Forum » Programska oprema » Microsoft ADPCM codec
Microsoft ADPCM codec
Borci ::
Pozdravljeni.
Zaradi ogromnega števila inštaliranih raznih kodekov (npr. Nemo pack) tako za zvok kot za sliko, je začel računalnik nepravilno delovati (predvsem čudna slika, zaostajanje zvoka,...)
Odločil sem se odstraniti vse kodeke, ter inštalirati le tiste nujno potrebne.
Zato sem odstranil vse Audio in vse Video kodeke.
Potem sem inštaliral nujno potrebne kodeke, kot so DivX, AC3.
A opazil sem, da mi določenih Wav datotek noče predvajati, češ da nima kodeka. Na drugem računalniku sem pogledal kakšen kodek potrebujem in sem ugotovil, da mi manjka Microsoftov ADPCM codec.
Windows Media Player ga noče sam dolpotegniti.
Ta kodek se sam inštalira ob inštalaciji windowsev, a kako ga dodati naknadno? Našel sem ogromno novic o tem kodeku, a nikjer ne piše, kako ga dodati naknadno.
System Restore ni naredil nič glede tega.
Zaradi ogromnega števila inštaliranih raznih kodekov (npr. Nemo pack) tako za zvok kot za sliko, je začel računalnik nepravilno delovati (predvsem čudna slika, zaostajanje zvoka,...)
Odločil sem se odstraniti vse kodeke, ter inštalirati le tiste nujno potrebne.
Zato sem odstranil vse Audio in vse Video kodeke.
Potem sem inštaliral nujno potrebne kodeke, kot so DivX, AC3.
A opazil sem, da mi določenih Wav datotek noče predvajati, češ da nima kodeka. Na drugem računalniku sem pogledal kakšen kodek potrebujem in sem ugotovil, da mi manjka Microsoftov ADPCM codec.
Windows Media Player ga noče sam dolpotegniti.
Ta kodek se sam inštalira ob inštalaciji windowsev, a kako ga dodati naknadno? Našel sem ogromno novic o tem kodeku, a nikjer ne piše, kako ga dodati naknadno.
System Restore ni naredil nič glede tega.
Borci ::
Še vedno nisem našel rešitve.
Ponovna inštalacija windowsev samo zaradi tega pa niti malo ne diši.
A mi zna kdo pomagati?
Ponovna inštalacija windowsev samo zaradi tega pa niti malo ne diši.
A mi zna kdo pomagati?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel VLC 2.0.0 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 41468 (31768) | Icematxyz |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59556 (14704) | BaRtMaN |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17525 (10410) | GrimReaper |
» | Težave z divx filmiOddelek: Programska oprema | 1407 (1326) | podtalje |
» | Divx - problem ogleda na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 986 (873) | mkovac10 |