» »

Day Z

Day Z

Pureforce ::

Ma nevem, sej pomoje večina folka sploh ne igra zaradi zombijev ampak zaradi tega, ker imaš permenant death.

Pesimist ::

jap. Permanenta smrt je huda za solo igralca. Za taksne ko pa jih je v grupi po par komadov, kaki ruski, nemski klan kaj sem gledal pa ce crkne 1 ali par v grupi ni hudo ker dobijo ves gear nazaj po respawnu. Solo igralec pa izgubi vse. Zato ne priporocam tega spila za solo igralce. Reje si kupi gajbo pira, resno ker bote samo zivce zgublali.

Drugace sem pa danes ze zasledil kao nocdkey servere online. To imajo celo v imenu, in spil podpira search pod filtrom, tak da jih ni tesko najti. Nisem pa sprobal ce res delujejo sej mam orginal anyway. Tak da....

Aja pa cheaterjev je polno btw. Tote live stremere na twichu nonstop cheateri jebejo in jim spawnajo nedovoljena vozila, orozija in letala.

Tak da nevem no jaz imam vec funa z singleplayer Arma2 kampanijo kot pa Dayz. Ceprav je tam tudi polno bugsov. Vec kot 5€ ne dajat za to govno, tak da ce dobite na steam sellu ok.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

bajsibajsi ::

Ce bi bil Dayz single player only, zdaj sploh ne bi govorili o njem. Ker bi bil prakticno nicen, v najboljsem primeru, s par tisocimi igralcev, ki bi nehali igrati po parih urah; vecina se prej. Kar Dayz naredi Dayz je ravno to, da je online persistent svet. Zedi sploh niso tista prava predvsem pa ne prva nevarnost, kot sem par tednov nazaj mislil, ko sem zacel igrati - drugi igralci so. In v tem je car Dayz.

Ravno tako moras sprejeti perma death, kot del igre, del sistema. Ce ti perma death (dejansko sploh ni pravi perma death) ne disi, potem to ni igra zate.

Res je, da igranje v skupini lahko pomaga in ti precej vecji obcutek varnosti, ampak tudi solo se da igrati, in to precej fino. Uporabi nekaj skila, predvsem pa pameti - to pac ni Call of duty (ki sem ga tudi sam tako zelo vajen). Drzi se roba gozda, izogibaj se pohajkovanja po cesti, non stop glej okoli sebe..itd itd...

V bistvu bi vsakemu novincu priporocal, da za pristno Dayz izkusnjo zacne igrati na slepo (npr. brez online zemljevida), da dobi tisti pravi filing... filing kakrsen naj bi bil Dayz v RL, ce bi se zgodilo... V bistvu je Dayz precej realna situacija postavljena v virtualni svet. Igra na clovesko psiho, karakter posameznika, instinkt... ravno to kar bi se v takem primeru dogajalo v resnicnem svetu, ce bi prislo do zombi apokalipse.

Sam svetujem malo vec vere v ljudi, tudi ce te ubijejo 40x ... bos po parih dnevih, tednih igranja srecal 41 osebo, s katero se bosta skupaj podala na zanimivo pustolovscino.

btw, strinjam se, da je way too much bugov, ampak veliko jih je ze v sami Armi 2. Standalone Arma 3 Dayz igra (in ne mod) bo verjetno precej bolj dodelana; seveda v kolikor se bo to sploh zgodilo. :)

Ingame Peacerer in sem friendly. To pa ne pomeni, da te ne bom imel "ves cas" na muhi s preko desetletje dolgim FPS aim skillom :P

Pesimist ::

vero v ljudi? imas 7 dni old char dobro opremlen. Bi rad vido tistega ki nebo prvo strelo pol pa reko zdravo. Ce sem ravno spavnal ok nic za zgubit. Sej cez cas lahko zacnes skrivatri gear v gozdu samo zaeenrkat se nisem najso enega sotora za poceti kaj takega.

Freaxx ::

In kako deluje šotor če smem prašat? Naj mi en razloži tole plz, ker sm zgubil ene parkrat celotno opremo zaradi bedarije -.-
In pa tole zelo pomaga

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Freaxx ()

Berserker ::

Kaj točno je permenant death ? Da izgubiš vso opremo po smrti ? Sicer zakaj bi se igralci strelajli med seboj, če lahko skupaj iščejo opremo. Za oborožit 40 ljudi, kot jih je večina časa na strežniku je pa vendarle dosti opreme po celotni mapi ?

69charger ::

Zakaj bi se streljali? Saj veš da je v vsakem multiplayer špilu nekdo, ki se gre partybreakerja in samo najeda drugemu folku aka trolli. Trolli so pa že zelo znana tema iz STja.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Berserker ::

Že ampak Arma2 je v osnovi resen špil, ki odvrne 15 letnike. Pogosto po njej posegajo resnejši in starejši igralci.

Pureforce ::

En dober razlog zakaj ustrelit koga je da mu lahko opremo vzameš. Drugo je pa, ko te ene 15 krat ustrelijo v hrbet, boš začel streljat vsepovprek, ko se bo kaj zganilo. Drugače pa tudi če si v grupi ti ne pomaga dosti če naletiš na enega sniperja, ki te bo zaradi grupe še lažje opazil. :)

Freaxx ::

Se mi je ravno zgodilo, da pridem v cherno in najdem modela mrtvega z M4 in pa 90 metki + blood bagi, en kup šare...in čez minut fašem enega kretena ki me z backrippa z neko pištolco. Mest se od zdaj naprej izogibam, sploh pa cherno in elektro...tja greš samo opremo izgubit majkemi. Bom si ob naslednjem pohodu nabral opremo, šotor in se zakempiral na sredo gmajne in potem vn hodil po stvari. ZAUPAT PA NIKOMUR

Pureforce ::

Nevem meni je Cherno najbol zabavno. Obereš tiste 4 hiše v centru, not sigurno dobiš Lee pa en kup nabojev. Potem greš na najviši silos v mestu, ki je tako visok da je skoraj nemogoče da bo kdo ravno tja gor bulil. In potem samo čakaš tam gor in streljaš na ljudi ali zombije kar ti paše (naj še omenim, da zombiji ne morejo priti gor).
Tako sm prej pobiu ene 50 zombijev v roku 15min, pa 5 ljudi. (evil laugh) :)

Pesimist ::

sej potem ti pa ostanne samotarenje po sumi. Jaz sem zaj pistolco z ammo, tisto najpogostejso, mapo, kompas kerega tak nerabis ce ves da se oblaki vedno premikajo proti vzhodu. samo sibic ne najdem da bi lahko ogen delo. manjka se mi pa vecji backpuck in sotor. Mam torej tolko stufa da me je ze strah bo chernu ali elektru se sprehajat. ce pa koga vidim pa tak takoj v glavo.
mislo sem ze se en account kupit na steam sellu pa ga mel kot mulo in za mesta, ampak brezveze tak spilat.

bajsibajsi ::

Berserker je izjavil:

Sicer zakaj bi se igralci strelajli med seboj, če lahko skupaj iščejo opremo.


Ravno v tem je car igre. In ne mislim v strelanju na druge igralce, ampak na kaos v igri. Kaos ki pa je precej odvisen od vsakega posameznika posebej, ki igra DayZ. Zato sem prej omenil, da je ta "igra" precej realna, kljub temu da so notri zombiji. Realna v smislu, da je predvsem kot FPS bolj zombie survival simulation.

Zakaj bi na nekoga streljal v igri? Zakaj bi na nekoga streljal v RL, ce bi prislo do zombie apokalipse, ali nemara kr naravne katastrofalne nesrece. V bistvu ves razlog samo ti, kot oseba ki igras igro. Razlogov je pa lahko se in se... Mogoce se ti % prezivetja poveca s tem, ko nekoga zahrbtno ubijes, da dobis dragocen GPS ali zgolj konzervo fizola, ker ti indikator za hrano ze rdece utripa... Mogoce bi pa raje igral z nekom v teamu (ne nujno velika skupina). Igral RPG survival in kljub temu, da bi bila kdaj precej mocnejsa proti nasprotniku vseeno ne bi ubijala (brez povoda in pravega razloga), ampak bi komu pomagala, ali napadala samo bandite..itd itd. Skratka moznosti je ogromno. Ravno tako kot v RL.

DOOM_er ::

no sej, lahko bi se STjevci povezali :) samo čakam na steam summer sale če bo v kratkem drugače pa če drugi teden naredim 2 izpita kupim pač za 25 € si za nagrado :D
Robots will steal your job. But that's OK

Pesimist ::

Seenrkat vas lahko samo svarim ne kupujte arma za ta mod kot solo igralec. Meni osebno gre kompletno na bruhanje ze zadeva. Zombiji so tak glichasti da te hitajo na dalec, skoz stene, premikajo se ko spuerman v superspeed nacinu. V hiso skoci skoz vrata ko mislis da si na varnem pa te zacne hitat. Takoj zacnes krvaveti in se pajtlati tako da rabis 2 itema (bandage, painkillers) samo za 1 zombijev hit. Noge ti lomijo ko za salo, tako da rabis se konstantno zalogo tretjega itema (morfina).

Zadeti jih je prakticno nemogoce da te ne hitajo. Zdaj ze 1 uro laufam okol brez zvoka in crnobelo ker sem na low hpju in drugace negre kot z jestjem. Konzerve ti dajo samo 200hp od 12k total. Tako da je to en joke. Sibic nimam ker so rare, da bi kaj lahko skuhal.
Invetorij je pa tak katastrofa. Do backpacka sploh dostopat nemrem brez da z cem interaktam.

connel ::

Eh, ne znaš igrat tega moda, nič drugega. Če ti ni všeč pač ne igraj alpha verzije moda. Igram tako sam, kot v grupi, pa nimam nobenih problemov.

Ti dam en hint, kako pobijati zombije, ko te lovijo. Obrneš se in tečeš vzratno, ko se zombi ustavi, da bi te udaril, greš še malo naprej, se ustaviš in ga ustreliš. Simpl ko pasulj. Če se jih hočeš znebiti, letiš do prve odprte hiše, počepneš in greš počasi na drugi strani ven, voila, ne vidijo in ne slišijo te več, torej te tudi ne lovijo.

Pureforce ::

Mah nevem js igram sam pa mi je kar kul, se pa ne bi branil igranja v skupini sam trenutno nimam časa za njo.

Užigalice usaj js precej na izi dobim (sm pa večino časa v Cherno). Za zombije ubit greš recimo v hišo al nekam po stopnicah in vedno se bodo ustauli prej in zelo počasi začeli lest po stopnicah, takrat jih pač počiš. Pač fora je da začejo tako hitro tečt zato ker arma kot simulacija modernega bojevanja pač ni narejena za melee kombat.

Pač nevem na začetku boš par urc dosti umiral, ko pa enkrat poštudiraš zadevo, umreš pa samo še če te kak plajer snajpne al pa v hrbet poči.

Glede nahrbtnika je tako, če ti gledaš na nek item ga lahko daš v "žep", ali pa odpreš nahrbtnik in ga daš not, zato ti tuki tudi kaže kaj vse maš v nahrbniku. V tem načinu je tudi nemogoče si item iz nahrbtnika direktno v "žep" premestit (razn če ga najprej vržeš potleh in potem pobereš). Če pa ti odpreš nahrbtnik brez, da bi na kak item gledal, je tukaj mišljeno, da si boš prestavljal zadeve iz/v nahrbnik, zato se ti tam levo pokažejo itemi od nahrbnika, ti pa potem klikneš levo/desno glede na to kaj hočeš z itemom naredit.
Nevem izbrali so si tak način UI, ki je čisto vredu, edini problem je, da v tem primeru ne vidiš koliko imaš poln nahrbnik.

connel ::

Seveda vidiš. ko imaš odprt nahrbtnik ti zgoraj levo piše koliko imaš še prostora, recimo 2/20 - imaš prostor še za dva predmeta.

Freaxx ::

Okej, danes sem kar dosti preigral in morem rečt, da od zombijev sploh ne umrem več, ampak playerji so tisti ki predstavljajo nevarnost. Zombijev se že znebiš, če uporabiš malo možgane...Ko pa te ustreli en osterostrelec z bogvekje, je pa kar nadležno...sploh zato ker ne predstavljaš nevarnosti temu snajperju in tudi oprema ga najbrž ne zanima, ampak te le "trolla".
Sem pa ubil enega igralca, ki me je zgrešil na stopnišču gasilskega doma v Electru in se opremil z dovolj municije za manjšo vojno :)).
Se bom poskušal držat stran od večjih mest...Imam tudi knife, vžigalice, sekiro + waterbottle da lahko brez problema pohajkujem v gozdu in mogoče najdem kakšen helicopter crash site, te so menda najboljša nahajališča military grade opreme.

Pesimist ::

connel je izjavil:

Eh, ne znaš igrat tega moda, nič drugega. Če ti ni všeč pač ne igraj alpha verzije moda. Igram tako sam, kot v grupi, pa nimam nobenih problemov.

Ti dam en hint, kako pobijati zombije, ko te lovijo. Obrneš se in tečeš vzratno, ko se zombi ustavi, da bi te udaril, greš še malo naprej, se ustaviš in ga ustreliš. Simpl ko pasulj. Če se jih hočeš znebiti, letiš do prve odprte hiše, počepneš in greš počasi na drugi strani ven, voila, ne vidijo in ne slišijo te več, torej te tudi ne lovijo.


sem delal tak na nemskih 15ms ping serverih inzombi me vseeno vedno hitne. Crnobeli utrip slike. Zaj sem najso samo eno konzervo sardin kolko je to 200hp. da sem do nje priso sem pa zgubo 2k hp.

sibic se enkrat nisem imel pa nahrbtnika. so potrosni material ali ne

meni je to taki spil ki ga je bol fun gledat kak drugi spilajo kot sam spilat.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

Pesimist ::

kaj se pa sniperjev sredi mesta tice se se pa najmajn sekiram, ker te tak nimam nic dosti za zgubirt. je pa res da en sniper na toweru lahko v nedogled strela ce aborta game predno porabi zadni metek v magazinu. To pa tak vsi delajo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Pesimist ()

bajsibajsi ::

-25% https://store.bistudio.com/

edit/
Me zanima, ce je to fora dobiti se malo vec cvenka, predno gre cena dol v steam summer sale.

Zgodovina sprememb…

DOOM_er ::

če bo na steamu v daily deal bo 50% dol.

je kdo.za to da bi se igralo skupaj?
Robots will steal your job. But that's OK

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: DOOM_er ()

bajsibajsi ::

LF some1 to play with. :)

DOOM_er ::

dodej me na stimu scrat666, al pa skype dumzor, bomo ze trije
Robots will steal your job. But that's OK

Freaxx ::

Dodaj me na skype bani223. Skupaj je nas, ki igramo že deset in vsak dan raidamo airfield oz. iščemo crashsite. Dobil sem puško L85A2 AWS (Nightvision+Thermal) in lahko spotam zajčka na km stran sredi noči :)) Živ sem že dober teden.

wnbpotato ::

A vsi igrate preko steam? JAz igram non-steam verzijo in skacem po nakljucnih serverjih, lepo pa bi bilo ce bi se nasel kdo s katerim bi lahko igral na enem serverju... Kdorkoli?

bajsibajsi ::

Saj nima veze, ce igras preko Steama ali ne. Sam uporabljam Six updater, da mi auto posodablja ob zagonu (kadar ne rabim rocno) in pa Dayz Commander.

btw, imas soliden SLO server, vpisi v filter "nohop". Sam je HC, ni 3rd person view..itd. Ce bos, danes igral mi napisi na PM Skype - v kolikor ga uporabljas, pa se lahko dobiva na enem serverju in najdeva (spawnama toliko casa, da bova cim blizje).

Zgodovina sprememb…

Freaxx ::

Z veseljem bi igral na slovenskem serverju, a je ta "NO HOP" kar pač pomeni da imaš karakterja samo na tem serverju (malo moteče), bolj pa me moti to da je 3rd person izključen, saj se Dayz igra dosti manj kot FPS, saj se večino časa plaziš okoli in skrivaš po sencah za kar pa je potreben nadzor, ki se ga dobi samo z tretjeosebnim pogledom. (ala Assain's creed) Če bi to opcijo vključil bi z veseljem prišel igrat.

bajsibajsi ::

Dayz se sedaj precej precej igra kot FPS TDM kot pa se par tednov nazaj. Ne, nohop je kr ok in tud pravilno, ker folk hopa serverje za loot; kar je lame. Uglavnem, igra se precej PK na veliko serverjih. Ce gres v Cerno al pa Elektro pricakuj, da bos na zasedenem serverju najverjetneje umrl v parih minutah. Sploh ce si sam in ne kempas.

Sam igram samo surivor mode in ne PK, ce res ni nujno. Skoraj vedno cakam, da igralec prvi ustreli in "molim", da bo zgresil in ga bom pwnal. Zato najveckrat umrem. Ampak to je edini nacim, ce zelis s kakim random igrati v timu... Folk bo s PK/TDM unicil car Dayz moda. Saj se ze spreminja v frag fest.

VidKo ::

Iščem resnega soigralca ali soigralce za občasno pohajkovanje po DayZ. Zaželjeni soigralci s čim višjim humanity statusom. Banditi odpadejo.

Pesimist je izjavil:

kaj se pa sniperjev sredi mesta tice se se pa najmajn sekiram, ker te tak nimam nic dosti za zgubirt. je pa res da en sniper na toweru lahko v nedogled strela ce aborta game predno porabi zadni metek v magazinu. To pa tak vsi delajo.


V patchu 1.7.2.5 je glitch z unlimited ammo odpravljen.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

VaeVictis ::

V patchu 1.7.2.5 moraš dati municijo v nahrbtnik in potem abortati game in priti nazaj in boš imel vse metke nazaj.

Pred tem, si se samo odlogiral in prišel nazaj, pa si imel vse metke.

Sem pa včeraj umrl "verjetno" zaradi buga, s kolegi smo bili v Guglovem, kurimo ogenj in pečemo zrezke in kar naenkrat mi napiše slavne besede "You are dead"...

Poln health, nobenga metka, nobenga zombija, nič ...

Sicer laufam nazaj do trupla in dobim vse nazaj, samo vseeno se je treba zavedati, da je igra še vedno v Alpha fazi.

Sam si želim, da bi bili spawn mesta za loot bolj random, ter da bi bilo občutno več zombijev, tudi v gozdih, mogoče kaka horda 100 zombijev, ki bi laufala okrog, da bi bila v glavnem igra še težja ...

Morda celo, da bi trupla zginla po par minutah oz. še bolje, da bi ponovna vstala kot zombie čez določen čas, a mislim, da je Rocket (izdelovalec moda) rekl, da so infected in ne zombiji in da tega ne bo vgradil.

Nekdo je zgoraj napisal, da ne dobi vžigalic, ponavadi najdem vžigalice v trgovini, pa če imaš probleme v Chernu ali pa Elektru, pojdi stran od morja (proti severu) v mesta, ki so bolj v notranjosti in boš morda lažje našel vžigalice, nož, sekiro in živali...

Zrezki ti dajo 800 pik krvi in ne samo 200 pik, tako kot konzerve.

Če igraš pa še s kom, pa naj ti da Blood Bag (najdeš samo v bolnicah), ki ti povrne vso kri.

ps: Najbolj me pa pri smrti moti, da sem imel že čez 600 zombie killov.

Še smešna kompilacija iz Day Z

Robot Zombie

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: VaeVictis ()

Bowman94 ::

Če hoče me lahko kdo doda na steamu ime: Bowman94

Trenutno imam:
- m4a1
- bizon pp-19
- coyote backpack
- m1911
- etc.

humanity imam 2500

bajsibajsi ::

VidKo je izjavil:

Iščem resnega soigralca ali soigralce za občasno pohajkovanje po DayZ. Zaželjeni soigralci s čim višjim humanity statusom. Banditi odpadejo.

Pesimist je izjavil:

kaj se pa sniperjev sredi mesta tice se se pa najmajn sekiram, ker te tak nimam nic dosti za zgubirt. je pa res da en sniper na toweru lahko v nedogled strela ce aborta game predno porabi zadni metek v magazinu. To pa tak vsi delajo.


V patchu 1.7.2.5 je glitch z unlimited ammo odpravljen.


Itak sploh ni pomembno. Folk dupa na velko s sotori in avti.

VidKo ::

Dejstvo je, da je zadeva v alpha fazi in ni čudno, da je toliko bugov in glitchev, ki jih folk z veseljem izkorišča.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

Freaxx ::

Moram rečt, da si kar vesel ko odkriješ da lahko tisti bogi seržer za M107 ki ga je težko dobit, izkoriščaš v nedogled :)) Najprej dobra stvar, ki ti pozneje skrajša igro (pač ti ni treba metkov iskat, ampak raje pobijaš folk). Če popravijo vso duplikacijo itemov etc. bo igra še dosti težja IMO. Da se pohvalim, imam trenutno najboljši gear ki se ga da dobit in karakter živ 13 dan.

VaeVictis ::

Freaxx je izjavil:

Moram rečt, da si kar vesel ko odkriješ da lahko tisti bogi seržer za M107 ki ga je težko dobit, izkoriščaš v nedogled :)) Najprej dobra stvar, ki ti pozneje skrajša igro (pač ti ni treba metkov iskat, ampak raje pobijaš folk). Če popravijo vso duplikacijo itemov etc. bo igra še dosti težja IMO. Da se pohvalim, imam trenutno najboljši gear ki se ga da dobit in karakter živ 13 dan.


Dej mal povej kero opremo imaš?

Imaš tudi radio, range finder in nvg?

bajsibajsi ::

Z radijem nimas kaj poceti (je sploh v modu?), range finder ne potrebujes, ce si dovolj leet, nvg no ja.. ce igras pogosto ponoci.

Kante ala L85, as50.. sploh ne zelim imeti. Zakrije pogled na desno za pol zaslona. DMR > 107/as50 :D

Trenutno imam DMR + FN FAL v coyote paku in razmisljam, da bi FN menjal za M4A1 CCO.

Zgodovina sprememb…

wnbpotato ::

Ahhh jaz pa na pocitnicah, locen od dayz :( Kr fous ratam ko takle berem kak spilate :(

Freaxx ::

No lastim si l85a2 (termalna puška), M107 v ruzaku. NVG, GPS, rangefinder, med pijačo se najde tudi mountain dew :D....no pa ghillie suit mam tut.
Sem imel pred tednom prvič šanso videt in tudi vozit helikopter (server se je ravno začel) in ga tudi skrit. Še danes je v bazi.

p.s.
Longest kill to date je 1080 metrov, čet airstrip.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Freaxx ()

VidKo ::

Funny story:

Končam s preiskovanjem enega bloka v Černem in stopim ven, ko pred sabo zagledam človeka v ghillie suit, ki takoj odpre ogenj in me hudo poškoduje. Zvlečem se nazaj v blok, spustim par opozorilnih strelov skozi vhodna vrata. Ker krvavim se obvežem in ostanem s cca 2500 krvi. Vržem dimno bombo, počakam, da se dim razširi in se prebijem iz obroča. Zbežim proti najbližji hosti (hvala bogu, da se je temnilo). Čez nekaj časa naletim na nič hudega slutečo kravo in ker potrebujem sočne zrezke, se odločim da jo ubijem. Ker je v bližini ogromno zjev, se odločim za tih uboj s sekiro. Ker niam prostora, odložim svoj winchester v travo, vzamem sekiro in ubijem kravo. Dobim sočnih 8 zrezkov... Nastopi težava, kje vraga najti winchester v tej travi, v temi... Ok, zgubil primarno orožje, a dobil zrezke... Ko se umaknem globoko v gozd, zakurim ogenj in spečem zrezke. Povrnejo mi kar precej zdravja, in veselo se odpravim dalje raziskovat :D
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

bajsibajsi ::

wnbpotato je izjavil:

Ahhh jaz pa na pocitnicah, locen od dayz :( Kr fous ratam ko takle berem kak spilate :(


Nc bat, ko prides nazaj bos oborozen do zob. Te cakajo vsi tulsi (tud GPS), gili suit, pa izbira med FN Final, DRM, M4A1 CCO, Coyote pack... popravljamo dva helija. Oborozen bos kot se nikoli... mamo 2 x ATV, Offroad truck, UAZ, Polo...itd :)

sajko33 ::

A še komu ne dela sejvanje vozil in šotorov v 1.7.2.5 updatu?
S frendom sva predvčerajšnjjim našla avtobus in ga je odpeljal nekam v eno šumo tam bogu za hrbtom. Prideva nasledn dan gor ga ni blo. rečemo ok.
Včeraj najdeva motor, kolo in tractor. On je skril motor, jaz kolo. Ko sem danes zjutraj šel iskat kolo ga seveda ni bilo. Skril sm ga pa tako, da sem imel še jaz težave ga najdt, tko da, da bi ga kdo stisnu je majhna možnost.
Pa včeraj sva imela tudi eno zanimivo prigodo... Tisti kombi (zgleda kot volkswagen). S 3km/h sva malenkost odrgnila zid. Kombi je pa kr razgnal. ArmA physics ftw.

VidKo ::

Sta bila na istem serverju? Shranjevanje dela samo in le na istem serverju.
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

Aljaz1980 ::

Koliko te stane če želiš igrat DayZ?

15€ za ArmaII ali še kaj ?

VidKo ::

Potrebuješ Arma II Combined Operations (Arma II + dodatek Operation Arrowhead)
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje

Mafionzo ::

Tole je mislim da najugodnejša možnost.

http://www.onlinekeystore.com/Arma-2-Co...

Sem že kupil BF3 na tej spletni strani in je vse brez problemov :)

Freaxx ::

Arma 2 free in Operation Arrowhead deluje, torej le 15 eur če hočeš! (Arma 2 je nepotrebna, nujno rabiš samo OA.)

@sajko33
Očitno se server restarta od začetka vsak dan, to se mi je že dogajalo. (Prešlepam vse dele za helikopter na otok in ga uspešno napolnim z benzom, odletim na eno malo jasico kjer mam na drugem serverju tudi bazo (pa še server je bolj kot ne prazen)in naslednji dan izgine)

bajsibajsi ::

To sejvanje je non stop zbagano. Ce najdes frisno vozilo ali nov sotor lahko z njim dupas predmete.

VidKo ::

DayZ dobil hotfix 1.7.2.6

baje popravljeno shranjevanje šotorov in vozil
http://www.commit.si
spletna računalniška trgovina za overclockerje, gamerje in modderje


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Arma 3 (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
6311325 (520) oo7
»

Najboljša survival igra?

Oddelek: Igre
486088 (2835) Berserker
»

H1Z1

Oddelek: Igre
334571 (1903) oo7
»

The War Z / Infestation: Survivor Stories

Oddelek: Igre
353961 (2960) Leprechaun
»

WAR-Z je released :)

Oddelek: Igre
81545 (1205) Pesimist

Več podobnih tem