» »

windows xp professional sp2

windows xp professional sp2

kalcek16 ::

imam windowse xp professional, ki že vsebujejo sp2. Datoteke sem posnel na cd in imam problem. ko dam v windowsih cd notri mi ga avtomatsko zažene problem pa imam ko zalaufam računalnik in dam first boot CD-rom, mi noče bootat iz CD-ja ampak mi gre kar naprej v windowse. če dam pa en drug cd notr ki pa ima sp1 gor mi ga pa normalno boota. kje je problem in kako ga odpravit?
  • spremenil: gkovac ()

iro ::

Probaj pec z manjso hitrostjo 16,
Kupi si ORIGINAL CD ko seveda pride ven.
Probaj dobit se kaksno drugo "kopijo".

Microsoft ::

Nardit mores bootable CD.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

kihc ::

Ni nujno delat bootable cdja, če maš datoteko v .bin (oz. kakšno drugo sliko cdja), jo enostavno prekopiraj (se prav da jo z nekim programom mountaš kot navidezni pogon) in mora delat!
x

Sergio ::

ni res, kihc. ce zapeces mountan image, bos zapekel fajle in adijo tebi bootabilnost. Ce zapeces .bin direktno iz programa za peko, potem mogoce.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.

Ziggy ::

Hi.


Mene pa zanima sledeče:
Trenutno imam v PC SP-1 toda prijatel mi je posodil SP-2 (Win. imam XP Prof.) ...ali moram v meniju "DODAJ ALI ODSTRANI" (na kontrolni plošči) sedaj enostavno recimo izbrisat:
Windows XP Hotfix (SP-1) (See Q370..itd) (takih jih imam cirka 20kom) :\ ... in potem enostavno zaženem iz CD SP-2??? Ali lahko kar samo vstavim CD in ga avtomacko zaženem čez SP-1 in imam potem oboje na PC-ju???

Ziggy

PS:
Sem še dokaj začetnik ...recimo temu poprečen - PC "fan" ;)

PARTyZAN ::

Ne...ni ti treba odstranjevat prejšnjih popravkov oz SP1. Pa btw Klik!

Microsoft ::

Vse, kar mores naredit, je to, da pozenes tist exe fajl, pa enih trikrat kliknes na Next. Ko bo instalacija koncana, naredis restart. Preden prides v Winse, te nekaj vprasa, ce si hocis nastavit Automtic Updates al neki takega. Lahko das Skip. Potem ti to ne bo vec kazalo.

Instalacija pa traja nekje 10 minut.


by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

kihc ::

Sergio - potem očitno morata obstajati 2 vrsti boot cdjev, ker jaz sem dosedaj po prej omenjenem postopku zapekel ene 8 boot cdjev in VSI delujejo.
x

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: kihc ()

kalcek16 ::

No da vam povem kako sem rešil problem. Iz microsoftove strani sem potegnu ene fajle, ki grejo na 6 disket (kao zagonska disketa samo da jih je 6) Windowsi mi delajo brez problema in tud hitrosdt downloada ni nič slabša. (ker sem slišal da imaste ful probleme s tem sp2)

Ziggy ::

Hi.

Danes sem inštaliral SP-2 ..inštalacija je potekala cirka 15 min. (kot ste napisali)...zadevo mi je lepo koncalo ko sem resetiral PC in ga zopet zagnal ..sedaj mi noče Internet Exploler nikakor se povezati na nobeno stran (recimo google.yahoo..ali bilo kaj podobnega)

Kaj naj naredim??? Ali moram kako drugace nastaviti Internet Exploler??

PS.

Ostalo pa deluje O.K (poveže se na Internet...itd) Prosim vas za odgovor ker sedaj lahko samo iz službe spremlam vaso debato. Hvala

zee ::

izklopi firewall v windowsih.

zee

Switch ::

Ali kdo ve, če je priporočljivo na WinXP SP2 naložiti slovenski language pack (ki sem ga dobil ob originalnem CD WinXP SP1)? Če to ni priporočljivo, ali smo potem legalni uporabniki WinXP upravičeni do še enega CDja s slovenskim language packom? Hvala za odgovore!

Ziggy ::

Hello.


Danes sem se po "šihtu cirka 2 debeli uri mučil z SP2 ...popoldne sem jih naložil ..no vse lepo in prav je steklo toda nikakor nisem potem mogel nobene strani odpret iz IE..
Zee mi je svetoval izklopiti "Požarni zid" toda tudi to ni pomagalo - uglavnem vse je lepo delovalo samo iz IE se nisem mogel nikamor povezati ...zato sem SP2 vrgel dol ;( in nazaj instaliral SP1 ki mi je takoj zalafual kot je treba.:P (Škoda)

Ciao Ziggy (Eric)

PS.

Meni je Slovenski prevod oz. language pack deloval v SP2

Yohan del Sud ::

Evo še mene. Inštaliral zadevo včeraj (winxp z SP2) kar preko originalnih XP-jev. Trajalo je pol ure. In dela vse bp. Edino firewall mi je zavezal oči muli, pa teži nonstop ker nimam inštaliranega antivirusa... :|

Switch ::

Ziggy: Ali so bili prevedeni tudi programi, ki so prišli s SP2? Ker language pack se je potem, ko so izšli WinXP SP1 spremenil.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

win XP

Oddelek: Programska oprema
213435 (3020) Han
»

Windows XP Service Pack 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
9614414 (8381) solatko
»

Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Operacijski sistemi
49245975 (19652) R33D3M33R
»

Xp slovenski vmesnik

Oddelek: Operacijski sistemi
352176 (1638) poweroff
»

Express Install za Service Pack 2

Oddelek: Novice / Varnost
453735 (3735) Izi

Več podobnih tem