Forum » Pomoč in nasveti » MYSQL ERROR
MYSQL ERROR
Maverick33 ::
Prvo sm naložu apache pol php oba delata pri koraku mysql pa se mi vse vkup vstavi enkrat mi je to že delal zdej pa neče več :S
Gor mam pa še:
- SQL Server express 2008 Microsoft
- Xampp sem mel pa sem pobrisu (mogoč kej v registrih še rabm točn ime mi podejte, če lah)
Al pa, če kdo ve kako bi v xampp zrihtu da bi mi delu phpmyadmin pač verjetn je u izzi samo nej kdo napiše kako? Ker xampp mi je delu pa sm šu rajš na to kar pa ne dela zakaj = nevem?
Gor mam pa še:
- SQL Server express 2008 Microsoft
- Xampp sem mel pa sem pobrisu (mogoč kej v registrih še rabm točn ime mi podejte, če lah)
Al pa, če kdo ve kako bi v xampp zrihtu da bi mi delu phpmyadmin pač verjetn je u izzi samo nej kdo napiše kako? Ker xampp mi je delu pa sm šu rajš na to kar pa ne dela zakaj = nevem?
bluefish ::
pojdi v start > run > services.msc in ročno zaženi servis MySQL.
Za phpmyadmin pa imaš vsa potrebna navodila na spletni strani. Na hitro je tako, da ga kopiraš v mapo serverja, v mapi od phpmyadmina ustvariš mapo config in nato v brskalnik vneseš pot_do_phpmyadmin/setup/ in pod Add Server vneseš potrebne podatke - ponavadi le geslo. Nato še zbrišeš mapo config in že lahko delaš.
Za phpmyadmin pa imaš vsa potrebna navodila na spletni strani. Na hitro je tako, da ga kopiraš v mapo serverja, v mapi od phpmyadmina ustvariš mapo config in nato v brskalnik vneseš pot_do_phpmyadmin/setup/ in pod Add Server vneseš potrebne podatke - ponavadi le geslo. Nato še zbrišeš mapo config in že lahko delaš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bluefish ()
just_a_cook ::
Preveri port 3306, če ga kaj zaseda (mogoce stari Xampp)
==================
Just a cook
Just a cook
boogie_xlr ::
Poišči datoteko "logfile0" oziroma "ib_logfile0" (bit more v mapi C:\Documents and settings\All users\Application data\MySQL\MySQL Server 5.1\data) in jo pobriši. Pobriši tudi logfile1/ib_logfile1 če obstaja. Sem imel enak problem. Po brisanju log datotek je normalno šlo skozi in je lepo zalaufu server.
Maverick33 ::
Ročno zagnat: navedene datoteke ni mogoče zagnati
Port kako nevem točn a to mislš una fora 192.168.1.2 pa pol tam brišem?
Teh filov nimam nikjer tud application sploh pri men ne obstaja!
Port kako nevem točn a to mislš una fora 192.168.1.2 pa pol tam brišem?
Teh filov nimam nikjer tud application sploh pri men ne obstaja!
techfreak :) ::
Naj bi bilo v obliki "host_name.err" in Windows ima iskanje ... vsaj nazadnje ga je še imel ko sem nekaj iskal.
no99 ::
zdravo
sam sem imel podobne probleme, vendar sem sam neki za-j. pri inštalaciji.
Pomagalo je tole:
- deinstall
- ročno pobrisal vse na disku kar se tiče MYSQL
- reboot
- ponovni install
lp
sam sem imel podobne probleme, vendar sem sam neki za-j. pri inštalaciji.
Pomagalo je tole:
- deinstall
- ročno pobrisal vse na disku kar se tiče MYSQL
- reboot
- ponovni install
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253711 (28376) | miko22 |
» | Postavitev mySQLOddelek: Programiranje | 2246 (1824) | M01O |
» | PHP - težavaOddelek: Programiranje | 1419 (891) | BK5 |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14286 (10140) | betmen |
» | Posodobitev XAMPP komponentOddelek: Programiranje | 1288 (1008) | dreamtheater |