Forum » Pomoč in nasveti » Nastavitev router-ja D-link kit DKT-110
Nastavitev router-ja D-link kit DKT-110
__Devil__ ::
Lep pozdrav!
Danes sem kupil tale router: http://www.superstore.si/index.asp?tn=p..., ter me zanima kako ga povezati in kaj vse je treba še prej narediti.
Doma imamo 2 računalnika, na enem je internet, s katerega pišem sedaj, eno etažo nižje pa je še en računalnik (malce starejši), ki bi ga rad brezžično povezal na internet. Kot vidite na sliki na naslovu zgoraj je poleg še brezžični USB (wifi). Sem se že nekaj igral v vpisavanjem ip-a in to, pa mi nič ne uspe. Je pa problem, ker nevem kam točno moram vpisat ip od mojega računalnik in če je v obeh računalnikih ISTI ip. Imam pa tudi problem z omogočanjem DHCP omrežja in še nekaj.
dodam še sliko:
Sedaj bi pa še rad vedel, kje se omogoči HDCP v WINDOWS 7.
bil bi zelo hvaležen za vsako pomoč.
hvala in Lp
Danes sem kupil tale router: http://www.superstore.si/index.asp?tn=p..., ter me zanima kako ga povezati in kaj vse je treba še prej narediti.
Doma imamo 2 računalnika, na enem je internet, s katerega pišem sedaj, eno etažo nižje pa je še en računalnik (malce starejši), ki bi ga rad brezžično povezal na internet. Kot vidite na sliki na naslovu zgoraj je poleg še brezžični USB (wifi). Sem se že nekaj igral v vpisavanjem ip-a in to, pa mi nič ne uspe. Je pa problem, ker nevem kam točno moram vpisat ip od mojega računalnik in če je v obeh računalnikih ISTI ip. Imam pa tudi problem z omogočanjem DHCP omrežja in še nekaj.
dodam še sliko:
Sedaj bi pa še rad vedel, kje se omogoči HDCP v WINDOWS 7.
bil bi zelo hvaležen za vsako pomoč.
hvala in Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 573421 (290) | A_A |
» | Če nekdo izve MAC naslov tvoje tablice, ali lahko vdre vanjo ali v tvoje brezžično omOddelek: Informacijska varnost | 7044 (5506) | nurse013 |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3347 (3215) | Daniel |
» | Router za uporabo Xtremerja z žično povezavoOddelek: Zvok in slika | 3538 (2082) | libreus |
» | Težava pri nastavitvi Linksys WRT160NLOddelek: Omrežja in internet | 5049 (4286) | Spajky |