» »

Nemška domena Wikileaks nedostopna

Nemška domena Wikileaks nedostopna

Heise - V četrtek je nemški registrar DENIC brez vsakršnega obvestila ukinil spletno domeno wikileaks.de, kjer so anonimno objavljali razne tajne dokumente, ki so tako ali drugače ugledali luč sveta, kar je šlo mnogim v nos. Spomnimo, da je Wikileaks prejšnji mesec objavil sezname cenzuriranih spletnih strani v Avstraliji, kar je sprožilo ogorčen odziv avstralskih oblasti in blokado Wikileaks na tej celini. Pritisk se je stopnjeval, tako da je nemška policija pred štirinajstimi dnevi izvedla hišno preiskavo pri lastniku nemške domene wikileaks.de, domnevno zaradi iskanja dokazov o distribuciji nedovoljne pornografije. Odveč je poudariti, da niso našli ničesar. Avstralci so seveda vztrajali, da Nemcem niso naročili izvedbe te preiskave. Uradnih informacij o zaprtju še ni.

Situacija spominja na lanski spor med Wikileaks.org in švicarsko banko Julius Baer. Takrat so na Wikileaks objavili aktualne dokumente o poslovanju banke in skrivnih računih na Kajmanskih otokih, zaradi česar so Švicarji na kalifornijskem sodišču zahtevali zaprtje domene, kar so za nekaj dni celo dosegli. Trenutno sta Nemčija in Kitajska edini državi na svetu, ki cenzurirata Wikileaks. Klik!

11 komentarjev

Matwic ::

Oblasti nam tako rade govorijo: "če nimate ničesar za skrivat, zakaj se bojite", če se bodo stvari tako nadaljevale, bodo očitno res potrebne drastične in korenite posledice. Kot civilizacija smo prestali že dovolj tiranskih vladarjev, ki so lagali in imeli svoje podložnike samo za lastno korist. V teh časih bi pa morale vlade samo skrbeti za ljudi, ki so jih postavili na položaje vodstva, ne pa se med sabo igrati igric in imeti svoje državljane samo za delovno silo in vojsko.

RuskiSnajper ::

"""zaradi česar so Švicarji na kalifornijskem sodišču zahtevali zaprtje domene"""

Ja resnica je resinca , mislim da bi to mogli razumet , .. a ni to bilo malo čudno da bi nekdo hotel ukiniti tistega ki je izdal , in s tem tako dokazati da je to res kar je blo objavleno.

Go Wikileaks!

RuskiSnajper ::

MatWic, poglej ENDGAME (& 1.5) na google videu ...

Jah , teoretično , bi lahko reko da elita tega sveta dobesedno igra nek velik civilization v domination modusu. hmmmm....

Igrajo se z svetom, zato vaša tako imenovana recesija(folk nonstop gnjavi s tem) , ni nič druga kot pa usodna napaka denarnega sistema ki jo poznajo že od začetka tega sistema pred 200 leti (founding fathers), enostavno banke so dogovorjene z državo da lahko taki sistem obstaja saj je to dobro z državo , bankirji pa tut bogati, no torej , banke enostavno naredijo denar out of fin air, tako da ko nekdo pride dvignit ali položit denar , oni enostavno napišejo "credit" (kao value , ne kredit) torej) , potem so pač neki procesi deljenja in množenja ki pač nastaneta dva denarja , denar v obtoku in denar za povrniti(DEBT) , ... ker na ta način bankirji bogatijo ker delajo denar iz nič , seveda potem more nekdo povrnit , in ves svet plačuje njihovo sranje , to je recesija , en velik davek.

sevea si lahk poglete o tem na youtubu "corrupt banking system"

Vsi tisti ki najbol pravijo kako bojo pomagali recesiji (obama ,EU , ... etc) oni dobro vejo kaj se v resnici dogaja.


Vsaka nasledna kriza bo vedno večja , vedno večji bo impakt , ker bo vedno več DEBT denarja. začaran krog. In to ni nekaj kaj se dogaja vsakih 50 let , kakor pravijo nekatera podjetja, čas med krizami je vedno manši.

jlpktnst ::

Svobode je konec. Prav tako je prepozno za vsakršen upor.

Vse bolj smo sužnji in vse bolj imamo oprane možgane. Zaenkrat se še upirajo redki posamezniki, pa ne bo več dolgo.

r0ker ::

prepozno? zakaj? na ceste je treba it, malo izrazit nezadovoljstvo na pravih mestih, ne pa doma pri kosilu al pa po kosilu na forumu.. še vedno smo delavci tisti ki ženemo sistem in ne direktorji in predsedniki. ko sistem obstane nebojo imeli izbire

RuskiSnajper ::

Da, publika jih lahko ustavi takoj , samo prenehati morajo sodelovati z sistemom.

Seveda je to zelo teško če ima elita uporablja TV kot največje orožje , zavajanja,propagande.... etc

RuskiSnajper ::

protesti proti natu v nemčiji franciji ... tam okoli , dober začetek , nebi si mislo.. , ampak bo še treba kar več če bi hotli kaj obrnit , ustavit ali vsaj upočasnit proces nastajanja ene same svetovne vlade.

Zgodovina sprememb…

Relanium ::

Svobode je konec. Prav tako je prepozno za vsakršen upor.

Vse bolj smo sužnji in vse bolj imamo oprane možgane. Zaenkrat se še upirajo redki posamezniki, pa ne bo več dolgo.


Televizijo nehi gledat!
100% pomaga, pa še bolj zdravo je!

eee ::

V LJ bo kmalu protestiralo 90 sindikatov. Dodamo temu še upokojence, študente in javno upravo, pa imaš 500k ljudi.

Gladi ::

Protest bo pa proti čem?finančni krizi?Idioti.

ahac ::

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ahac ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

FBI aretiral vsaj 14 domnevnih članov Anonymousa

Oddelek: Novice / Varnost
4112029 (10433) BigWhale
»

Ustanovitelj WikiLeaksa Julian Assange aretiran (strani: 1 2 3 49 10 11 12 )

Oddelek: Novice / NWO
575124174 (107352) Zheegec
»

WikiLeaks bo dobil konkurenco

Oddelek: Novice / NWO
3516018 (12362) Mr.B
»

Potek operacije Povračilo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
8323024 (19805) Jupito
»

Nemška policija izvedla hišno preiskavo pri lastniku domene Wikileaks.de

Oddelek: Novice / NWO
456381 (4409) poweroff

Več podobnih tem