» »

Operation Flashpoint 2

Operation Flashpoint 2

1
2
»

jype ::

Ja, saj vem da se to vse da doprogramirat, vendar je kot simulacija igra po moje dolžna imeti take reči že vgrajene.

Si pa predstavljam, kakšna nočna mora je to lahko za programiranje AIja... Grafi zrastejo prek vseh meja.

laught ::

Če glih mi ni všeč ne arma in ne ofp 2 se mi zdi da bo ofp 2 boljši,sploh zaraji tega ker po trailerjah sodeč nebo vse tak leseno, ko pr armi,pr armi je bedasta eno in ista okolica, polno bugov, lesene animacije,amaterski govor,ko streljaš s puško maš filing kot bi z airsoftom se šicau,pol zvok je tud porazn,pa še bi lahk našteu...v of 2 bo vsaj neka animacija da boš šel v vozila pa okolica dost lepša zleda...

Berserker ::

Se vaj je le mal zasvitalo. Veš kaj me je pri sliki arme 2 osupnilo, da bodo notri v gejmu isti objekti(hiše) kot so v enki.

Berserker ::

no nic nimam pa proti modu slovenskih vojakov pa fn2000 skoda da ne izdelajo patrie

jype ::

tr33k> Veš kaj me je pri sliki arme 2 osupnilo, da bodo notri v gejmu isti objekti(hiše) kot so v enki.

Kdo pa ma čas gledat "hiše" v gejmu?

Pomembna je fizika, pomembna je simulacija. Z OFP na ArmA se je letalni model toliko izboljšal, da ni primerjave. Zdaj je dejansko užitek pristajat s helikopterjem v hot LZ, pa končno lahko z letalom narediš vsaj osnovne manevre. Tudi simulacija vožnje oklepnih vozil je precej boljša, ampak še vedno ni dovolj dobra.

Hiške barva lahko vsak mulc, če hoče.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: jype ()

iLichu ::

OFP 2 se je pokonzolil :(

laught ::

ilichu
Torej to pomeni, da se je poboljšal ne?

iLichu ::

haha ne...to pomeni da so igro poenostavili in unicil prvi del ...

Berserker ::

Pa saj bo za pc da se neboš pokonzolil =), vožnja letal pa helijev pa je kulska sam to še delam ko špilam celo pristat znam brez auto landinga ko v ofp skor nisem mogel nardit one misije z a10

jype ::

tr33k> celo pristat znam brez auto landinga

Huh? Ti se maš pa še veliko za naučit :)

Z "landing autopilot" se ne da pristati medtem ko nate streljajo. Je treba kar dobro poznat napravo, da znaš pravi trenutek zategnit, da se ustaviš tik nad tlemi, soigralci morajo pa vedet, kdaj skočit dol, da jih ne pokosi sovražnik.

laught ::

mogoče bo res slabši od predhodnika sam bo pa dost boljši, ko lesena gnila bugasta arma(če glih mi ni všeč ofp2)arma si itak ne zasluži bit na konzoli taka neizpiljena nesnaga naj kr bo lepo na pcju...

jype ::

Hja, če poznaš kakšno boljšo simulacijo bojišča, na dan z besedo.

Boljšo seveda pomeni da ima vse, kar ima ArmA (vključno s programabilnim okoljem, AIjem in vso to šaro, ki naredi ArmA zanimivo platformo) in še kaj več.

Jaz je ne poznam.

Berserker ::

jype znam dobro vozit pa pristajat z letalom tudi ko me cilja zsu 23 al pa lovi iztrelek Strela sicer se temu ni mogoče izognit pa vseeno... Sicer pa so v jokerju povedali da je arma bolj orodije za izdelovanje kot pa igra pa da je preveč podobna ofp oz. nič novega razen boljšega nadzora vozil pa večje okolje . Žal pa ima tudi brezvezno kampanijo + qg. Edino dopadel se mi je homemade nared champaign G.L.O.R.I.A. ki je osredotočen na eno osebo kot v ofp(amstrong, hammer,...) Zgodba ti pove sploh zakaj se boriš, tega v Armi žal ne izveš.

laught ::

Ja se lahk ma vse(vozila letala...) sam je vseeno hroščata igra,glej enainista okolica, ni civilistov skor nikir,prazne hiše(s tem mislim da ni not pohištva itd,),pol zvok pr puškah je smešn (kot bi se z airsoftom strelau)tank komaj vleče v mali hribček,ampak avto ga gor šiba s pune,pol eneinsite ceste,amaterski govor,iste misije oz podobne...!naj naredijo res eno mapo ko bo polna detajlov in smiselnih cest(kot pr gta 4)tu pr armi ceste vodijo kr nekam v gošo ,pa se pol kr konča za bv sredi travnika in ne vodi ne k nobeni hiši in ne nikamor.če češ to igrat morš bit res pravi vojaški fen...ker mene niti malo ne potegne, rajš igram cod...rajši eno let ne f.... pa hodim ven kot pa igram tako sranje ,če glih sn zaj čist spet not v igre pado kot kaki geek..

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

iLichu ::

Igra ima 400 km velik otok,brez nalaganja,zato je okolica bolj preprosta,k če ne bi bla bi rabu monster pc za igranje,drugac hrosce popatchas in zvoke zamenjas,plus instaliras mode in mas odlicno igro,in tebe ta igra ne pritegne ker si navajen cod podobnih iger,hodi naprej,streljaj,ponovi ta postopek 3x in si zmagu...

Berserker ::

Civiliste lahk narediš v editorju kolk češ či ti seveda komp to dovoljuje

jype ::

laught> pol zvok pr puškah je smešn (kot bi se z airsoftom strelau)

Tak zvok tudi v resnici slišiš, ko streljajo nate.

laught> tank komaj vleče v mali hribček,ampak avto ga gor šiba s pune

Tudi v resnici tanki bistveno težje premagujejo naklone kot avtomobili.

laught> naj naredijo res eno mapo ko bo polna detajlov in smiselnih cest

Za razliko od običajnih iger v ArmA to lahko narediš sam, če si to želiš.

tr33k> Žal pa ima tudi brezvezno kampanijo + qg.

Pojma nimam, ker je nikoli nisem niti poskusil igrat. Editor je pa odličen :)

Seveda je igra očitno namenjena mrežnemu igranju. Ko si del ekipe več kot 20 ljudi, se šele pokaže, da dejansko je nekaj več kot to, kar smo videli do zdaj.

laught ::

Ma maš to tud prav ja,da nisn tega navajen bom ,pa mogoče ofp 2 probal,da vidim ka so zaj v par letah naredli...

Berserker ::

Okej v tem času ko smo se tukaj špetirali sta na stran http://armedassault.info/ prišla kr dva nova moda, toliko da povem o številu modov in addonov, povprečno na dan pride gotovo 5 addonov če bi Bohemia vedla kaj addonov bodo naredli za to igro..... Slučajno kdo ve kako naj dam addon v opf 1 da mi bo delalo, kr pri armi datoteko kr vržeš v mapo addon.

jype ::

tr33k> Slučajno kdo ve kako naj dam addon v opf 1 da mi bo delalo

V Addons folder daš .pbo fajle, pa dela.

laught ::

Bi zajle res rad prou igral tale of2 al pa kako simulacijo vojaško,sn dobo zele filing da mogoče pa le ni tak bv,kaj je bil slučajno kdo v leipzingu pa igral tam?jas bi šel tja če bi mi mutika avto pustla,pa kaj se tam lahk igra igre ki še niso izšle,al sam gledaš kak predstavlajo igro?

Berserker ::

v mapa ni dobenga addon folder datoteke jo morem ustvarit al zmečem vse v DTA?

iLichu ::

če hoces pravo simulacijo bos igral Arma2,ne pa OFP2...

jype ::

Ne, tam kjer vidiš data narediš tudi Addons in daš not.

Berserker ::

Pravo simulacijo maš v SV. Vse arkade in simulacije pa bodo vseeno samo še igre.O tnx sem najdo zbirko tankov ww2 pa bi rad mal vozo shermana pa tigra.

Zgodovina sprememb…

laught ::

Kaj pa obstaja kak simulacija na temo ww2?aja ilichu pa kaj bo mela te arma 2 not da bo tak boljša po tvoje od ofp2?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

Berserker ::

Red orcestra, sicer jaz čakam na ww2 pack za armo, za ofp je tega kr dosti.

šernk ::

kdor je vajen COD stila bo itak OPF in ArmA poslal takoj v tri krasne. osebno polagam precej večje upe na OPF2 kot pa ArmA2.

arma me je enostavno razočarala. vojaki enostavno preveč neumni. hoja tvojih soborcev se ne spremeni skozi celo igro, skoz imajo namerjeno pa čeprav si sredi ničesar. za eno misijo imaš na voljo 10 helikopterjev 5 letal 2 tanka in še ne vem koliko pehote?? ko te ubijejo enostavno preklopiš heh. v OPF ko so te ubili je pomenilo restart...

in kje ste prebrali da bo OPF2 arkada?? WTF???
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Berserker ::

na konzolah bo mal poarkadena ker tam je težje merit, sicer pa je tisto preklaplanje ko si mrtev v qg. mene zanima kam zmečeš addone ko si jih potegneš v ofp kr sem ustvaro mapo AddOn pol pa grem v editor pa tam nic ne najdem.

jype ::

Addons, ne Addon.

laught ::

Eh simulacija bo,zakaj te eni mislite, da na konozolah nebi bla simulacija??not boš meu vlko vozil pa orožja...pa še mapa zgleda res izpiljena...ne pa neki štanc ko pr armi

Berserker ::

Sem dal Addon"s" pa nic ne gre lahk daš točen primer:

iLichu ::

dj laught pejt cod igrat

šernk ::

Eh simulacija bo,zakaj te eni mislite, da na konozolah nebi bla simulacija??not boš meu vlko vozil pa orožja...pa še mapa zgleda res izpiljena...ne pa neki štanc ko pr armi


mislim da se tu pogovarjamo o pravi simulaciji...v smislu one shot...one kill in ne v smislu 1000ih orožij in nato arkadne igre, se pa bojim tudi sam da bo OPF2 uničila ime ki so si ga pridobili s prvim delom
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Berserker ::

Veš kaj je narobe v armi pa ofp, da če gledaš v fp lik drži orožije predaleč od sebe se mi zdi da ga bo vsak čas izpusto, pa ko ovinkaš z avtom so roke čist pri miru. D/ program files / Codemasters / Ofp /AddOns( sam ustvaril)/ zmetal vse addonse. Tak sem naredil pa ne mi ne zazna v igri novih addonov.

jype ::

tr33k> Veš kaj je narobe v armi pa ofp, da če gledaš v fp lik drži orožije predaleč od sebe se mi zdi da ga bo vsak čas izpusto, pa ko ovinkaš z avtom so roke čist pri miru.

Kakšne hude težave imajo nekateri :)

Mene moti zgolj že omenjena statičnost igralcev v vozilih in odsotnost mikroelementov terena (eksplozija tankovskega izstrelka bi morala narediti krater, ne samo narisat fliko na ravno podlago, prav tako je na obstoječi pokrajini premalo jarkov, kucljev in podobnih reči, ki pehoti zmanjšujejo taktični zaostanek pred težjimi oblikami orožja).

Berserker ::

Ja pride en t72 na squad brez at oržija pa je ta nastradal, sicer kraterje dela v company of heroes. Škoda da na otoku ni nič potokov pa rek pa gorovje se mi zdi bolj amatersko nareto, slabo je tudi da vozila nimajo poškodbeniga modela npr. zvita cev, vtrgana kupola,. Pa zdi se mi da je armaturka v urali lepše zmodelirana kot v navadnem avtu ko še števca ne vidiš vredi. Sicer pa je lepo zgleda če daš vidno distanco na 10000m pa vidiš celotni otok.

laught ::

dj laught pejt cod igrat

Rajš drž... in ja zele sn res cod 3 špilau...dost bolše,vsaj uživam ob igranju

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: laught ()

šernk ::

dj laught pejt cod igrat

DAJ MALI TI UŠ MEN PRAVO KA NAJ ŠPILAM?!!!???rajš drž lape.. in ja zele sn res cod 3 špilau...dost bolše,vsaj uživam ob igranju


po odgovoru se ti vidi da si še otrok ki bi rad bil daleč najmočnejši na svetu. zato pa obstajajo arkade, kjer je vse narejeno da igro konča dvoletni otrok in simulacije kjer brez možganov ne boš prišel nikamor. ja še v dirkaških simulacijah moraš uporabljati možgane, saj tam ni driftanja skozi ovinke ker to pomeni izgubu časa in zelo verjeten izlet s steze
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

laught ::

Daj glej meni ni do vojaških simulacij ker mi je bv streljat se po enem in istem terenu, rajši igram raznolike misije kot pr codi,in cod tud ni nevem kak lahek če igraš na hard ,pa ga pomojem tud nena sami froci igrajo,pa sorry za grde besede sam mam nes slab den!pa btv niti nisn več taki otrok sn že 19 in ups če se včasih "otroško" izražam sam me razpizdi da mi kdo pravi kaj naj...

iLichu ::

dj laught zadrz se a prow,če ti ne sedejo vojaske simluacije ali nasplosno simluacije,ti jih ni treba žalit...

Berserker ::

De zaj sem res obupal naj mi en vreji razloži kak zmečem addone v ofp mapo oz. kje moram dat mapo addon kr sem vse probal kar mi je en svetoval pa še vedno ne dela. Sej bi rajši armo špilal sam za armo ni dobenga ww2 tank pack. Za ofp pa je tega ko smetja.

laught ::

Ok vela,pa kolk bo kaj vozil not pa orožja če ve kdo?sam je pa res da ko gledaš za ofp 2 trailer gameplay zgleda ko arkada...
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Arma 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6311423 (618) oo7
»

Operation flashpoint 2 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
655255 (3473) Dobrawc
»

Armed Assault 2

Oddelek: Igre
302895 (1503) Berserker
»

Igre 2009 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
36227840 (17809) Berserker
»

Angleška ArmA

Oddelek: Igre
61356 (1234) imallears

Več podobnih tem