» »

Armed Assault 2

Armed Assault 2

Tomozuki ::

Zanima me, če kdo že ima to igro in kako je zadovoljen z njo. Sam sem sicer prebral opis, vendar so mnenja deljena. Zelo dober mi je bil Operation Flashpoint, Armed Assault 1 me je pa razočaral, ker je bil preveč šlampasto narejen (zgodba, zvok, vzdušje...). Igral bi zgolj "single player" kampanijo. Je vredna nakupa? :)

ABX ::

Igra zahteva močen CPU in trenutno single player ima veliko "buggov".

Moj nasvet je, počakaj.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Tomozuki ::

Aha, hvala za info ;) Sem prebral, da je zaradi teh hroščev SP kampanija skoraj nemogoča za končat. Isto je bilo z OPF, vendar so ga v Gold ediciji kasneje popravili, da ga je manj "kakal" :) Kako močen pa bi naj bil ta CPU? Ker na tiste minimalne zahteve se več ne zanašam... 8-O

ABX ::

i7 na 4.0Ghz je dovolj :)
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Meizu ::

Oh, super, ravno zadosti mi bo ;)

ABX ::

Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Berserker ::

4 jederni procesorji plus 4gb rama so vrjetno pogoj za igranje. Zaenkrat sta izdana komaj dva patcha. Sem razočaran nad igro ker pol tega kar so rekli ni v igri. Pa tudi MP je še v kurcu. Bugov kr mrgoli tako da bo to igralno še čez 2-3 patche. Najbolj je še editor uporaben. Obljubljali so 3D editor , v igro so ga res dali ampak skrili, vklopitega ga z tipkama ctrl + e , no vsaj zdi se mi, sicer pa baje tale 3D editor sploh ni uporaben, oz je nedokončan, mogoče ga bodo z kakšnim patchom dokončali. Sicer pa se je grafika precej izboljšala+ veliko novih enot.

Robert_S ::

Ne kupuj tega skropucala , če pa že boš , potem boš mogu vsakič , ko bo šel igrat kampanijo zvit en joint , če nočeš doživet živčnega zloma :))

Meizu ::

Zdaj sem jo sam za probo potegnu iz interneta.

Pathcano z 1.2 patchom in dela na porazni resoluciji (tam okoli 1024x768) in medium tam kakšnih 40FPS. Kar ni tolko slabo, če ne bi bil tale človek s puško tako naroden. Nekoga meriš 150 let preden ga na citraš, ker se tista puška obnaša kot kakšna flash igra, ko je fiksen kader in se sam roke s puško premikajo. Nekaj v tem stilu. Zelo nerodno za po mestu se streljat. Sam pa med medium in very high razen ogromnega padca FPSjev nisem opazil kakšne večje razlike v grafiki...

ABX ::

Še dobro da imaš i7. Krneki. :/
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Meizu ::

Definitivno je tale špil bolj porazen kot karkoli drugega... Najverjetneje me pred visokimi FPS dropi tule reši i7 res, ampak kaj ti to pomaga, če je pa špil zanič.

Mislim, igralnost je meni super, vsaj v tej smeri, da se res počutiš kot v realni bitki. Ampak vse to je zaman, saj je način streljanja s puško totalen fail. Kje si videl, da je vojak svojo puško guncal v rokah in tri leta meril v nasprotnika...

Edit: Preden se obrneš s puško in jo ustaviš v sunku na nekem nasprotniku, te on že vsaj 10x ustreli. Mogoče sem preveč navajen na Rainbow six Vegas 2, ki sem jo dobil od brata, ampak vseeno, se mi zdi način streljanja v ARMA 2 totalen fail.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Meizu ()

Meizu ::

Hmm... Zdaj vsaj vem, da te igre ne bom nikoli kupil. Se pa že veselim drugega dela serije Operation Flashpoint, ki izgleda napram ARMA 2 fenomenalen špil.

laught ::

Hmm... Zdaj vsaj vem, da te igre ne bom nikoli kupil. Se pa že veselim drugega dela serije Operation Flashpoint, ki izgleda napram ARMA 2 fenomenalen špil.

se strinjam arma 2 je res totaln fail isto kot prvi del.rajše počakajmo na ofp 2

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Tomozuki ::

Jaz sem se ravno Arma 2 veselil, ker OPF 2 bo nastal na drugačni platformi in vsaj po nekaj pogledanih videih deluje bolj COD in manj OPF. Mislim, da ga tudi dela druga ekipa. Seveda je grafično dodelan v nulo in bo vsekakor imel manj popravkov (Čehi so pač Čehi), vendar se bojim nerealističnega streljanja. No, odčino je to v Arma 2 zajadralo v drugo skrajnost. Zadevo bi morali narediti v stilu GRAW-a, mogoče celo na Unrealovem pogonu, ki je zmogljiv in hardwaresko nezahteven, je pa res, da verjetno ne more izrisovati tako ogromnih ozemelj. Škoda... pa tako sem se veselil Rusije :) No, nekje ga bom že dobil, da ga sprobam, če mi sploh laufa na mašini... itak ne igram na višjih resolucijah od 1280x720... drugače že ne vidim več, koliko nabojev imam v šaržerju :)) Pa tudi moj 8800GTS se zašvica fuL...

sparklyslo ::

OF, Arma1 in Arma2 so igre, ki niso všeč vsakomur.

Streljanje s puško ni nikakršen fail, kot nekdo tukaj omenja. Za zamik premikanja orožja za pogledom je rešitev v nastavitvah
(ker sem zdajle v službi ne morem pogledat, kako se že imenuje) ampak drsnik daš na 0 in zamika ni več.
Če pa misliš na premikanje puške po teku je to normalno, saj igra želi biti simulacija. Počakaš pač da se vojak umiri.

Je pa res da ime SP kampanija še veliko bugov.
Na strežnikih se največ igra COOP način, nekaj je tudi HOLD. Enako kot v A1. Pogon je zahteven, zato ni priporočljivo dajati vse na High.
Sicer pa je razdalja vidljivosti v MP določena z nastavitvami na strežniku.

Razlika med drugimi igrami je da imaš tu "skoraj neomejen" teren in če želiš nekomu priti za hrbet greš lahko več km naokoli,
peš :), s hummerejem, tankom, helikopterjem, letalom. Skozi gozd, po cesti, po hribu, skozi mesto,po zraku, po vodi...

Je igra, ki na začetku zahteva nekaj potrpežljivosti. Vsaka tipka na tipkovnici ima neko funkcijo :)

Sicer pa si različna mnenja o igri prebereš od tistih, ki jo dejansko igrajo/mo tule:

http://www.vojak.si/forum/viewtopic.php...

Berserker ::

Ma igra je fail ker samo ponavljajo za ofp 1, vozila je ful debilno za vozit, kr z tankom se lahk v par sekundah obrneš. Helikopterje še gre nekako bolje vozit kot v arma1.

Tomozuki ::

Sej Arma hoče biti OPF. Oziroma tudi je njen naslednik. Ne vem za Arma 2, ampak v prejšnjih dveh delih so se vozila peljala "normalno", ne gre pa pričakovati simulacije. Tam si lahko manevriral z miško ali pa tipkovnico. Kako je v Arma 2, ne vem. Kar me zanima je samo to, če je zadeva igralna kot OPF ali Arma 1.

sparklyslo ::

Arma2 je grafično izboljšana Arma1, z večjim teritorijem.
Igralnost je praktično enaka, vozila se vozijo enako,...
Je še dosti buggov, ki jih je potrebno popraviti (napake, ki jih marsikdo sploh ne opazi,
ne gre za kakšno crashanje igre).

Armo2 so naredili Čehi (bistudio), kot tudi OPF in Armo1.
Če igro kupuješ le zaradi SP ti jo vsekakor ne svetujem. Zgodba ne pritegne tako kot je v OPF.
Sicer pa je izdan demo in ga preizkusi.

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Ja pa tudi MP je drek, nič ni Pvp serverjev, samo nek coop evolution pa domination, warfare naj bi bil nekak PVp samo če se vsi igralci spravijo recimo igrat z američani , ruse pa vodi AI pol pa je to isti drek kot kot domination, le da se zraven tebe AI bori. ARMA 2 hoče bit ofp samo ji ne uspeva. Vse bolj se mi zdi da jim je ofp ratal zaradi sreče, pa kr tedaj ni bilo toliko tipa sandbox iger pa nekih battlefieldov.

jype ::

Kdor misli, da je arma2 zanič igra, nima pojma o dobrih igrah.

Če poznate še kakšno drugo igro, ki je primerljivo programabilna, naj kar pove.

Berserker ::

Če misliš glede vojaških simulacij je itak na prvem mestu ker nihčer razen njih ne dela na tej zvrsti edino GRAW 1,2 se ji prebliža sam tisto bolj kot ne ima skriptano AI ampak vseeno dobro.
No arma1,2 in ofp pa so itak oskubljena verzija VBS1,2. Ampak ker ima igra številne fane ki štancajo mode v nulo(skor vsak dan pride kakšno nov addon to so ponavadi vozila, orožija, vojaki) se jim tukaj oprosti.
Mogoče čez kakšne pol leta bom lahko rekel da je igralna. Hecno je tudi to da po osmi letah niso mogli naredit animacije za vstop v vozilo, poškodbeni model, animacije vojakov, reloadanje,ni fizike. PAč to se dogaja ker furajo zastarel pogon ki rabi ornk računalnik za delovanje. Bi rajši delali na kakšnem unreal 3. Trenutno več stavim na ofp2 tudi če bo bolj arkaden bo vsaj bolj zanimiv pa uživanski.

Zgodovina sprememb…

jype ::

Ja, sej ni mišljena kot neka končana arkada. The most fun you can have is building stuff.

Jaz sem že tolk iteracij partizanskega AI napisu za OFP, da jih je zdej že prov težko okol prnest.

Berserker ::

BO bolje it nazaj igrat arma1 in zelo realističen mod ACE. In gajba pira tistemu ki konča champaign v ARMA2, trezn ga ziher nemoreš. :)) Kljbu temu da je igra namenjena MP sceni so veliko dali na zgodbo(kao bi radi ponovili zgodbo ofp) ampak jim je zelo slabo ratalo. OFP je imel čar da si ti nepomeben člen v vojni v ARMA2 si očitno kot v večini iger ti tisti od katerega je vse odvisno kako se konča. Nek bedn special force.

Zgodovina sprememb…

OmegaM ::

Ne vem no, meni se zdi spil super.

Nekateri so pac bolj navajeni cod 2, cod uo pa itd.

Ima pa par bugov :)

LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

OmegaM ::

Tr33k pa se to, tudi v OFP si bil pomemben clen. Vendar ne od samega zacetka, si pa kar hitro napredoval.

LP
Ni nam lahko, bo pa boljše!!!

ABX ::

V OFP si padel počasi v igro.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

afajdo ::

Jst mam igro doma sam ne najdm key gena na netu a kdo ve mogoče ke se ga da dubit ?

Rotaidal ::

Ponavadi je v škatli od igre.

ali pa tu

Berserker ::

Baje pride kmalu prvi dodatek ki bo samostojen, torej brez potrebe po arma2, baje pride v igro slavni helikopter ah64 apachi pa to da bo mapa puščavska(dogajanje nekje ob kaspijskem morju kao).

http://www.armedassault.info/index.php?...

afajdo ::

Rotaidal hvala ti za vso pomoč. Sem že našel kar sem iskal. :D:D

Berserker ::

Ma jaz mam vse dele od bohemie orginal, pa se sprašujem če so sploh vredni bili mojega denarja.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Day Z (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
28039257 (2329) chucki
»

Operation Flashpoint: Red River Vaše mnenje?

Oddelek: Igre
10944 (654) barocco
»

Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
655256 (3474) Dobrawc
»

Igre 2009 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
36227840 (17809) Berserker
»

Operation Flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
925333 (4135) laught

Več podobnih tem