» »

Letne gume Goodyear Eagle NCT 5

Letne gume Goodyear Eagle NCT 5

rsroki ::

Imam eno vprašanje. V rezervi imam popolnoma novo gumo tega tipa (stara dve leti) in razmišljam da bi (predvsem zaradi recesije v moji denarnici) kupil zraven 1x novo gumo istega tipa. Muči me seveda dejstvo ali to sploh gre skupaj...ko sem vprašal pri vulkanizerjih (4x) sem dobil melde odgovore, nobeneden pa ni rekel da bi to bilo v redu ali narobe...8-O..bojim se samo da se ne bi gumi različno obrabljali oz. obnašali med vožnjo..a mi kdo lahko kaj svetuje glede tega ? :D
rsroki

Calligula ::

2 leti se ni kriticno. Poglej, ce dobis kje ugodno se eno enako. Najboljse kar preko neta, ker je najceneje.Se to, katere dimenzije pa kupujes? Sestricna ma prakticno nove 4 Bridgestone Touranza (zmagovalke ADAC testa), ki imajo kakih 3000 km, ker je potem avto prodala. 150 Eurov. Mislim, da so 195 60 15. Bi pa moral preverit.

..sorry sem pozabil napisat dimenzije... 205/60 R16 92H so moje pnevmatike...ja Bridgestonke so dobre..:)
a na moj avto so homologirane samo te (sem preveril).
rsroki

plavko61 ::

Goodyear Eagle NCT 5 so zanič, pa še bulaste ratajo z časom.
Nabavi Continental najboljše razmerje cena - kvaliteta.
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

V bistvu se pri gumah nikoli ne rece nabavi to ali to firmo. Pogleda se teste in s nabavi specificno dolocen model, ki je trenutno dober. Obicajno je tudi precej cenejsi od slabsih ipd..
Skratka pogleda se kake ADAC in podobne teste.

..ja to je popolnoma res..tudi sam sem si ogledal že vse teste..poleg tega ljudje morajo vedeti da se vsaka testirana guma ne bo isto obnašala na vsakem vozilu (ja ADAC večino testira na nemških avtih - VW,Opel,Audi,BMW) torej moramo te teste jemati malo z rezervo..recimo meni je moj vulkanizer priporočal celo gume Falken ZE-912..pa so na testih bile v zlati sredini...pa še to; večja ko je guma (npr.16") manj je možnosti da gume dobijo bule...ampak dobi jih čist vsaka...Continental pa mi nikoli ni bil všeč pa iz izkušenj mojih kolegov nima nobeden dobre besede za njih...ja mnenje tistih, ki ji dejansko uporabljajo tudi šteje...:D
No pa še tole, ne iščem 2x novih gum, ampak eno nevskadanjo rešitev..kot sem napisal prvotno v temi..:|
rsroki

..Calligula...mi lahko preveriš kake gume (dimenzije) ima tvoja sestrična ??
rsroki

Ce jo dobis poceni, kupi. Ce ne, potem ne. Raje ugodno kje dve drugacni-lahko tudi rabljeni. Izogibaj pa se 4 in vec let starim gumam. Ponavadi tudi zelo drsijo na mokri cesti..

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Letne gume 2016 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Na cesti
28782751 (53533) slemarko
»

Nove gume: kaj izbrati, oziroma je še kje ceneje? (strani: 1 2 3 )

13543565 (28900) beta1
»

2015 Testi letnih pnevmatik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

382104007 (76420) gruntfürmich
»

Zimske gume Vredestein Wintrac (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10317511 (12046) SuperVeloce
»

letne gume - kombinacija (strani: 1 2 3 4 )

15152778 (42577) theBill

Več podobnih tem