» »

NVIDIA in Win 7

NVIDIA in Win 7

Ubermraz ::

Živjo,

imam ASUS M50Vn prenosnik in pred kratkim sem dal gor Win 7 Ultimate. Zapletlo se je pri NVIDIA driverjih. Imam GeForce 9650M GS grafično in ko se inštalirajo zadnji dirverji se mi po ekranu pojavljajo črtice in se pojavlja črn screen in potem opozorilo, da je grafični driver nehal delovati in se je samodejno vzpostavil nazaj. Po ene 5. erroerju pa se zadeva ne postavi nazaj in ostane črno.

Kolega ima isti računalnik, le da ga je kupil leto kasneje in mu vse dela brez težav. Prej mi je na Visti vse delovalo v redu. Je imel kdo podobne težave in mi zna pomagati?

Ups, ravnokar našel sorodno temo :)
windows 7 driverji

Kakšna nova rešitev?

rsroki ::

..nimam sicer takega prenosnika...a ti priporočam da rešitev poskusaš najti na Asus-ovi strani oz. gonilnik za grafično in ne na nvidia strani za gonilnike..:D http://support.asus.com/
probaj pa gonilnike za Visto..drugega ti pač ne ostane...:|
rsroki

Poskusil sem vse možne driverje (arhivske, Vista, XP). Pa še zmeraj isti crap.
Flashal sem BIOS, na forumu od NVIDIE pa sem našel ljudi s podobnimi težavami. Tudi tam je nekaj govora o napetostih in podobnem, pa ne vem zakaj bi nekaj spreminjal, če je v Visti delovalo v redu. Bi pomagalo, če dam 32bitne Winse?

rsroki ::

..ja gledal sem asusovo stran z gonilniki in opazil, da so samo gonilniki za visto, pa še ti so stari že več kot leto dni...ja poskusi z 32 bitno verzijo...če pa ne bo šlo pa pač malo počakaj, saj bodo uradno win 7 zunaj v nekaj dneh (22.10.2009), torej bi tudi asus ali nvidia morala pripraviti nove gonilnike...upam :D
rsroki

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zmešnjava z gonilniki - W7 in XP - ter dual boot problem

Oddelek: Operacijski sistemi
376269 (5874) solatko
»

[ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 476 77 78 79 )

3942267171 (66763) Seljak
»

Radeon 4870 - problemi z driverji

Oddelek: Pomoč in nasveti
385439 (2502) dziht
»

Xp ali Vista? (strani: 1 2 3 4 )

15810824 (7294) ___

Več podobnih tem