Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik vcasih zalaufa vcasih ne
Racunalnik vcasih zalaufa vcasih ne
Realman ::
Torej, ko prizgem racunalnik prizgem se vcasih normalno zazene. drugic pa samo zalufajo ventilatorji signala na
monitor pa ni.Potem recimo stisnem reset pa se zopet zazene normalno.To mi dela, nonstop.
Sumin plosco, sam lahko je pa tud procesor.Ugotovil sem
da je procesor na zelo nestabilnih nosilcih (Slot 1)
A ima kdo kako idejo kaj bi to lahko bilo.
lp
monitor pa ni.Potem recimo stisnem reset pa se zopet zazene normalno.To mi dela, nonstop.
Sumin plosco, sam lahko je pa tud procesor.Ugotovil sem
da je procesor na zelo nestabilnih nosilcih (Slot 1)
A ima kdo kako idejo kaj bi to lahko bilo.
lp
Dusko ::
Kaj pa če neseš računalnik v drugo sobo in tam vklopiš komp na kaki drugi vtičnici.Mislim ali pa zamenjaš podaljšek.Mogoče je narobe tak kaj z elektriko.
Jaz sn mel celi novi comp in mi tudi ni hotlo zaznat včasih cd romov.Pol pa sn ugotovil ker na začetku je melo vse vonj po novem.In nisn opazo v prvih 14 dneh ,da podaljšek štrajka in da z njega malo smrdi.In pol sn ga menjal in zdaj dela vse ok.Sem pa tudi noso medtem računalnik že 3 krat na servis.In tam je vse brezproblema delalo.So tudi rekli da je plata verjetno hin ko sn opiso napako in pol so vse stestirali pa ni blo nič.
Tak,da lahko da maš plato hin ali napajalnik ali pa sam podaljšek oziroma kaki problem z elektriko.
Jaz sn mel celi novi comp in mi tudi ni hotlo zaznat včasih cd romov.Pol pa sn ugotovil ker na začetku je melo vse vonj po novem.In nisn opazo v prvih 14 dneh ,da podaljšek štrajka in da z njega malo smrdi.In pol sn ga menjal in zdaj dela vse ok.Sem pa tudi noso medtem računalnik že 3 krat na servis.In tam je vse brezproblema delalo.So tudi rekli da je plata verjetno hin ko sn opiso napako in pol so vse stestirali pa ni blo nič.
Tak,da lahko da maš plato hin ali napajalnik ali pa sam podaljšek oziroma kaki problem z elektriko.
HardwareMaster ::
A je plata slučajno od ASUS-a. te plate so imele znano napako, da si mogu ob zagonu reset prtisnt, da se je komp vklopu.
jansko ::
Zamenjaj slot adapter za cpu in namesti prave nosilce ki adapter stabilizirajo tako kot je treba
lp Andrej
lp Andrej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | elektrika včasih dela včasih neOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1014 (826) | mirator |
» | računalnik včasih začne "preskakovati" - zvoku in sliki se začne zatikati in "kolcatiOddelek: Strojna oprema | 2269 (1937) | solatko |
» | Hišni računalnik včasih "zmrzne"!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2058 (1732) | Pyr0Beast |
» | Včasih mi javi DISK BOOT FAILURE...Oddelek: Strojna oprema | 1555 (1198) | drejcmb |
» | stara plata al drug problem....za guruje :-)Oddelek: Strojna oprema | 1480 (1279) | Azrael |