» »

joomla

joomla

1
2
»

Goran's Blog ::

Tac20 je izjavil:

Pozdrav, na hitrost.com sem nalozil joomlo 3, vendar mi napise:

"Your host needs to use PHP 5.3.1 or higher to run this version of Joomla!"

Zdaj na njihovi strani piše da podpirajo PHP 5.4, 5.3, 5.2 in 4.4 ampak nevem če moj paket to podpira. Paket je hitrost 500.


Na hitrost com paketa hitrost 500 nimajo.
Majo mini, klasik, maksi ter maksi +

Tac20 ::

Sej pravm neki starejšega je to, zgleda so se paketi preimenovali, ji bom pisal. Tnx

Goran's Blog ::

Tac20 je izjavil:

Sej pravm neki starejšega je to, zgleda so se paketi preimenovali, ji bom pisal. Tnx


Najboljše, da pišeš ja in boste rešli.

neoserv ::

Koliko vem pri Hitrosti podpirajo različne verzije PHP-ja, tako da boste definitivno najlažje rešili direktno s podporo.
Verjetno imaš pa tudi kakšno nastavitev v njihovi nadzorni plošči :)
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Tac20 ::

MOj paket ne podpira tega PHPja, to je bil problem, sem namestil 2.5 release in deluje.

intelček ::

Helo
mi lahko predlagate par najboljsih ponudnikov za plačljive template.
zaenkrat sem najdu kot dobrega samo Garvickpro
airsoft

Tody ::

Themeforest, themerocket, monstertemplate...

Tac20 ::

Napišeš joomla premium templates v google pa ti najde miljon strani.

Evo še neki ker sm ravno tukaj, ali kdo ve zakaj in kako se odstrani in sicer ko na templatu v joomli zapeljem z miško čez logo, se naredi pravokoten oblačel in se izpiše "Themes Joomla" in bi rad to odstranil. Kje se nahaja mesto kjer je to definirano? CSS? html? php?

Tnx

DeeCoy ::

Tole bi znalo biti definirano v html templatu.

neoserv ::

Najbolj verjetno, pod /templates/_imeteme_
NEOSERV.SI = Prijazno & hitro SSD gostovanje že 15. leto.
900+ domenskih končnic po noro nizkih cenah!
Brezplačna selitev od starega ponudnika.

Tac20 ::

Nisem našel v sami kodi, sem pa našel v nastavitvah za template kar v control panelu Joomle.

Sedaj imam novo vprašanje:

Dodajam custom font v CSS, uspešno sem ga dodal in na nekaterih delih spletne strani deluje (je zamenjan), na enih pa ne. Ali je potrebno kakšne korekcije tudi v html-ju narest. V bistvu nč spreminjam CSS samo rad bi zamenjal font.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tac20 ()

Tody ::

Ja CSS kliče nek class, ki si ga če si ga spremenil more bit spremenjen tudi v php/html -ju.

betmen ::

Zanima me:

ta avtor ima v editorju HTML gumb, ki ga jaz nimam.
Še slike:

on:




moj:





20:45

Goran's Blog ::

betmen je izjavil:

Zanima me:

ta avtor ima v editorju HTML gumb, ki ga jaz nimam.
Še slike:

on:




moj:





20:45


Maš JCE editor nameščen?

betmen ::

Zdej sem ga uspešno namestil in imam vse isto kot prej

betmen ::

Kako da se na domači index.php strani, ko dajem "Poste" da mi se datumsko sortirajo? Zdej so use sorte umes pomešane
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

server za joomla

Oddelek: Izdelava spletišč
222922 (1610) techfreak :)
»

WampServer

Oddelek: Programiranje
12838 (426) jizzer
»

joomla

Oddelek: Izdelava spletišč
101971 (1103) levaky
»

Težave z MySQL povezavo

Oddelek: Izdelava spletišč
291919 (1524) la_mer

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
11615565 (14053) Ziga Dolhar

Več podobnih tem