Forum » Omrežja in internet » Sinope568+ in Edimax EW-7318UG prekinja povezavo ob downloadanju torentov
Sinope568+ in Edimax EW-7318UG prekinja povezavo ob downloadanju torentov
tdrago183 ::
Torej imam siolov brezžični modem in edimaxovo USB brezžično mrežno kartico, v začetku je vse delovalo normalno in še vedno da razen ko vključim yTorrent in mi med downloadanjem s polno hitrostjo prekine povezavo, sprva sem hitrost omejil na 130kb/s in je bilo nekaj dni v redu sedaj pa zopet prekinja in nevem kaj naj storim, na računalniku imam naloženo priloženo programsko opremo. Sam se nebi odločil za slednjo opremo vendar mi je prodajalec comshopu rekel ko sem ga vprašal po LINKSYS opremi da je edimaxova boljša, zdej al je res al ne nevem ker linksys-ove še nisem uporabljal.
Prosim vas za pomoč.
LP Toma
Prosim vas za pomoč.
LP Toma
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Internet preko električne napeljaveOddelek: Omrežja in internet | 16668 (14830) | lojze8 |
» | linksys wrt160nl + MEDIONŸ P89137 WLAN ojačevalnik prekinja wirelessOddelek: Pomoč in nasveti | 2824 (2716) | floyd1 |
» | Težava z mrežno kartico (PCI wireless)Oddelek: Strojna oprema | 1310 (1205) | Spajky |
» | Kako sedaj vidt nastavitve ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 1519 (1430) | Gost |
» | Vmesnik - printserver za printer???Oddelek: Strojna oprema | 957 (913) | Keyser Soze |