Forum » Konzole » Ps3 tezave z nfs shift
Ps3 tezave z nfs shift
bahrija ::
Pozdravljeni. Imam hude probleme z nfs shift. Ce vozim z 16. dirkaci mi igra cudno tece. Obcutek hitrosti dramaticno pade. Izrazito je na dolocenih delih proge. lgre se ne da normalno igrat. A ste opazili kako avtomobili vcasih cudno poskakujejo??? To ni normalno!!! Primer: Laguna seca , 16 dirkacev , pagani zonda.?! Probajte. Kaj menite? HVALA LP
GLAVNI ::
Ja igra itak ni optimizirana za PS3, saj teče na 720p, pa še FPS med igro vsačih fajn padejo, sploh če si s petimi nasprotniki v kakem ovinku. Men se je itak na 27. levelu ustavlo, enostavno se mi ne da več igrat.
Odštevamo pol leta do GT5.
Odštevamo pol leta do GT5.
bahrija ::
To bi mogli pri EA mal drugac postimat. Verjetno jim je zmanjkalo casa za testiranje! Reklama je bila dobra,pokasirali so mi pa si lahko zvizgamo?$ :o Glede GT5: cez pol leta na JAP, v evropi pa ????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 25013 (9210) | uro1001 |
» | Need For Speed: Most Wanted 2012 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 12592 (10166) | Sandi1987 |
» | Gran Turismo 5 končno dokončan (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 14084 (11328) | D3m |
» | Konec xbox piratiziranja?Oddelek: Konzole | 2629 (2212) | Zheegec |
» | Gran Turismo 5 prihaja 'že' poleti?Oddelek: Novice / Igre | 4403 (3251) | PrimozR |