» »

Igre 2009

Igre 2009

dronyx ::

Ne, mislim da je ne bo.

laught ::

ja očitno nebo ne,se igra tak nebi bila nevem kaj pomoje.

kranjcb ::

Jst pa najbolj čakam Hearts of Iron III.

Dvojka je bla za moje pojme najboljš strategija, upam da bo trojka še boljš.

Skyman ::

nekje sm zasledil da pride Splinter Cell - Conviction 26.2.2009 lahko kdo to potrdi upam da je to res

laught ::

Tak hitro še verjetno ne,ker so šli delat vse od začetka baje,verjetno bo prišlo konc leta,se boljše da spremenijo ker bi bedno blo klošarja igrat.:D

destroyer2k ::

Skyman

Če se prav spominjam se napoveduje da verjetno bo konec 2009 ali začetek 2010 izšla.

Skyman ::

ja sej se je men tud to cudno zdel ampak sm danes zasledil na eni strani ki je podobna gamespotu tko da sm bil kr presenecen k je gor pisalo datum 26.2.09

laught
res je beda klosarja spilat cist nov nacin igranja tud meni ni kaj vsec pa sm vse dela spliter cella igrov ja kr neki cudnga je ja :D

Berserker ::

Ej zdaj enkrat bo izšel HAWX izpod rok romunskega ubisofta in z znamko tom clancey, nekaj zvezi z gost reconom AW ima veze. Pač ni veliko pričakovanja a zdi se mi da bodo pri tej kr lepo oblikovana mesta(pač ubisoftovci znajo delat lepa mesta) , po nekaj trailerjah bo celo cockpit dodan bo pa popolna arkada, no upam da tako huda tudi ne da bi letalo imelo 100x aa vodljivih raket. Nazadnje sem od letalščin preigral top gun pol pa nič več in me kr po malem mika pilotiranje F22 pa čeprav arkadno. :)

laught ::

Kdaj kaj tole pride:
www.gametrailers.com/player/43237.html
komaj čakam če glih sem že prešpilal...

destroyer2k ::

laught

Naj bi izšlo letos, ampak to je samo za pc. Da bo se lahko to igralo boš rabil half life 2 original. Drugače bo pa free.

Berserker ::

Novosti za coh tales for valor:
http://www.gamespot.com/pc/strategy/com...
Skratka igra bo vsebovala tri kampanije, nova vozila za britance, zda in wermacht, trije novi multiplyer modusi : Invader(coop branjenje položajev), Assault(zavzemanje) in panzerkreig( tankovske bitke) in nove mape.

Zgodovina sprememb…

Outsajder ::

A je res da nej bi prsli tud novi generalsi?

Berserker ::

Generalsi pa C&C serija je nula proti coh pa down of war seriji. Če bodo delali nove generalse bodo isti krep kot kot red alert 3.

Skyman ::

V kratkem lahko pricakujemo podobn spil kot je COH naslov je Codename - Panzers - Cold je pa kr dosti podobna company of heroes serijo tko da za ogrevanje bomo nekaj imeli :)):D

Berserker ::

Ja samo coh je bolj taktično uravnan , enot res nimaš cež cel ekrat ampak ti je vsaka enota pomembna, za vse se najde protioroŽije(razenn za jaghpantherja ne hehe) če le znaš pravilno kombinirat, recimo tanki so kul strojnice in puške jim nič nemorejo(ne pa da pri red alert pehota razbije tank z puškami) imajo ker nek respect ampak jih haubice, mine, sticky bomb in topovi spremenijo v železne krste. Veliko pa je pomebno tudi od terena. Vrjetno pri dobeni rts igri še ni bilo toliko realnosti in taktike kot pri tej(no najbolj se ji bo približal men of war). Meni se zdi da ciljajo rts bolj na klikot in zmaga tisti z več enotami, kakšna taktika nima pomena bolj se gre na število pa razne super moči.

bluefish ::

Tudi CoH pade pod RTS in ni nobena izjema. Praktično vsaka strategija bi lahko imela tako balansiranje enot. Seveda pa ima frocovje rajši čelni napad na sovražno bazo z enim kupom enot, za katere sploh ne vedo, koliko je posameznih in kaj delajo. Važno, da je brute force napad.

Skyman ::

se strinjam tr33k res COH so vse res dobre in realne igre

Berserker ::

Tudi CoH pade pod RTS in ni nobena izjema. Praktično vsaka strategija bi lahko imela tako balansiranje enot. Seveda pa ima frocovje rajši čelni napad na sovražno bazo z enim kupom enot, za katere sploh ne vedo, koliko je posameznih in kaj delajo. Važno, da je brute force napad.


Ja ampak ta je med rts najbolj najbolj realna, vojaki se umikajo, grejo sami v cover, tanki še kr realistično deluje, uporabljaš taktiko in skille, ni štancanja vojakov, igra poteka precej počasi ni skozi akcija,
to pa potem ni več tako značilno za RTS, ravno zato je ena najboljših sodobnih strategij, ker tako izstopa iz običnih RTS ki ciljajo ravno na štanc. Recimo nevem zakaj so Wordl in coflict tako dobro ocenili če pa sploh ni nekega vzdušja kr neko pošiljanje enot ni globine in pol zaradi komaj prepričljive zgodbe dajo igri nad 90 ker dela skozi kabum, tako da bo WiC winter assault al kak se reče dodatku apn.

bluefish ::

Recimo nevem zakaj so Wordl in coflict tako dobro ocenili če pa sploh ni nekega vzdušja kr neko pošiljanje enot ni globine in pol zaradi komaj prepričljive zgodbe dajo igri nad 90 ker dela skozi kabum, tako da bo WiC winter assault al kak se reče dodatku apn.

Singlepayer pri tej igri služi le kot uvajanje igralcev v poznejše MP udejstvovanje za katerega je igra tudi narejena. Na serverjih je spet odvisno od tega, s kom igraš. Če naletiš na dobre ekipe na obeh straneh, potem zna biti igra odlična. V neuravnoteženih playih pa res vse skupaj izpade kot neorganizirano pošiljanje enot v smert.
Je pa res, da CoH postreže z veliko boljšim vzdušjem in obnašanjem enot.

destroyer2k ::

tr33k

WiC ima izjemno dobri multiplayer. Sem ga igral dlje časa in če je dobra ekipa zraven tebe je to ena najbolših rts mutliplayer iger po mojem mnenju.

laught ::

Ve kdo kdaj tole pride?zgleda podobno kot mafia 2.
http://www.gametrailers.com/player/1383...

Berserker ::

No multiplyerja nisem igral vem pa kaka je single player. Ej o čem se bo sploh šel ta dodatek za WiC, gledal sem sam en video ko skupina helikopterjev rine v hot aa zone okoli kipa svobode.

bluefish ::

dodatek bo prinesel nove SP misije oz. kampanjo. Kar pa bo vključeval MP pa bo možno zastonj prenesti in igrati s sedanjo igro.

Tole pa naj bi bila tematika SP...
It features the ability to play as the Soviet Union, against which the player fought in the original World in Conflict.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

Berserker ::

Torej bomo igrali dobrega komunista zoper nemarne potrošne histerične kapitaliste, hehe potem komaj čakam na to da zbombadiram ameriška mesta do tal, vsaj štancanje T-90 in BMP bo upravičeno, sam ni mi jasno kako bi rusi v par bogih transportnih ladjah naložili tolk tankov ki jih uničiš z vseh začetnih misijah.
Sicer pa škoda da ni igre podobne coh sam da bi se boril v sedanjem času(pač shermane bi zamenjali m1a2, wermacht pa teroristi).

peter24 ::

Mene pa zanima, če kdo ve kdaj izide formula 1 za PC. Nekje sem zasledil da je Codemaster kupil licenco in najavil izid igre tam nekje do spomladi.

Berserker ::

Zdaj enkrat bo prišel ven Deadly Creatures, igra v kateri igramo škorpijona, pajke in kače. Hja igra pride sam za wii in glede na šfohnost wii-ja izgleda obetavno http://www.gametrailers.com/player/4489....

laught ::

Zgleda dobro,pa zdaj pride še tudi madworld,škoda da nebo za xbox.no bomo vidli kak se bo obneslo na wiiju

Outsajder ::

kako to da nič ne omente dow 2.

bluefish ::

na prejšnji strani.

Evil mind ::

Najbolj čakam na Wolfenstein (MP FTW) in Empire total war, drugo bo samo za probat :D
Razen, če ne pride vn Starcraft in Diablo, pole bo šola trpela :D

destroyer2k ::

Evil mind

So še druge igre, ampak spet ni zagotovo, če pridejo letos ven. Vsaj jaz te zelo čakam, ker bodo mogoče zelo kvalitetne (in tudi prejšne igre njihove so bile zelo dobre) in to so: alan wake, bioshock 2, mogoče še deux ex 3. Drugače pa igre ki vem da pridejo in bodo se splačal kupiti je fear 2, mafia 2 in empire total war.

Outsajder ::

sam pri dow 2 je glupo ker nemores postavlat hiš :(

Berserker ::

Ne to je kul kje si pa videl da se na bojišču postavljajo barake ? Boš pač moral mal taktike uporabit, kot pri coh. To je še kr dober system kot pri rome tw kar pošlješ to se bori. Joj kje je še marec do empire tw :8). Te igre defenitivno kupim: empire tw, dawn of war 2, coh tales of valor, amra 2 in ofp 2, mafia 2 najde še še kaj ampak se trenutno ne spomnim.
Še nekaj mal sem pogledal če pride kakšna igra lotr pa sem našel tole:
http://www.gamespot.com/pc/rpg/lotrwhit...
Nekakšen rpg, upam da bo podobno kot oblivion. Dogaja se pa baje pred Hobitom.

Zgodovina sprememb…

laught ::

Ja total war serije,pa bfme 1&2 so mi še edine dobre strategije, tak da že tut malo čakam na empire.

Berserker ::

Evo nov trailer za multiplatformščino: Red faction guerilla
http://www.gametrailers.com/player/4493...
Za nevedneže igro delajo isti kot saints row.

Berserker ::

Za ljubitelje kavbojk: RED DEAD REDEMTION izpod rok rockstara: pač igra bo imela gta free stil le da se bo dogajalo v kavbojski časih.
http://www.rockstargames.com/reddeadred...

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

Za Q3 je napovedan battlefield 1943, z rušljivostjo iz bad company.
http://www.gamespot.com/ps3/action/batt...
Za vse platforme.
HAWX : cockpit gameplay: http://www.gametrailers.com/player/4518...

Zgodovina sprememb…

strictom ::

C&C serija je nula proti coh pa down of war seriji.


Za tako izjavo si zaslužiš klofute. C&C serija je s svojimi prvimi deli naredila največji vpliv na vse sedanje RTS-e.

Tisti, ki pa pravijo nasprotno bodo pa za tabo v vrsti za klofute :P
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

miteq ::

Mlad je, saj ne ve kaj govori, zato mu ne dajat klofut. Boš še odgovarjal njegovim staršem.:D

laught ::

Mi lahko kdo pove kdaj pride ven igra RAGE,oz če bo prišla že letos?

Tr0n ::

When it's done.

Berserker ::

C&C serija je nula proti coh pa down of war seriji.


Za tako izjavo si zaslužiš klofute. C&C serija je s svojimi prvimi deli naredila največji vpliv na vse sedanje RTS-e.

Tisti, ki pa pravijo nasprotno bodo pa za tabo v vrsti za klofute :P


Mogoče imajo vse rts vpliv po tej igri ampak vrjetno misli na c&c 3 in na RA3 ki se pa res nemoreta kosat z coh in bodočim dow 2.

laught ::

When it's done.

ja in kdaj bo to?:P

tr33k kak pa veš da se nebo moglo kosat z dawn of war 2?saj še sploh ni izšel.

Outsajder ::

men so od c&c serij dobre c&c 3,red alert 2.

laught ::

http://www.gametrailers.com/player/4526... teaser za dead rising 2,očitno pride tudi za pc.

Berserker ::

Škoda to je bolj kot ne spadalo na xbox. Še za wii pride ta igra no prvi del ampak razredčen ker bo kmaj kaj zombijev v štacuni. Upam da bo imela večigralski modus, recimo podobno kot pri left4dead sam da bi moral-i čim dlje zdržat, omejeno hrane pa zdravil pa omejeno orožija pol pa b izbmbiji sam noter rinili.

Zgodovina sprememb…

laught ::

Nekaj novih stvari o god of war 3,sem mislo da bojo dali trailer,škoda.

* Unlike God of War 1 and 2 where there are only 15 enemies on screen, there will now be around 50 this time.
* You can ride monsters like the Cyclops and “control”.
* Kratos on the PS2 used 5,000 polygons, now he uses 20,000.
* They made the weapons “better” so it adds more variety. Like with a different weapon, you don’t get just a couple different attacks, but a whole different play style.
* The lion gauntlets are called Cestus.
* Enemy AI’s are a lot smarter. Some of the enemies will be “commanders” and control the other grunts.
* Enemies will look different, even if they’re the same type. Like, even though the skeleton soldiers are in the same category, they will have varied looks, so it’s not like everyone looks the same.
* More boss fights than GoW 1, but less than GoW 2.
* No multiplayer.
* Hades boss fight confirmed.

Škoda je samo, da bo majn bossov v trojki kot v 2jki.

Berserker ::

Em bolje da to postaš v konzole temo kr jih večina vrjetno neve nič o tej igri ki ni za pc.

http://www.gametrailers.com/player/4541...

Rhino tank iz down of war 2.

Čeprav gre v resnici le za predelanega in poštrihanega ameriškega M113 .

Zgodovina sprememb…

Tr0n ::

Eden mmo, ki se ga splaca spremljat.

Tera: The Exiled Realm of Arborea

Unreal 3 engine, no-target combat.

Berserker ::

In kaj je s tem mišljeno no target combat ?


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dead space (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
503609 (939) dronyx
»

Najbolj pričakovane igre (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15815251 (4911) oo7
»

E3 se začenja ...

Oddelek: Konzole
111714 (608) tiborrr
»

Mirror's Edge (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
17013601 (5629) Tomozuki
»

Chronicles of riddick: assault on dark athena (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
676166 (4391) opeter

Več podobnih tem