» »

Wd TV Live

Wd TV Live

««
9 / 24
»»

boldrick ::

Hoj,

zanima me, če je že kdo sprobal preko WD TV Live predvajat Live 365 radijske postaje. Ali deluje samo z VIP dostopom, ali tudi z navadnim neplačljivim.
Druga stvar, ki me zanima bo mogoče kakemu mal smešna... ali se da preko daljinca delati playliste za glasbo (dodajati komade iz različnih map), ali mora biti playlista narejena preko pc-ja.

Hvala za odgovore!

Slavci ::

Zanima me, če lahko preko wd tv live dostopaš tudi do drugi strai, razen you tuba, live 365,pandore....( te so avtomatsko zraven)
...če se da, mi lahko prosim kdo pove kako ....Hvala

cekr ::

Sem poskusil nekaj mp3, ogg, pls... streamov pa ni šlo. Je komu že uspelo tako pognati kakšno radijsko postajo?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

vegykralj ::

Meni tudi brezžično WD TV LIVE nagaja. Youtube dela normalno, ko pa hočem film iz racunalnika predvajat mi po kakih dveh treh minutah vrže ven ter napiše ther was a problem connecting to the network - the device could not connect to the network.
Probal sem vse kar ste napisali pa ne gre. Uporabljam XP PRO. Ruter je Belkin N (F5D8236ea4) usb pa Belkin N (F5D8053), med njima je 1 meter razdalje!!
Prej sem predvajal vse iz zunanjega HD ja, in je delalo super. Potem so me vsi kolegi namamli, kako je wireless cooll, kako je boljše imet.... Pa sem kupu in sedaj.... mi dela samo youtube...in začetek filma...
Kaj obstaja kakšen program za nastavitev oz. kontrolo mreže.
Prosil bi če mi lahko kdo pomaga.
[IMG]http://www.speedtest.net/result/251628317.png[/IMG]

PARTyZAN ::

Zakaj pa pri enem metru razdalje ne uporabiš UTP kabla?

Gregor P ::

Ne poznam točne tehnične karakteristike teh predvajalnikov, ampak kar se tiče same brezžične povezave, je že namenskih naprav, ki resnično delujejo, torej brez težav predvajajo HD video na manjše razdalje recimo 10m, zelo malo. Zato sem previden pri teh predvajalnikih, ki se reklamirajo z ne vem kakšnimi prenosi. Dejansko sem sam naletel le na eno napravo oz. usmerjevalnik, ki mi nemoteno preneša video v hiši in to je od proizvajalca Ruckus Wireless; ampak to je dokaj drago za navadnega potrošnika; tako da mi niti ni jasno, kako dobro brezžično tehnologijo imajo lahko te poceni naprave za 99,- evrov.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gregor P ()

PARTyZAN ::

Poleg WDTV Live potrebuješ še Wireless dongle in N router, ki ju je potrebno dokupit. Zadeva tako gre kar krepko čez ceno 100EUR ;).

Gregor P ::

Aha potem je pa itak najbolje, da povežeš ta predvajalnik direkt na Ruckusa in potem še na PC in je težava rešena (čeprav imam občutek, da ne bi kar delovalo kot iz škatlice):D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

SeBa1987 ::

imam en problem... v wd live imam povezan zunanji disk(wd 1tb) in včasih se mi zgodi da mi diska sploh ne zazna... potem ponavadi vse kable odklopim in še 1x priklopim potem mi spet zazna... če odklopim samo usb iz diska oz. iz wd-ja je isto da mi ne zazna zato morem vse... dogaja pa se na obeh usb priključkih isto... sicer stvar ni tolko pogosta ampak je vseeno moteča... mreža mi deluje brez problema tak da nasplošno sem z zadevo zadovoljen me pa zanima če ima kdo podobne probleme in če je kakšna rešitev tukaj...

LP

NavadniNimda ::

Da, tudi jaz imam mrežni WD MyBook in imam isti problem iz WD TV Live ali iz Windows mašin. Če se ti ne zbudi iz spanja, resetiraj disk - samo za par sekund iztakni elektriko, pa nazaj.

Obstaja pa še druga rešitev: pojdi v konfiguracijo (prek WD Discovery) in odstrani kljukico, ki omogoča spanje, odnosno Standby. Tako se bo disk stalno vrtel in ne bo tega problema. Res pa je, da ti bo cel cajt kuril tistih 6 Watov na uro, torej ga je dobro ugašati ponoči...

royani ::

vegykralj je izjavil:

Meni tudi brezžično WD TV LIVE nagaja. Youtube dela normalno, ko pa hočem film iz racunalnika predvajat mi po kakih dveh treh minutah vrže ven ter napiše ther was a problem connecting to the network - the device could not connect to the network.
Probal sem vse kar ste napisali pa ne gre. Uporabljam XP PRO. Ruter je Belkin N (F5D8236ea4) usb pa Belkin N (F5D8053), med njima je 1 meter razdalje!!
Prej sem predvajal vse iz zunanjega HD ja, in je delalo super. Potem so me vsi kolegi namamli, kako je wireless cooll, kako je boljše imet.... Pa sem kupu in sedaj.... mi dela samo youtube...in začetek filma...
Kaj obstaja kakšen program za nastavitev oz. kontrolo mreže.
Prosil bi če mi lahko kdo pomaga.

Jaz sem imel tudi te probleme in sem probal vse variante kar se jih da prebrat na netu. Imam visto na računalniku in linksys ključek v wdju in mi je isto ven metalo po parih minutah. Edina stvar ki reši to pri meni je, da pustim wd player prižgan kako uro preden gledam kaj iz mreže (pri meni je kar večino časa prižgan), ali pa da preden ti ven vrže (preden mine 5min) daš film na pauso, greš skadit en cigaret in dela.
Jaz zdaj nimam več problemov.

Pa danes mi je naložil nov software, se mogoče kaj ve kakšne so izboljšave?
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: royani ()

Akssi ::

Zgleda da se bo dalo podnapise premikat in povečat!
Evo izboljšave:

oAdded Play To support for Microsoft Windows 7.
oAdded external subtitle location options (Up/Down arrows).
oAdded larger subtitle font size options.
oAdded Western European language input for keyboard.
oOther bug fixes and product improvements (see release notes).

:D

staher ::

Me mreža kr naprej neki zeza pa sem ugotovil ,da če vtaknem usb kluček s strani not pol brez problema mreža dela!
Zanima me, pa če je kdo že zrihtu za download torrent in kako?
l.p.
staher

HAM ::

Zdravo.

Koncno sem si privoscil WDTV live in sedaj imam tezavo :(
Nikakor da vidim karkoli pod network share. Niti XP share init samba share.
Firmware je zadjni 1.02.21.
Iz XP-jev lahko lepo vidim samba share v windows raziskovalcu.

A vam vsem to dela bp?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: HAM ()

staher ::

Meni dela samo požarni zid sem sklopil, pa usb klič mora biti v stranski režei pa dela super, tako je pri meni!

rikta33 ::

ne delajo VOB file-i..kaj pa zdaj to

silvom1a ::

rikta33 je izjavil:

Je kdo, kdaj rekel da delajo ??? :O

silvom1a je izjavil:

rikta33 je izjavil:

Je kdo, kdaj rekel da delajo ??? :O

respect! pri meni so delali...recimo nekaj časa...zdej pa nič več... fw version 11.

pardon---fw 24.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rikta33 ()

silvom1a ::

Oglej si malo WD-jeve forume , morda boš ugotovil kaj je od uporabnikov najbolj zaželjena funkcionalnost WDTV-ja.

LunKi ::

Men so tud vsi vob fajli prej delali normalno. Pač brez menijev, ampak se itak vse da prek pilota za podnapise naštimat. Sedaj noben vob fajl ne dela normalno, tako da bom verjetno downgrade-al. Probal 45gb blu ray od transformerjev, dela flawless, res huda slika in zvok, brez zatikanja preko USB diska seveda. Za wireless pa...samo za SD vsebine, HD filmov nikakor oz. samo v urejenih pogojih.

matki ::

Pa še res je , tudi meni sploh več ne odpira DVD-jev se pravi VOB -ts .
Kaj pa je sedaj to , so ga pa na veliko "posrali".

Ali kdo ve , mislijo to kaj popraviti ?

White666 ::

hm, jaz mam čist frišn firmware, pa vob-i delajo brez problemov

SeBa1987 ::

Se je komu že zgodilo da mu zamrzne slika? Predvajam prek zunanjega diska WD MyBook. Potem mi celi cajt kaže to sliko ko probam restartat film ali tudi če grem kakšnega drugega. Zadevo rešim tako da izklopim vse kable in še 1x priključim nazaj. Je kdo imel še kakšen podoben problem?

cekr ::

Se zgodi.

Mene pa zanima, a je kakšen eleganten način previjanja filma - preskoka na določen čas? Vsaj tako kot je pri DVD predvajalnikih, kjer lahko uporabljaš preskakovanje.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Balandeque ::

RTFM. Daš 4x hitrost naprej ali nazaj, potem pa ono tipko za naslednji komad. Jaz sem bil tudi besen, ker v nobenem testu niso tega razkrili.
Edit: Tako se pomikaš po 10 minut naprej ali nazaj.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Zgodovina sprememb…

zile ::

Ali WD LIVE TV predvaja DTS zvok v mkv datoteki.
WD LIVE TV bi bil povezan direktno na LCD TV, preko HDMI kabla (nič ojačevalca)

bastadu ::

zile je izjavil:

Ali WD LIVE TV predvaja DTS zvok v mkv datoteki.
WD LIVE TV bi bil povezan direktno na LCD TV, preko HDMI kabla (nič ojačevalca)

Predvaja BP!

mbbigm ::

Mene pa zanima kaj je boljša izbira za priklop iMaca na hišni kino?
1. WD TV Live
2. nettop
3. kabel

matki je izjavil:

Pa še res je , tudi meni sploh več ne odpira DVD-jev se pravi VOB -ts .
Kaj pa je sedaj to , so ga pa na veliko "posrali".

Ali kdo ve , mislijo to kaj popraviti ?

vsi tisti ki imate podobne težave, torej problemi z VOB file-i...najbolj elegantna rešitev je izklop iz elektrike (pri stand buy) in ponovni vklop...VOB je zopet tu. preverjeno! zopet delajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rikta33 ()

matki ::

Ej hvala stari , kako si pa to pogruntal , sem ga ravno hotel downgradat.
Pol sem pa še priklopil zunanji disk direkt na WD z najnovejšim BluRay Avatarjem (45GB) , slika in zvok ,da dol padeš.

Nimam kej rečt !

dreamteam ::

zdravo

jaz sem pa probal sedaj preko zunanjega diska na wd live tv predvajat bluray film (Avatar - 45GB), samo mi podnapisov ne zazna...ali kdo ve če se kako da podnapise nastavit?

boko34 ::

Moralo bi delat. Sicer pa lahko probaš še tako:

Poišči največjo datoteko v mapi BDMV\STREAM (v mojem primeru je 00002.m2ts - 44.2Gb) Pojdi na p.net, poberi sube in jih kopiraj zraven z istim imenom (00002.srt).
Tako boš imel:
00002.m2ts --> film
00002.srt --> podnapisi

Film bi ti moral delati s podnapisi. Meni deluje.

Ne razumem pa, zakaj ti ne delajo. Si stisnil tipko MENU in jih poiskal?

ja stistil sem za options tko ko ponavad pa pol zgori med podnapisi zbiro sam ni blo nič

Potem pa probaj tako, kot sem ti napisal zgoraj. Preverjeno deluje.

sem lih probo pa tudi nič...sam zej mi še video šteka neki ko prej ni

Potem pa ti ne znam pomagat. Sem ga pravkar pogledal in zadeva je delala. Kopiral pa sem si na disk samo največjo datoteko (00002.m2ts) in podnapise, ki sem ji preimenoval (00002.srt).

Probaj ga iztaknit iz elektrike za 10s. Včasih pomaga.

ja evo sem disk izklopo pa še enkit prklopo, zej pa vse dela...super
hvala :)

Rigi55 ::

LP
Mene zanima če mi lahko kdo razloži razliko med WD player in WD player live bistvene razlike? Imam plazmo LG 107 HD in Yamaho Ysp 1100 pa bi rad vedel kaj naj kupim.

Hvala za odgovore

kmetek ::

live ima LAN, samo to.

Highlag ::

Ja dodajanje podnapisov poleg MKV datotek deluje. Rabil prvič par dni nazaj, ko sem originalni Avatarjev DVD prekopiral v MKV, pa so podnapisi postali prozorni. No videla se je samo črna obroba črk. Potem sem na hitro z subripom podnapise pretvoril v srt, jih priložil v isto mapo kot mkv, pa jih je WD privzeto prikazal.
Never trust a computer you can't throw out a window

takole...po normalnem delovanju naenkrat wd tv live ne dela več?!? enostavno po vžigu kar nekaj časa potrebuje da naloži datoteke...na tv-u ni ničesar...tema! sumil sem na hdmi kabel pa ni! vklop na mrežo...nič...tema..kdo imel podobne težave?

poskusil tudi reset in ne gre...ni preostalo drugega kot vrniti nazaj :-(

Kadunc ::

Pozdravljeni,

Imam problem. Na računalniku imam inštaliran antivirusni program F-Secure, kateri mi preprečuje dostop do datotek v skupni rabi preko WD TV live. Če Antivirusnik izklopim lahko normalno dostopam. Zanima me, kaj moram nastaviti v nastavitvah antivirusnika, da bo stvar delovala.

Hvala za odgovore.

Lp,

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kadunc ()

dulesavic1 ::

V windowsih nastavim skupno rabo mape, v kateri imam filme (desni klik, lastnosti, skupna raba...), potem na WD-ju pojdem pod video, network shares, v glavnem tja da vidim svoj PC potem pa nastane problem. Jaz na WD playerju vidim mape ampak bilo katero kliknem mi napiše: There is no media in the current folder, kljub temu, da so v mapi shranjeni filmi. Kaj naredit?
Potem grem pa na drugo vejo map "users/public/videos/sample videos/", če pa v to mapo shranim pa potem vidim filme.
Prosim za pomoč. Hvala.

kikicar ::

Lahko kdo pove kaj več o novem upgrade-u 1.02.21? Baje so težave s predvajanjem .mkv filmov...

virusZz ::

Vse deluje kot mora...Gledam izključno .mkv filme in še nisem naletel na težavo.
virusZz

Matrix ::

A je WESTERN DIGITAL prenosni trdi disk 500GB PASSPORT II - (WDBAAA5000ABK) zadosti dober za priklop na WD TV LIVE ??
Ma Lurido!!!

kikicar ::

Mislim da ne bi smelo biti težav s passportom. Če ti velikost diska ustreza. Sam sem raje vzel wd zunanji disk 1Tb, sicer je malo večji samo imaš za isto ceno 1x več prostora. Pa res je da se passport napaja kar prek usb-ja in ne potrebuje dodatnega napajanja.

Matrix ::

Prav zaradi napajanja sem se odločil za WD passport samo upam da bo hitrost prenosa podatkov zadostna za nemoteno predvajanje. Pa napajanje prenašat sm ter tja...
Ma Lurido!!!

NazgulRR ::

Nemoteno predvaja vse ;)
««
9 / 24
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Xtreamer ali kaj drugega?

Oddelek: Zvok in slika
4120086 (19245) Han
»

WD TV Live HUB (strani: 1 2 )

7822644 (16082) kamuee
»

WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

1551153584 (36153) king67
»

Nakup WD HD TV Player

Oddelek: Kaj kupiti
115157 (3330) Robert1
»

WDTV Live ali Xtreamer?? to je zdaj vprašanje

407835 (3819) umexteacher

Več podobnih tem