Forum » Konzole » Fifa 09 adidas live xbox360
Fifa 09 adidas live xbox360
adiidis ::
pozdravljeni spet jaz :)
končno sem si kupil xbox360 pro. ker pač fife 10 ni še zunja sem si instalirau fifo 09. imam pa problem z povezavo na live. in sicer mi že v štartu igre napiše da iger, taktik, sezon in vsega ostalega nebo možno shratniti ker pač nisem prijvljen na live strani. zanima me kako rešti težavo? in kje sploh se to moram registritati?
najlepša hvala za pomoč
lp
končno sem si kupil xbox360 pro. ker pač fife 10 ni še zunja sem si instalirau fifo 09. imam pa problem z povezavo na live. in sicer mi že v štartu igre napiše da iger, taktik, sezon in vsega ostalega nebo možno shratniti ker pač nisem prijvljen na live strani. zanima me kako rešti težavo? in kje sploh se to moram registritati?
najlepša hvala za pomoč
lp
- premaknil iz Mali oglasi: OmegaBlue ()
kratos ::
čak, se ti kej norca delaš ? zakaj si šel v male oglase napisat tako temo ? o.O
no anyway... rabiš xbox 360 live account za igranje prek neta, in tudi kupit morš xbox 360 gold card če hočeš downloadati/špilati na live-u.
no anyway... rabiš xbox 360 live account za igranje prek neta, in tudi kupit morš xbox 360 gold card če hočeš downloadati/špilati na live-u.
adiidis ::
na oglase sem dal po nesereči se opravičujem.
to okoli norcev pa lahko prihraniš zase!
sicer pa nebi rad downloadal ali igral na live-u rad bi le shranjeval to kar igram... ker mi zdj napiše da to ni možno.
to okoli norcev pa lahko prihraniš zase!
sicer pa nebi rad downloadal ali igral na live-u rad bi le shranjeval to kar igram... ker mi zdj napiše da to ni možno.
nejcpirc ::
Naredi si offline profil...itaq pa, če si nabavil novo konzolo, bi moral dobiti poleg 1 mesec free xbox live?
ps: če si nabaviš live, lahko igraš "Be a pro" online: 10 na 10!
ps: če si nabaviš live, lahko igraš "Be a pro" online: 10 na 10!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [XBOX 360] Nasveti (strani: 1 2 3 4 … 17 18 19 20 )Oddelek: Konzole | 205334 (82507) | radovednik |
» | Nakup Xbox 360; katero verzijo in kjeOddelek: Konzole | 1961 (1370) | JOKER |
⊘ | Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 118595 (60105) | Mavrik |
» | Microsoft začel vojno proti piratstvu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11450 (7019) | Mavrik |
» | "Must" igrice za X360?Oddelek: Konzole | 1969 (1327) | roli |