» »

Kater SATA disk za prenosnik?

Kater SATA disk za prenosnik?

Pat_MaGroin ::

Ojla!

Kater SATA disk za prenosnik priporocate? Je WD Black Edition se vedno the best izbira? Iscem pa 250 ali 320 GB, 250 je pomoje dovolj, ker imam vecino stvari tako ali tako na zunanjem disku.

Cene takega diska so okoli 60 eur, zato mi SSD za 200 evrov zaenkrat ne disi kupovati :).

Hvala in LP,
PIC

Mr.B ::

Z SSD-jem razen pri bateriji ne boš kaj dosti prišparal. SSD se kupuje tam modele po 600+€ za 64MB, če hočeš da se kaj pozna...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Pat_MaGroin ::

Oj!

Kateri SATA disk je najbolj tih, se najmanj greje? Iscem 320 GB.

Zdaj imam 500 GB 4200 rpm, ki je zadovoljivo hiter, ampak ga moram menjati iz dolocenih razlogov.

Samsung? Wd?

LP,
PIC

fm13 ::

Jaz sem originalni 120 GB disk Toshiba s 5400 obrati zamenjal z WD 320 GB 7200. Ko sem prižgal prenosnika po zamenjavi diska, sem najprej zaslišal zoprn zvok WD-ja (stari disk je bil neslišen). Potem sem kakšno uro delal, naredil par testov, nato pa prenosnika ugasnil, odstranil disk in ga poslal nazaj prodajalcu.

Bil je sicer bistveno hitrejši od starega, vendar zoprno glasen, še bolj pa so me motile zelo občutne vibracije - disk je vgrajen tam, kjer imam jaz desno roko...

Dobil sem drugega (isti model), ki se ga sicer rahlo sliši, vibrira pa ne, zato sem ga obdržal in sem z njim zadovoljen. Gretje ni problem, tudi poraba baterije se ni opazno povečala.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Hitrost vašega trdega diska, SSD-ja, ... (strani: 1 2 3 444 45 46 47 )

Oddelek: Strojna oprema
2320599800 (57200) hariscorale
»

prenosnik zamrzne

Oddelek: Pomoč in nasveti
444663 (4101) hojnikb
»

SSD-ji za manj kot stotaka (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Diski
6718546 (13005) nekikr
»

Kateri NetBook (SSD, 9"+...)

Oddelek: Kaj kupiti
374103 (2966) antonija
»

Zunanji disk...WD MyBook

Oddelek: Kaj kupiti
192986 (2388) mmmato

Več podobnih tem