Forum » Igre » Pomoč NFS Pro street
Pomoč NFS Pro street
Dejvid123 ::
Pred kratkim sem kupil igrico Nfs pro street.Računalnik mi izpolnjuje vse zahteve 200%.Ko jaz vse naložim in ko pridem v igro.V menuju mi začne use utripati.Nevem kaj je narobe.Hvala za pomoč že vnaprej.
Lp David
Lp David
- premaknil iz Pomoč in nasveti: Rotaidal ()
Rotaidal ::
Kakšen je ta tvoj PC ki izpolnjuje zahteve? Nimamo magične krogle. Imaš originalno igro? Gonilnike imaš ta zadnje naložene?
Imam originalno igro.In gonilniki so zadnje naloženi.Imam windows 7.Nevem kaj je narobe.Uglavnem ko pridem do menuja začne utripati ekran.In začenja kazati na začetno konzolo.V njej pa piše punk buster.Če imaš msn ali mail ti lahko pošlem ''printscreen''.
lp
lp
Grafična:ATI Radeon HD 2600 XT AGP
Slike nemorem ker jo printscreenam pa negre tle not gre samo v word.
Slike nemorem ker jo printscreenam pa negre tle not gre samo v word.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejvid123 ()
Kako jo naj pošlem?
Če jo nemorem prilepit tu.
Imaš msn?
Če jo nemorem prilepit tu.
Imaš msn?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dejvid123 ()
ferlicjanez ::
men napiše zaradi težave je bilo ustavljeno pravilno delovanje programa. windows bo zaprl program in vas obvestil če bo na voljo rešitev. če kdo ve naj pove hvala lp janez
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | GTA 4 PC (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 144989 (14196) | meho7 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109560 (86358) | mkonci |
» | PSP(Nimam Pojma) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Konzole | 11615 (10353) | ZaOstali |
» | Ne zazna diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 997 (906) | prescn14 |
» | Na Cod mi ne dela grafika!:SOddelek: Igre | 902 (810) | cupaslo |