Forum » Omrežja in internet » T-2 umts in modem huawei 220 se noče več v omrežje prijavit.
T-2 umts in modem huawei 220 se noče več v omrežje prijavit.
Scorpia ::
Torej zadeva je taka, nekaj časa mi je vse super delalo na asusu wl500gP. V četrtek se je nekaj pokvarilo na umts omrežju od t2, od takrat modem se noče logirat v t2 omrežje, ampak gre na gostovanje k mobitelu. Če grem na računalnik se zadeva isto ponovi, le da v 10 ali 20-em poskusu uspe logirat se v omrežje. Učasih pa sploh ne. Sem že dal notri simobilovo kartico, brez težav se prijavi na simobil, če pa t2 kartico se pa brez težav na mobitel. Modem nebi smel bit pokvarjen, če se drugje logira?
Tiste nastavitve apn in dial number nimata nič pri tem, ker se zadeva noče prijavit v omrežje prej.
Modem ni od simobila, ima originalen software in je upgredan na 7.2. Naj povem da je zadeva odlično do četrtka delala, signal je tudi odličen saj sem dosegal tudi več kot 5 mega.
T2 sem tudi že klical in niso nič pomagali, pravijo da je že ok pri njih, v ponedeljek probam še z drugo kartico.
Pa še to, sem šel na drugo bazno postajo, pa je isto.
Tiste nastavitve apn in dial number nimata nič pri tem, ker se zadeva noče prijavit v omrežje prej.
Modem ni od simobila, ima originalen software in je upgredan na 7.2. Naj povem da je zadeva odlično do četrtka delala, signal je tudi odličen saj sem dosegal tudi več kot 5 mega.
T2 sem tudi že klical in niso nič pomagali, pravijo da je že ok pri njih, v ponedeljek probam še z drugo kartico.
Pa še to, sem šel na drugo bazno postajo, pa je isto.
////
Scorpia ::
Uglavnem stvar je danes začela delovati. Telefon se je zjutraj avtomatsko povezal na t2, od četrtka sem moral ročno povezat in sem že tukaj sumil da nekaj ne štima pri njih. Sam ker se je telefon ročno uspešno povezal, se jim ni dal dopovedat. Uglavnem zadeva spet dela:)
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | T2 ali Telekom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 19543 (11545) | PunkDude |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3094 (2313) | čuhalev |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11586 (9097) | Kyou |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44070 (19610) | imallears |
» | Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 36807 (20753) | Bug |