» »

Solo.si

Solo.si

WildChild ::

Zaj ne vem kaj to za ena zafrkancija ali kaj...
Danes me kliče en tipo iz telefonske številke: 040 884 460 in se predstavi, da dela v Solo. Reče mi da je paket Asus eee 1005HA pripravljen vendar ga ne morjo poslat na moj naslov, ker da je neki narobe z skladiščem. Da lahko pošlejo še danes, če jim dnar nakažem na TRR po predračunu. Reku mi je še da lahko tudi sam pridem iskat na dunajsko 5, in tam plačam. Še predn sm mu uspel povedat svoje želje je bla neka napaka in je prekinlo.
Seveda jaz na mejl še vedno nisem dobil potrdila, da je paket pripravljen! Danes grem mimo LJ in bi se eventuelno lahko oglasiv pri njih. Vendar se bojim, da če pridem tja bom ostal brez vsakšnega pakega, saj potrdila da je paket pripravljen še nisem dobil....

V glanem jaz kličem nazaj na to številko se noben ne oglasi, tajnica začne govort, da lahko spustim sporočilo. Kličem na njihovo modro številko se prav tako noben ne oglasi oziroma vedno dobim nazaj, da je številka zasedena. Najbolj me jezi to, da jih nikakor ne morm doklicat da bi jim povedal, da naj mi pošlejo potrdilo na mejl da je paket pripravljen pa pridem osebno prevzet v Ljubljano. Ampak se bojim, da je to lahko nateg. Verjetno nism edini k je naroču ta paket in če bo kdo nakazau na njihov TRR bodo njemu dal, mene pa vrgli na konec vrste... Vsaj tak občutk mam.

Zdaj pa me zanima, če ima kdo še kako njihovo kontaktno številko? Kaj mi svetujete? Dobesedno na K*** mi gre taka ignoranca iz njihove strani. Za tržni išpektorat pa nimam dokazov, ker kot telefonskega klica iz njihove strani nisem prejel. Aja, na mejle tut nič ne odgovarjajo... tak da sm alone in the dark...

Torej ima kdo kako njihovo kontaktno številko in ali mogoče kdo ve do kdaj se pri njih na dunajski 5 lahko prevzame blao? Od kire do kire ure?
in da mood

bluefish ::

Ignoriraš vse skupaj in naročiš zadevo drugje?

Mentalist ::

Ne kupuj nič več tam!
Lool.

WildChild ::

Torej, če jaz ne plačam po tem ko mi nekoč dostavjo blago, to pomen, da blago zavrnem ali morm kako drugo pisno potrdilo poslat?
in da mood

bluefish ::

Če ti pošljejo pač zavrneš in s tvoje strani je zadeva opravljena. Lahko pa predhodno za čisto vest pošlješ dopis po mailu, da odstopaš od naročila - če ga preberejo ali ne je pa njihova stvar.

neres ::

Če so ti po telefonu rekli, da ga lahko prideš iskat potem je najbrž to res. Ne vem zakaj bi se kdo šalil na tak način...

To da nisi dobil potrdila po emailu ni nič takega, to počnejo tudi druge trgovine kdaj.

WildChild ::

Če so ti po telefonu rekli, da ga lahko prideš iskat potem je najbrž to res. Ne vem zakaj bi se kdo šalil na tak način...

To da nisi dobil potrdila po emailu ni nič takega, to počnejo tudi druge trgovine kdaj.


Ne verjamem jim. Enostavno... Oni mene kličejo verjetno samo zaradi lastne koristi v zvezi z dostavo. Formalno pač mora bit. Čene te lahko še vedno jeb* v glavo. Sem zdajle naročil pri drugi trgovini http://www.komportal.com/ Zmenu se z šefom. Danes grem iskat tja. Problem rešen.

Vsem drugim pa odsvetujem poslovanje z solo.si razen, če imate živce :) LP
in da mood

bluefish ::

Vsem drugim pa odsvetujem poslovanje z solo.si razen, če imate živce :) LP
Glede na drugo temo o trgovini na forumu bi to, upajmo, moralo biti jasno že marsikomu.

delfinus ::

Preprosto. Napises elektronsko sporocilo. Zaradi vase neprofesionalnosti in ignorance preklicujem narocilo XXX, hvala in lep pozdrav, podpis.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: delfinus ()

jcb ::

ŠKoda, ker nisi šel po paket, jaz tudi naročim pri eni spletni trgovini nekaj in jim po parih dneh pišem, če je blago pripravljeno in mi napišejo, da je že a nisem dobil nobene potrditve.

A kdo ve, če je tam na Dunajski 5 za parkirat kje brezplačno.
Pa kje točno je ta solo. A je to tista stvaba od DELA.

neres ::

Oni mene kličejo verjetno samo zaradi lastne koristi v zvezi z dostavo.

Ja, čisto verjetno. Mogoče so ugotovili da se jim, tako ali drugače, ne splača pošiljati s plačilom ob prevzemu.
Kar se pa formalnosti tiče, itak bi dobil račun pri njih. Obvestilo je obvestilo, po telefonu ali emailu... res ne vidim razloga, da bi ti po telefonu lagali glede dobave.


Mate07: Ja, to je stavba Dela. Za parkirat je najboljše če prideš iz Parmove.

Steinkauz ::

Kaj a to ste spregledal?
spletna trgovina solo.si

Ne kupuj tam!

kokoon ::

hehe, ravno danes sem neprekinjeno klical na solo kaksni dve uri (ja, najbrz vec kot 100krat), stalno je bilo ali zasedeno, ali pa se nihce ni javil. na koncu sem dejansko dobil nekoga, ki mi je (opazno znerviran, najbrz zaradi moje vztrajnosti) povedal, da mi moj Harmony ONE ne bo dostavljen "najkasneje jutri" - torej danes, ampak en dan kasneje - jutri.

enaka zgodba je bila vceraj, ko sem se zelel pozanimati, ce jih imajo na zalogi oz kdaj je dobava. vec kot ura neprekinjenega vztrajanja na telefonu, potem pa enkrat pac nekdo dvigne.

res si tezko predstavljam, kako se odlocajo kateri klic sprejeti in katerega ne.
[kokoon]

Leks ::

verejtno imajo skoz zasedeno linijo ker obupani naročniki, kličejo kje je njihovo blago. :)

Verjetno ni slabše službe, kot biti za telefonom pri SOLO :) Vsi te napizdujejo :)

c3p0 ::

Zanimivo, jaz od svojega trgovca dobim vsaj par mailov za vsak nakup in SMS, ko je poslano. Ko jih pokličem, se javijo takoj.

Se za par EUR splača vse to?

bauci ::

Zanimivo. Jaz sem danes klical na njihovo stacionarno številko in že po dveh zvonenjih se je nekdo oglasil.

kiky84 ::

Sedež je tam kje je Delo v 11. nadstropju. Imenujejo pa se internetna trgovina. Moraš receptroju prej rečt. Drugač pa nimajo pojma kaj pordajajo itd... Majo tak razfuk v pisarnah zgori da dol padeš :D:D Edin kaj je vredu bilo da ko sem se peljal z dvigalom je bila zraven mene noter še čistilka. Študentka stara nekje 20-25. Bila je pa tko lepa da sem ostal brez besed ;);) No vsaj neki me je razveselilo ;) Pa btw: so mi rekli da še ni pripravljena roba , a vendar sem vztrajal tak dolgo in jih razpizidl da so mi porihtal v 5 min ;)

AndrejS ::

Zanimivo.. jaz sem ene 4x kupoval pri njih pa nikoli ni bilo problema

opeter ::

Edin kaj je vredu bilo da ko sem se peljal z dvigalom je bila zraven mene noter še čistilka. Študentka stara nekje 20-25. Bila je pa tko lepa da sem ostal brez besed ;);) No vsaj neki me je razveselilo ;) Pa btw: so mi rekli da še ni pripravljena roba , a vendar sem vztrajal tak dolgo in jih razpizidl da so mi porihtal v 5 min ;)


A res? Meni je tudi simpatična ena čistilka... hmm...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

kokoon ::

pics or it didn't happen
[kokoon]

Skyman ::

po bom pa cistilke hodil gledat namest trgovine mislim da bo trgovina pocas postala sam izgovor doma :)):D


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

extreme digital spletna trgovina (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Kaj kupiti
466187366 (12081) tikitoki
»

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5715958 (9375) jocoj
»

spletna trgovina solo.si (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Kaj kupiti
786119852 (51193) r3dkv1c4
»

Trgovina SOLO.SI = prevaranti.si (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8613985 (6461) dwinxp

Več podobnih tem