Forum » Zvok in slika » HDMI preko PC na TV
HDMI preko PC na TV
marko124 ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem kupil HDMI kabel, da poskusim gedati filme na tv prek prenosnika, da jih ne rabim dajati na USB in nato na DVD....
Kupil sem HMDI kabel ("kao" pozlačen v Big Bangu za 17€). Ko sem prišel dam sem ga vstavil v TV (vhod HDMI 1) in v prenosnik (edini vhod). Nato sem TV nastavil na AV-> HMDI 1.....in slike NI!
Zakaj mi slika ne deluje? Kaj moram še kaj na prenosniku nastaviti ročno??
Prenosnik, ki ga imam je : SAMSUNG R610
TV, ki jo imam je : PANASONIC VIERA
Res prosim za pomoč, hvala ;)
marko
pred kratkim sem kupil HDMI kabel, da poskusim gedati filme na tv prek prenosnika, da jih ne rabim dajati na USB in nato na DVD....
Kupil sem HMDI kabel ("kao" pozlačen v Big Bangu za 17€). Ko sem prišel dam sem ga vstavil v TV (vhod HDMI 1) in v prenosnik (edini vhod). Nato sem TV nastavil na AV-> HMDI 1.....in slike NI!
Zakaj mi slika ne deluje? Kaj moram še kaj na prenosniku nastaviti ročno??
Prenosnik, ki ga imam je : SAMSUNG R610
TV, ki jo imam je : PANASONIC VIERA
Res prosim za pomoč, hvala ;)
marko
- spremenil: Gandalfar ()
5er--> ::
Kaj moram še kaj na prenosniku nastaviti ročno?? Ja. Kaj? Vklopi hdmi izhod v gonilnikih grafične.
6. člen
Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK.
29. člen
Kršitev 6. člena se kaznuje z izbrisom odgovora ali zaklepom teme. Moderator lahko popravi besedilo.
6. člen
Prepovedana je pretirana uporaba velikih črk (kričanje). Pretirana uporaba pomeni več kot 10% VELIKIH ČRK.
29. člen
Kršitev 6. člena se kaznuje z izbrisom odgovora ali zaklepom teme. Moderator lahko popravi besedilo.
Scorpia ::
Ponavadi prenosniki imajo na tipkovnici označeno crt/lcd ali pa kaj podobnega, s tem aktiviraš ali bosta prenosnikov ali zunanji lcd delala, ali pa samo eden od niju. Recimo pri meni je na tipkovnici Fn+F8.
Če ne pa greš v nastavitve grafične kartice, desni gumb na namizju pa boš našel nastavitve. Izbereš pa tudi izhod katerega hočeš.
Če ne pa greš v nastavitve grafične kartice, desni gumb na namizju pa boš našel nastavitve. Izbereš pa tudi izhod katerega hočeš.
////
marko124 ::
dam desno tipko na namizju in grem pod NASTAVITVE, nato dam DODATNO ali kaj? Odprejo se mi različne nastavitve in možnosti popravkov za sliko, št. slikovnih pik, ločljivost, ....
kaj moram pritisniti??
mi je žal za kompliciranje sam ne vem kaj storit.....
"Kaj moram še kaj na prenosniku nastaviti ročno?? Ja. Kaj? Vklopi hdmi izhod v gonilnikih grafične."
KJe najdem gonilnike grafične?
kaj moram pritisniti??
mi je žal za kompliciranje sam ne vem kaj storit.....
"Kaj moram še kaj na prenosniku nastaviti ročno?? Ja. Kaj? Vklopi hdmi izhod v gonilnikih grafične."
KJe najdem gonilnike grafične?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marko124 ()
5er--> ::
Odvisno od grafične kartice in operacijskega sistema. Verjetno imaš nVidio in Visto za OS, če moja kristalna krogla še dela.
Ena bolj boga navodila so tukaj.
Ena bolj boga navodila so tukaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 583696 (23025) | Dominator |
» | Monitor za laptop *?!Oddelek: Kaj kupiti | 942 (802) | Heisenberg |
» | Težava z dostopom do internetaOddelek: Omrežja in internet | 2316 (2113) | solatko |
» | Bios rom checksum error!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1419 (1329) | boštjan |