» »

problem z dvb-c sprejemnikom

problem z dvb-c sprejemnikom

neki4 ::

pred časom sem kupil digitalni sprejemnik digit k3x za 60 evrov, zgleda takole http://www.tvsat.net.pl/index.php?produ...

ampak vedno sem mi na določenih programih zatika, včasih malo bolj drugič manj, malo sem kable primikal, se mi zdi da je sprejemnik zelo občutljiv če se ga premika in se potem spet zatika slika tudi spet na kakšni drugih digitalnih programih. Sem potem probal na ta kabel priklopit digitalno kartico iz računalnika ni bilo nobenega problema, dela vse tekoče.

Me zanima če je imel kdo podobne izkušnje in je potem zamenjal tv digitalni sprejemnik in je bilo uredu. Nekako kaže da je sprejemnik malo problematičen. Analogno dela vse ok. In da ni problem v kontaktih in kablih ali v signalu, ker sem probal z računalniško digitalno kartico je bilo vse ok.

OldSkul ::

tale sprejemik naj bi bil ok, tako da čudno da se to dogaja

Bom pa še jst sprobal drug tedn zadevo, ko dobim tud jst dvb-c sprejemnik (humax fox II). Operater je pa isti, če prav vem, EVJ.
Kakšna je pa slika? So se že kaj popravli?

neki4 ::

mam 55 cm tv in lcd 20 inch, meni je okey tudi slika kar jaz lahko opazim, razen tistih dveh športnih kanalov, je bolj gledat analogne športne. jaz ti komot dam za probat ta moj sprejemnik, čeprav bi rabil enega zase, da vidm ziher da je sprejemnik kriv. So mi še iz operaterja ko sem kupil ta sprejemnik malo zadušili signal, da je potem delal bolje in ni več toliko štekalo. vem da je tist fant rekel, ko je prišel malo zadušit signal da je lahko tudi sprejemnik mal kriv. in sem danes probal z digitalno pc kartico in se mi zdi da je lahko sprejemnik kriv, ker z pcjem je dobro delalo. sicer sem ga za nekaj časa celo poštimal da se ni zatikalo ampak mislim, da je najbolje z drugim sprejemnikom probat.

OldSkul ::

no evo, sem dobil zadevo in sprobal. Tudi meni se zatika, toda ne na vseh programih. Zatika se recimo na viasat history in zone reality, medtem kot TV1000 in viasat explorer delata normalno...
Čudno :/

neki4 ::

ja te dva sta meni tudi delala okey dolgo časa, dokler nisem nekaj kable pri tvju in sprejemniku premikal in zdej vsi štekajo. Sem celo za kratek čas naštimal da so vsi delali uredu.Zelo občutljiva zadeva vse skupaj. Se mi zdi da na določeni višji frekvenci bolj štekajo mogoče. meni nič jasno. Včasih ko dajo nove programe gor, spet malo pomešajo frekvence med programi in bodo drugi štekali. explorer in tv1000 sta še najbojl stabilna, poleg ruskega in kitajskega se mi zdi.

mene ta stvar že pošteno moti, ker nimam pojma v čem je problem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: neki4 ()

cattom ::

tudi jaz imam isti problem,pri nekaterih kanalih šteka (tv 1000) imam pa dvb-c TechnoTrend TT MICRO C320. Verjetno je napaka pri operaterju (EJV elektroprom)

ravny ::

Ja tezave je pri njih EVJ Elektroprom slab signal in zato se ti pojavljajo kocke oziroma zatika. Ti programi so na frekvenci 600 ostali pa na 575 in vprašanje kdaj bodo vgradili v vse ojacevalce nove module kot vidiš gre nadgradnja na digitalnem delu ZELO pocasi.....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

Oddelek: Omrežja in internet
1833438157 (77685) zavajon
»

Siol uvaja digitalno kabelsko televizijo na optiki (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
11422862 (8249) alexz
»

Digitalni (dvb-c) sprejemnik

Oddelek: Zvok in slika
215118 (4727) BlaY0
»

DVB-T (mpeg4) pri nas (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Zvok in slika
26957037 (33749) Alexius Heristalski
»

DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10122662 (18591) Domn

Več podobnih tem