Forum » Pomoč in nasveti » Problem z Teacovim pekačem 24X
Problem z Teacovim pekačem 24X
mgermo ::
Pri snemanju cdjev mi Recorder Buffer Level kaže zlo male vrednosti (10-60); prej je 99. V bistvu mi je vseeno ka kaže sam da je zdej vidno počasnejši; prej je spekel cd v 4,5 min zdej nuca 11!! Nastavitev se nisem dotikal, pa vendarle je očitno nekaj narobe. Kaj?
DeLonghi ::
Yap, o tem smo ze govorili...
ve mas DMA off, potem je teoreticen prenos na CDromu okoli 16x, takisto snemanje....kar je vec, ti zacne padati buffer in non-stop ti vkljucuje underrun zascizo, kar se pozna na snemalnem casu
ve mas DMA off, potem je teoreticen prenos na CDromu okoli 16x, takisto snemanje....kar je vec, ti zacne padati buffer in non-stop ti vkljucuje underrun zascizo, kar se pozna na snemalnem casu
..................................
Zbogom in hvala za vse ribe
D.A.
D.A.
akulp ::
Ja men se je pri tem pekaču isto naredil, kr neankrat. Pa ni bil kriv DMA, pol sem si naložil ASPI gonilnike pa je blo dobr...ko sem pa še enkrat winse naložil je blo pa vse ok tud ASPI nisem več rabil
DeLonghi ::
ce je kaj SPI kriv potem, ali stvar ne dela ali pa neha delati na pol...nisem pa cul, da bi zato pocasneje snemal?
..................................
D.A.
D.A.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEC dvd-rw 3500/3520/3540 (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Strojna oprema | 102882 (27391) | nuclear |
» | Plextor writer 24/48/48 problem! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4883 (4392) | Hux |
» | Teac Počasna peka??!?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2080 (1676) | bf4ed |
» | Svaka čast tistemu ki reši.... (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3724 (2690) | ~Panter~ |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1470 (1231) | dynamite |