Forum » Programska oprema » Hp pavilion dv5 wireless problem
Hp pavilion dv5 wireless problem
zisk ::
Dober dan!
Kot že sam naslov lahko pove, mi pri hp pavilionu dv5 el-1199 (entertainment pc) ne dela wireless povezava v svet. Začelo se je tako. Naložil sem gor win Vista ter vse driverje, ki so potrebni za normalno delovanje tega prenosnika in vse je delalo super in oh. Nato pa sem začel posodabljati še same windowse z win update. Prvih nekaj 10 updateou je bilo vse vredu. Nato pa se je začel bližati SP1. Nekaj popravkov pred SP1, ne vem točno kateri je to, je wireless crknil. V upanju, da bom z novimi update-i kaj popravil jih še vedno nalagam, kolikor jih je še preostalo, preko utp kabla, lan con. namreč deluje brezhibno. Torej kaj mi je narediti razen ponovno nalaganje windowsov in nenalaganje update-ov.
P.S Driverje sem poskusil ze večkrat ponovno naložiti. Morda kakšen predlog?
Hvala in LP.
Kot že sam naslov lahko pove, mi pri hp pavilionu dv5 el-1199 (entertainment pc) ne dela wireless povezava v svet. Začelo se je tako. Naložil sem gor win Vista ter vse driverje, ki so potrebni za normalno delovanje tega prenosnika in vse je delalo super in oh. Nato pa sem začel posodabljati še same windowse z win update. Prvih nekaj 10 updateou je bilo vse vredu. Nato pa se je začel bližati SP1. Nekaj popravkov pred SP1, ne vem točno kateri je to, je wireless crknil. V upanju, da bom z novimi update-i kaj popravil jih še vedno nalagam, kolikor jih je še preostalo, preko utp kabla, lan con. namreč deluje brezhibno. Torej kaj mi je narediti razen ponovno nalaganje windowsov in nenalaganje update-ov.
P.S Driverje sem poskusil ze večkrat ponovno naložiti. Morda kakšen predlog?
Hvala in LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 27462 (22582) | R1710 |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8596 (7802) | Invictus |
» | Izšel prvi servisni paket za Windows 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 24706 (20959) | jest10 |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267816 (67408) | Seljak |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47611 (21288) | R33D3M33R |