Forum » Pomoč in nasveti » XP v workstation
XP v workstation
HUDICEK25 ::
Pozdravljeni
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga kjes e najde in kko je ime datoteki ki ti popravi registre pri Windows XP in jih iz profesional pretvori v Workstation
THX
Zanima me, če mi lahko kdo pomaga kjes e najde in kko je ime datoteki ki ti popravi registre pri Windows XP in jih iz profesional pretvori v Workstation
THX
zigadr ::
Windows XP Professional je naslednik Windows 2000 Professional, ki je naslednik Windows NT Workstation.
Windows XP Workstation ne obstajajo. (vsaj kar jaz vem)
Windows XP Workstation ne obstajajo. (vsaj kar jaz vem)
Gandalfar ::
za domace uporabnike je WinXP Home
za poslovne pa WinXP prof.
sicer pa verjetno mislis o patchu, ki ti WinXP prof. spremeni v server edicijo. No tega tu ne bos nasel, ker spada to pod domeno wareza..
za poslovne pa WinXP prof.
sicer pa verjetno mislis o patchu, ki ti WinXP prof. spremeni v server edicijo. No tega tu ne bos nasel, ker spada to pod domeno wareza..
andrej ::
"sicer pa verjetno mislis o patchu, ki ti WinXP prof. spremeni v server edicijo. No tega tu ne bos nasel, ker spada to pod domeno wareza.. "
eh to bolj spada v domeno neumnosti
eh to bolj spada v domeno neumnosti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Server 2003 - mnenje ? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 30127 (13561) | darkolord |
» | Advanced user anketa [REZULTATI OBJAVLJENI] (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 15598 (10680) | Eru |
» | windows xp professional sp2Oddelek: Pomoč in nasveti | 1799 (1405) | Switch |
» | Windows 2003 Server (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 4678 (3715) | undefined |
» | NTswitch - ima kdo ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1517 (1308) | CaqKa |