Forum » Problemi človeštva » Skrajni desničarji napadajo po Sloveniji
Skrajni desničarji napadajo po Sloveniji
ReBi ::
Naj mi prosim nekdo razloži, zakaj se nekateri, ki se imajo za domoljube derejo "hajlhitla", ko so pijani? (eno pivo)
Vajenc ::
Naj mi prosim nekdo razloži, zakaj se nekateri, ki se imajo za domoljube derejo "hajlhitla", ko so pijani? (eno pivo)Ker do desničarji v obliki "domobrancev" za čas življenja Hitlerja prisegli zvestobo le temu. ;)
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen
Woody Allen
T-h-o-r ::
zato, ker zaprisega hitlerju pomeni, da si zmagovalec 2. sv. v.
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
ReBi ::
Hm,saj to je tisto, kar me moti. Hitler si je nameraval podjarmiti našo deželo. Sploh pa je tu moteča predvsem raba nemščine, ta pa že v času Prešerna ni bila priljubljena. Nekako tako izpade, da če se dereš po bosansk, si čefur, če po nemško jodlaš, si pa domoljub. Ne gre mi tole.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ReBi ()
jype ::
ReBi> Ne gre mi tole.
Kaj češ, niso vsi za vse. Po moje je tvoj problem ta, da si preveč inteligenten.
Kaj češ, niso vsi za vse. Po moje je tvoj problem ta, da si preveč inteligenten.
NorK ::
Ni treba biti preveč inteligenten, da se vidi, da je s Hitlerjevimi načrti glede naših krajev nekaj narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Antifa uradno razglašena za teroristično organizacijo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 29825 (28881) | RedDrake |
» | Spletno oko za cenzuro interneta (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Novice / NWO | 79023 (70142) | Mr.B |
» | Sovražni govor v Slovenski zakonodaji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 22333 (19899) | ABX |
» | Skrajni ameriški desničar širil sovražni govor... (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 5663 (4091) | donfilipo |