Forum » Pomoč in nasveti » SiOL TV na prenosniku
SiOL TV na prenosniku
ferdo ::
Imam 2 prenosnika; prvi ima XP home drugi Visto 32bit.
Na Visti preko VLC-ja ta TV od SiOL-a lepo deluje, znam to usposobit vendar...
Na XP-jih pa mi sploh ne rata.... ta VLC ma neke težave, včasih mi javi, da je VLC naredil napako in se bo ugasnil (preden ugasnem laptop).
V čem bi bil problem, poiskusil sem že veliko različnih verzij VLC-ja (stare in tazadno) a sem brez uspeha.
Mi lahko kdo pomaga?
Na Visti preko VLC-ja ta TV od SiOL-a lepo deluje, znam to usposobit vendar...
Na XP-jih pa mi sploh ne rata.... ta VLC ma neke težave, včasih mi javi, da je VLC naredil napako in se bo ugasnil (preden ugasnem laptop).
V čem bi bil problem, poiskusil sem že veliko različnih verzij VLC-ja (stare in tazadno) a sem brez uspeha.
Mi lahko kdo pomaga?
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
.: I can`t believe the news today :.
ferdo ::
Sm urihtu, firewall od F-secure mi ni dovolu prometa za te kanale od IPTV, zdej sm ga pa prepričal da to SiOL-TV prepušča (po domače povedano).
.: w w w . s l o - t e c h . c o m :.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106696 (23063) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127209 (51409) | Looooooka |
» | SiOL IPTV preko VLCOddelek: Omrežja in internet | 12116 (7054) | Thunder wave |
» | [IP TV] AditeyaTVOddelek: Zvok in slika | 3050 (2862) | yoo01 |
» | SiOL prvi ponudnik HDTV v SlovenijiOddelek: Zvok in slika | 2038 (1254) | d0rK |