» »

HP Elitebook 8730w garancija in težave

HP Elitebook 8730w garancija in težave

T-Majo ::

Imam nekaj težav s prenosnik, spoh z gonilniki.

Ko izštekam kabel za polnjenje baterije mi ponavadi osvetlitev zaslona pade na minimalno in jo nikakor ne morem dvigniti preko tipkavnice niti preko Windowsev. Tudi če štekam nazaj na napajanje ne pomaga nič druga kot reset.

Računalnik se zelo težko bootne (tude če dam riper Windows- gre za win7), enako se mi je dogajalo z Visto, moram pa rečti, da je težava z videom zginila s prehodom na win7-če je imel kdo podobne težave.

Sedaj pa še hardwareske težave, ki pa sicer niso pretirano moteče, ampak če se da, bi jih odpravil. Najprej zapiranje pokrova- se mogoče katerem tudi tako zatika in na trdno zapira zaslon?

Tipkavnica, naj povem da ima računalnik odlično ohišje, vendar včasih katere od tipk od ESC do DEL (najvišja vrsta) ostanejo pritisnjene.

In še zvočniki, na določeni frekvenci zvoka nekje na 70% glasnosti včasih ne da hreščijo, ampak čudne vibracije spuščajo.

Med drugim je včasih polnilec za leptopa malo glasen vendar to ni nič hudega?

Glede na to, da ima garancije 3 lete, kaj mi bodo spoh rekli? Sem že poslal Mail na HP Slovenija servis, vendar nisem dobil odgovora.

Zheegec ::

Zaslon se ne sme zatikati, se pa pri vseh zelo na trdo zapira - kar je prav.

Za prvo težavo pa najprej poglej, če imaš slučajno nameščen kakršen koli program od Logitecha - sem že imel eno takšno popolnoma enako težavo.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Ne, nimam nič od Logitecha.

Glede zapiranja pa, zelo grdo šklocne in imam občutek, da se tudi ne zapre dosti.

Naj mi nekdo pomaga. Poleg teh problemov sem še opazil, da se noče polnit. Gledal sem filem in med tem časom je skoz na 5% baterija. Izštekal sem kabel in ga ponovno vštekal. Zadeva je še kr na polnjenje in se ne premakne, ko pa ga izklopim ali restartam, odstranim kabel, mi pa napiše low battery.

Rad bi pred faksom uredil to, ker potem potrebujem prenosnik.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HP 4730s - Kako priti v BIOS, če tipkovnica ne dela?

Oddelek: Strojna oprema
71446 (1275) Pesimist
»

iPad 2 ali Transformer (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
6318306 (15198) Mavrik
»

Ocena PCja

171117 (805) IvoJan
»

Problem z baterijo na prenosniku

Oddelek: Pomoč in nasveti
71260 (1064) Pyr0Beast
»

MacBook-i so zakon (ali zakaj ne želite zamenjati svojega PC-ja)

203185 (2569) Zheegec

Več podobnih tem