Forum » Pomoč in nasveti » vista internet
vista internet
lipovgaj ::
Problem imam na prenosniku na katerem je naložena windows vista. Problem je da mrezna kartica ne dobi ip naslovov. Po vpisu ip naslovov se računalnik poveže z mrežo a internet ne deluje. Vpisani so vsi ip in dnsji. Ma kdo kako idejo?
bleh ::
Če maš siol rabiš še naredit pppoe povezavo razen če maš ruter. Lahko pingaš katero stran po dnsu ali ipju? Če maš to na ruter ali modem probi priklopit na drug port na modemu/ruterju.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bleh ()
AndrejS ::
Pri visti se zgodi včasih nekaj čudnega.... zraven doda še en gateway (0.0.0.0).
Ponavadi rešim težavo tako da onemogočim mrežno kartico in jo nato spet omogočim...
Preveri zadevo z ipconfig
Ponavadi rešim težavo tako da onemogočim mrežno kartico in jo nato spet omogočim...
Preveri zadevo z ipconfig
Yurex ::
Mogoče imaš enako težave kot jaz.... sem jo opisal v temi Težave z prenosnimi računalniki in WiFi-jem :( :(
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569912 (6741) | c23po |
» | Na laptopu mi noče zagnati internetaOddelek: Omrežja in internet | 1836 (1520) | Spc |
» | internet-studentski dom LentOddelek: Pomoč in nasveti | 3876 (3529) | seba123 |
» | problem pri postavitvi omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 1747 (1647) | Meamoto |
» | "sesuta" mreza v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1813 (1714) | lopov |