» »

Domači kino 2.1

Domači kino 2.1

BuzzFuzz ::

Ima mogoče kdo domači kino 2.1
Gledal sem v Bigbangu in mi je trgovec rekel da je to super in da projecira zvok ki bi naj bil podoben 5.1
Če si kdo lasti kakšen 2.1 sistem naj mi malce pove svoje izkušnje.

primer: http://www.bigbang.si/zvok/glasbeni-sto...

Hvala
  • spremenil: BuzzFuzz ()

blackbfm ::

No pretiravat pa ni treba:D Zdaj ma že vsaka naprava neke "virtual surround" fore, sam dejansko to v praksi pač ne gre.

Scorpia ::

Sem že poslušal tak podoben sistem, ki ima kao več zvočnikov ter se na tak način usmerjajo. Dejansko se je res slišalo 5.1 zvok, sam ne smejo v sobi biti kakšne stvari umes, pa še soba more biti prave oblike za to. Sam vseeno se ne sliši tko dober kot pri 5.1 kjer res imaš občutek da zvok prihaja odzadaj. Mogoče tudi psiha igra tukaj vlogo, ker veš da je zvočnik za tabo.
////

evian ::

Na omenjenem Philipsu smo si ogledali nekaj filmov s prostorskim zvokom in sistem se ni odrezal slabo za 2.1. Sub dobro dopolnjuje levi in desni kanal, vendar za prave užitke v zvočni kulisi manjkajo center in zadnja dva zvočnika. Dober test je kakšna bitka iz Gospodarja prstanov s puščicami in žvenketanjem mečev v ozadju. Z divx-i z manj kvalitetnim tonskim kodiranjem pa sistem dobro opravi in da od sebe zadovoljiv zvok.

BuzzFuzz ::

Hvala vam.
Ni drugega kot da se nabavi 5.1
Čeprav ne vem kako bom zadnja zvočnika povezal do komponente :/ ni variante da skrijem kable.
Sistemi z zadnjima zvočnikoma Wireless pa so predragi. No, vsaj jaz nisem nikjer nič ugodnega našel.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
12232532 (24071) p|X|
»

Zvočniki in receiver (strani: 1 2 )

8321048 (18758) car100
»

[5.1] Logitech zvočniki (strani: 1 2 3 4 )

19627766 (15022) psytoma
»

[Hi-Fi] - Hišni kino sistemi 3.1, 5.1, 7.1... (strani: 1 2 3 4 )

16634743 (17514) josko674
»

5.1 zvocniki

233120 (2036) bobby

Več podobnih tem