» »

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije?

Kam lahko podam pritožbo za Pošto Slovenije?

1
2
»

solatko ::

Lonsarg - Najprej si poglej, kaj o taki goljufiji pravi kazenski zakonik RS!
Delo krepa človeka

MarkoMan ::

No, da zakljucim:

Danes so me klicali iz poste, da je zadnji dan da pridem po paket, drugace ga bodo poslali nazaj. V vsej zmedi so bili vsaj toliko, da se je nekomu dalo poklicati na stevilko na paketu. Epilog: napačno zabelezeno v racunalniku, da je bila posta oddana. So se opravicili...

Mi je pa se vseeno hecno, kok enega prepricevanja (da a je sigurno ta posta, naj preverim tracking, sigurno oddana v nabiralnik, celo postar se je ustavu a res nisem dobil poste,...) ko sem klical na njihov help, je vse kar lahko naredis, da na posti zahtevas obrazec, da poste nisi dobil in urejas preko posilatelja (on se edini lahko pritozi) ...

Mislim, jaz sem dobil obcutek, da si prepuscen na milost in nemilost poste ..
vsak zacetek in zacetnik je tezek

MarkoMan ::

No, pa ce se kdo spozna, kako je bilo poslano (na posti pravijo navadno pismo, brez podpisa):

 dhl

dhl

vsak zacetek in zacetnik je tezek

Gagatronix ::

Ce je sla zadeva preko DHL-a, bi moral biti zahtevan podpis, pa ceprav pise tam Standard.

St235 ::

Se enkrat DHL je lahko povsem navadna posta - Deutch post. Tako da ne tega mesatvs premium storitvami kot je je DHL express in podobno.

drvo ::

Prioritaire ne pomeni, da je potreben podpis. Tudi to, da je poslano preko dhl-a ne pomeni nujno podpisa. Drugače pa, če je bila pošiljka zabeležena v sistemu je imela sledenje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: drvo ()

MarkoMan ::

Ja, posiljka je imela sledenje in na dan, ko sem dobil listek v nabiralnik, naj pridem po posto v poslovalnico je bil zabelezen kot oddano - prevzeto.

Ko pridem na posto z listkom za prevzem poste povejo, da je bila posta oddana v nabiralnik. Ko recem, da poste nisem dobil je bilo na vrsti prepricevanje, ce je prava posta, ce sem siguren ... Zakaj sem dobil listek za prevzem poste? Odg: to se dogaja, pac postar naknadno ugotovi, da posiljka pase v nabiralnik. ... Ali se vam ne zdi veliko slucajev v mojem primeru (ni poste, imam listek, tuki sem) Odg: da ne more nič, da ima zabeleženo, da je bila pošta oddana.... Ali lahko vidim podpis Odg: ni bila za podpis

Jaz nič nisem mogel. So bili vsaj toliko, po prerekanju, da so sfotokopirali listek in ga dali postarju, ki naj bi posiljko oddal. on se je res oglasil, preveril a res nisem dobil poste, ter rekel, da se bo se pozanimal..

Epilog je bil, da so poklicali zadnji dan prevzema posiljke, da naj pridem na posto po posiljko, sicer jo bodo vrnili posiljatelju :)
vsak zacetek in zacetnik je tezek

jocoj ::

Ce je bila na listku sledilna stevilka, potem je bilo za podpisat. Vcasih postarji za posiljke katere ocenijo, da ne bodo sle v nabiralnik ali da ne bo prejemnika doma, ze v naprej napisejo listek in paketka sploh ne vzamejo s sabo. Sicer pa se taksni zapleti dogajajo pri taki masi posiljk. Na koncu je vse urejeno tako, da ne vidim problema.
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošta Slovenije - šalabajzerji (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8815826 (5897) dice7
»

Sledenje pošiljke

Oddelek: Loža
467087 (3821) profii
»

DHL in dostava Pošte Slovenije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9545854 (16695) uporabnik50
»

Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622550 (12986) kixs
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8529751 (23778) darkolord

Več podobnih tem