Forum » Kaj kupiti » wireles desktop adapter
wireles desktop adapter
emmentaler ::
zdravo
Grem od doma in bom imel kišto v stanovanju, kjer ni internet kabla, je pa brezžična povezava....
A važno katero kartico kupim?
Mislim, ali je odvisno kakšen signal bom imel itd??
Pač, rabim nekaj kvalitetnega, internet je na prvem mestu itak:D
ne vem, je to vredu?
http://www.nakupovanje.net/wli-pci-g300...
Grem od doma in bom imel kišto v stanovanju, kjer ni internet kabla, je pa brezžična povezava....
A važno katero kartico kupim?
Mislim, ali je odvisno kakšen signal bom imel itd??
Pač, rabim nekaj kvalitetnega, internet je na prvem mestu itak:D
ne vem, je to vredu?
http://www.nakupovanje.net/wli-pci-g300...
ja ne vem....v ruter moram vtaknit internet kabel...ki ga nimam...v mojem stanovanju bo samo wireles signal...nimam pa laptopa kot sem omenil...
5er--> ::
Router priklopiš na mrežno kartico pc-ja in tako dobiš ultra stabilno wireless povezavo. (+dodani bonboncki)
Zdravo...no, dobil sem na sposojo omejen ruter Linksys WRT54GL....kako ga moram nastavit da mi bo lovil wireles signal??
Menil sem se z kolegom in je rekel da je to daleč najslabša varjanta za dostopa do spleta....zdaj ne vem, bom sprobal....če ima kdo tak doma zvezano naj mi svetuje kako to stvar nastavit..
lp
Menil sem se z kolegom in je rekel da je to daleč najslabša varjanta za dostopa do spleta....zdaj ne vem, bom sprobal....če ima kdo tak doma zvezano naj mi svetuje kako to stvar nastavit..
lp
Ok, nimam enakega ruterja, imam verzijo wrt54g v5....
Kater firmware lahko tu gor naložim da bo zadeva delala kot wireles sprejemnik?
Kater firmware lahko tu gor naložim da bo zadeva delala kot wireles sprejemnik?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569431 (6260) | c23po |
» | dd-wrt firmware (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 21461 (5154) | mtosev |
» | Linksys WRT45GLOddelek: Omrežja in internet | 2913 (1516) | SaXsIm |
» | Linksys WRT160NL izkušnjeOddelek: Strojna oprema | 8907 (3103) | fxman11 |
» | Kateri Router - izkušnjeOddelek: Kaj kupiti | 2709 (1973) | SergioGuru |