Forum » Mobilne tehnologije » problem pri nokii 5800 xpressmusic - vem da tema s to nokijo že pbstaja, ampaka js bi rbu hitr odgovor, prosim
problem pri nokii 5800 xpressmusic - vem da tema s to nokijo že pbstaja, ampaka js bi rbu hitr odgovor, prosim
nejcst111 ::
Mam nokio 5800 xpressmusic. Nokio mam že kaka 2 mesca. Ampak pred dvema dnevoma se je kr naenkrat pojavu problem. Telefon mi je začel delovat počasi. Npr. v meniju....ko sm na glavni strani in pritisnem tipko za meni se meni ne pojavi, ampak se začetni zaslon razpre in pod njim se pojavi meni. Tak čudno šteka. Nimam nobene take teme nastavlene al pa nastavitve. Pa tut npr. ko odprem kako mapco se ne odpre takoj ampak zraven mapce prvo utripa ena rdeča lučka, pol se pa odpre. Pa tut ko mobitel obrnem v vodoravni položaj, se zelo počasi obrne ekran. Sm že probu update nove gor naložit, sam dela enako.
Aja pa še: na telfonu nimam naloženo vlko stvari, tak da ni preobremenjen, pa tut antivirusni program ni našu kakih virusov, Če dam pomnilniško kartico iz mobitela mi še vedno dela enako, tak da tut zarad kartice ni.
Zdej pa bi prosu, če kdo ve kaj bi blo narobe, pa če je kdo mel podobn problem kaj je naredu.
Aja pa še: na telfonu nimam naloženo vlko stvari, tak da ni preobremenjen, pa tut antivirusni program ni našu kakih virusov, Če dam pomnilniško kartico iz mobitela mi še vedno dela enako, tak da tut zarad kartice ni.
Zdej pa bi prosu, če kdo ve kaj bi blo narobe, pa če je kdo mel podobn problem kaj je naredu.
blackbfm ::
Če ti ni odveč probaj formatirat/resetirat vse na tovarniške nastavitve. Za točen postopek poglej na netu.
GSMovc ::
mogoče je razloh ravno v tem, da si software updatu.
Osebno sem mišlenja, da če na začetku dela normalno, ga ne nadgrajujem.
Osebno sem mišlenja, da če na začetku dela normalno, ga ne nadgrajujem.
Bor H ::
Pr mobilnih naprav to ni lih fajn logika, sploh taprvi updejti so zelo pomembni. Plus da je nejc napisal da je probal rešit problem z updejtom.
anyway: mislim da ma blackclw prav, lahko pa probaš posamezne aplikacije brisat in inštalirat da vidiš če ti kaka aplikacija blokira
edit: lahk pa kak task manager inštaliraš in vidš če je kak proces nadležn v ozadju
anyway: mislim da ma blackclw prav, lahko pa probaš posamezne aplikacije brisat in inštalirat da vidiš če ti kaka aplikacija blokira
edit: lahk pa kak task manager inštaliraš in vidš če je kak proces nadležn v ozadju
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bor H ()
nejcst111 ::
Evo, dobil sm odgovor na enem drugem forumu. Mel sm vlkoplene učinke teme. Sam ne vem kak so se vlkopli, ka js nism nč spreminju. Zdej sm jih izkluču, tak da vse dela normalno spet. Hvala za vaš trud.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367079 (6841) | hoodaudrey |
» | Windows Phone 8 (strani: 1 2 3 4 … 80 81 82 83 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 657020 (270790) | mat11 |
» | Samsung Omnia 7 (strani: 1 2 3 4 … 24 25 26 27 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 276422 (181183) | clix |
» | Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 4 … 22 23 24 25 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 123625 (32451) | Kunte |
» | Nokia N70 in software update problemOddelek: Mobilne tehnologije | 2502 (2341) | Dr_M |