» »

LCD TV Samsung

LCD TV Samsung

Maverick33 ::

Ok prejel sem tale tv http://www.mimovrste.com/artikel/135013... zdej pa mam par vprašanj. Prvo je kjer kabel rabim, da bom gledu hd kvaliteto slike mogoče hdmi al kaj (link). Mam pa tv prek siol vmesnika tako, da ma priklop hdmi oz. hd karkol že to je...

Pa slika je res čist v kurcu pa na začetk sm pomotoma naštimu analog pa zdej ne znam resetirat tv-ja, da bi spet pršu do tega pa nastavu digital. Ali je on to že sam zaznal, ko sem mu priklopu tv-komunikator in je zamenjal način sprejemanja v digi?

LP

LapD ::

tv in komunikator povežeš s hdmi kablom
 kabel

kabel

Če ti je tv iskal analogne kanale, potem sedaj gledaš analogne. Ko si prvič vžgal tv si imel možnost iskanja med analognimi, digitalnimi ali obojimi skupaj. Za ponovno iskanje pritisni na daljincu menu, potem poišči nekje v zavihku chanels ponovno iskanje, saj je verjetno na vseh teh novih samsungih meni podoben.
web&motion designer

Sem našel zavihek kanali pa ga ne morem izbrat je siv...

techfreak :) ::

Analogno/digitalno je za kabelsko TV.

techfreak :) ::

Pa slika je res čist v kurcu

Če to misliš za Siol TV, potem ti HDMI ne bo veliko pomagal razen pri HD programih.

zee ::

Menda se s HDMI kablom znebis navpicnih crt, ki sibajo cez ekran. Pred casom je bila o tem debata na ST.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Ja sem ugotovu tist je za kabelsko tko, da mi ne pride v poštev. Kaj pa, če anteno prklopm bo pol bolš slika na hdmi kablu kot na siol TV? A ni neki, da doplačaš, da maš hd programe od siola?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1833446327 (85855) zavajon
»

LCD TV PHILIPS 32PFL5604H - problem

Oddelek: Zvok in slika
195311 (2885) NejcSSD
»

Siol tv-hdmi/scart

Oddelek: Zvok in slika
82582 (1761) techfreak :)
»

SiOL TV - slika & zvok na optiki