veliko v uporabi. Kakšne so vaše izkušnje z serviserji te vrste elektronike ter vaša priporočila glede serviserja na območju Mariboru. Seveda pa še vprašanje ali se to sploh splača popravljat? Hvala za vaše odgovore. Lep dan še naprej.
LINK
Posedujem omenjen predvajalnik, ki je star malo več kot eno leto in od danes naprej več noče prebrat nobenega medija - cd, cdr, cdrw, ...skratka ne bere. Javlja napako disc error ali pa preprosto ne zažene medija. Sedaj me zanima, ali ima kdo izkušnje s tem ter kje bi se dalo dobit servisno shemo. Predvajalnik namreč ni več v garanciji (na mojo žalost). Predvidevam, da je v okvari laser, čeprav me to čudi, saj predvajalnik ni bil veliko v uporabi. Kakšne so vaše izkušnje z serviserji te vrste elektronike ter vaša priporočila glede serviserja na območju Mariboru. Seveda pa še vprašanje ali se to sploh splača popravljat? Hvala za vaše odgovore. Lep dan še naprej.
LINK
lep pozdrav(best regards)
- spremenil: Cuoresportivo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 396396 (52892) | NejcSSD |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27709 (7241) | monaco |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 23018 (10233) | Yossarian |
» | pofuk.. comtronOddelek: Kaj kupiti | 5295 (2741) | x45 |
» | NEC 4570 ne prebere zapisanegaOddelek: Pomoč in nasveti | 1524 (1142) | Han |