Forum » Zvok in slika » Pinnacle 12
Pinnacle 12
gobec ::
S tem porgramom sem editiral posnetke (HD kamera). Problem je ker mi je projekt izginil iz lokacije kjer sem ga shranjeval. Po navadi pridejo dve datoteki: . Meni je ostala pa samo tista siva datoteka, ki se jo ne da z pinnaclom odpret. Naredil sem "search" diska in dobilo mi je eno datoteko z enakim imenom kot moj projekt na lokaciji: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Studio 12\Data\Render\ime_datoteke .Ta mapa izgleda nakako tako: Tisti filmčki so odseki mojega projekta. Zanima me če je možno da bi dobil moj projekt nazaj, ker tudi datoteke v tej mapi se ne da z Pinnaclom odpret?
- spremenilo: gobec ()
StratOS ::
Projekt je shranjen, upam da imaš source fajle.
Render direktorij ti ne bo nič pomagal.
Poglej :
Documents and Settings\[user]\My Documents\Pinnacle Studio\My Projects
Documents and Settings\All Users\Application Data\Studio 12\Data\Render
Documents and Settings\All Users\Documents\My Projects
Drugače pa išči *.stx. Posneto 100% imaš, drugače nebi mogel napraviti projekta, poglej če si ga kako drugače poimenoval oziroma če še imaš vse source datoteke in vključke.
Render direktorij ti ne bo nič pomagal.
Poglej :
Documents and Settings\[user]\My Documents\Pinnacle Studio\My Projects
Documents and Settings\All Users\Application Data\Studio 12\Data\Render
Documents and Settings\All Users\Documents\My Projects
Drugače pa išči *.stx. Posneto 100% imaš, drugače nebi mogel napraviti projekta, poglej če si ga kako drugače poimenoval oziroma če še imaš vse source datoteke in vključke.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
gobec ::
Pregledal sem te lokacije, katere si navedel. V nobeni ni mojega projekta. Le v Documents and Settings\All Users\Application Data\Studio 12\Data\Render so datoteke, ventar ni nobena .stx, da bi jo lahko odpru s pinnacle studiom. Source fajle pa imam vse. Nevem kako lahko kar tako zgine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | pomoje sem fasal virusOddelek: Pomoč in nasveti | 1802 (1420) | kmetek |
» | Kako odstraniti JETSWAP - safesurf.exe, safeguard.exe, jet.exe in up.exeOddelek: Informacijska varnost | 1291 (1113) | poweroff |
» | A je to virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1959) | fulgur |
» | Kopiranje preko administratorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1103 (983) | Seth |
» | Kako obiti ponovno registracijo pri ponovni inštalaciji Win XP ter Office XPOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 3513 (3513) | miha |