Forum » Pomoč in nasveti » downloadanje
downloadanje
pety66 ::
Živjo!
Kje v nastavitvah uredim,da mi računalnik ne bo blokiral določenih programov za downloadanje glasbe?
lp
Kje v nastavitvah uredim,da mi računalnik ne bo blokiral določenih programov za downloadanje glasbe?
lp
jishiri ::
ce mas windows firewall
Contol panel/nadzorna plosca > windows firewall/pozarni zid programa windows > (Tab) exceptions/izjeme > obkljukas programe ki zelis da se lahko povezejo na internet
ce pa nimas tega firewalla pa povej katerega imas...
LP JM
Contol panel/nadzorna plosca > windows firewall/pozarni zid programa windows > (Tab) exceptions/izjeme > obkljukas programe ki zelis da se lahko povezejo na internet
ce pa nimas tega firewalla pa povej katerega imas...
LP JM
jishiri ::
poiskusi odstraniti programa, ponovno zazeni mlincek, na novo nalozi programa...
drugace je pa cudno da ti ne dela... ali imas slucajno visto?
PS:p reveri porte v obeh programih in preglej v firewallu ce se porti ujemajo... lahko da prihaja do teh konfliktov..
edit: poiskusi to stran LINK... mogoce ti bo prisla prav
LP JM
drugace je pa cudno da ti ne dela... ali imas slucajno visto?
PS:p reveri porte v obeh programih in preglej v firewallu ce se porti ujemajo... lahko da prihaja do teh konfliktov..
edit: poiskusi to stran LINK... mogoce ti bo prisla prav
LP JM
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jishiri ()
pety66 ::
porti se ujemajo,drugače sem pa poskusila popravit po navodilih tistega linka pa še vedno ne dela...ja visto imam
drzni86 ::
sicer nimam izkušenj z tem AV-jem ampak poglej če lahko kej v programa dodaš limewire/imash pod izjeme (exception)! Sam uporabljam Aviro in in mi utorrent tudi ni hotu downloadat dokler nism dodal izjeme v AV-ju...
Evo če kej pomaga:
Right-click the McAfee icon in the notification area at the far right of the taskbar.
Open the McAfee Personal Firewall Plus console.
On the left navigation bar, select Internet Applications.
Evo če kej pomaga:
Right-click the McAfee icon in the notification area at the far right of the taskbar.
Open the McAfee Personal Firewall Plus console.
On the left navigation bar, select Internet Applications.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: drzni86 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 650689 (8226) | Domini tm |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 341860 (42316) | ignats |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131834 (21321) | Qushaak |
» | [Port Forwarding] Prokleta gamad!Oddelek: Omrežja in internet | 4530 (3997) | blackbfm |
» | no-ip DUC in Serv-U!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1615 (1574) | pivmik |