Forum » Pomoč in nasveti » Program za vgrajevanje podnapisov
Program za vgrajevanje podnapisov
kobra111 ::
Lep pozdrav!
Zanima me, če mogoče kdo pozna kak program, s katerim lahko podnapise direktno vgradiš v video. To pomeni da so potem skupaj v videu in potem ne potrebuješ dodatnih programov da ti predvaja podnapise. Upam da me razume. To potrebujem predvsem za to, da bi lahko na svojem telefoni gledal filme s podnapisi. Zato rabijo biti vgrajeni, ker se jih drugače ne da predvajati.
Hvala.
Zanima me, če mogoče kdo pozna kak program, s katerim lahko podnapise direktno vgradiš v video. To pomeni da so potem skupaj v videu in potem ne potrebuješ dodatnih programov da ti predvaja podnapise. Upam da me razume. To potrebujem predvsem za to, da bi lahko na svojem telefoni gledal filme s podnapisi. Zato rabijo biti vgrajeni, ker se jih drugače ne da predvajati.
Hvala.
kobra111 ::
Hvala.
Lahko te prosim da samo na hitro napišeš kaj morm naredit, ker se ne znajdem najbolje. Sem poiskušal pa mi nikakor ne uspe.
Hvala.
Lahko te prosim da samo na hitro napišeš kaj morm naredit, ker se ne znajdem najbolje. Sem poiskušal pa mi nikakor ne uspe.
Hvala.
jan01 ::
Odpreš video, klikneš auto in izbereš ipod. Izbereš filters->subtitles->subtitler in dodaš željene podnapise...
Lahko seveda spremeniš, da se naj doda črnina le na dnu(podnapisi v njem), lahko narediš še crop namesto nepotrebne črnine, zmanjšaš bitrate zvoka, povečaš bitrate videa,....
Lahko seveda spremeniš, da se naj doda črnina le na dnu(podnapisi v njem), lahko narediš še crop namesto nepotrebne črnine, zmanjšaš bitrate zvoka, povečaš bitrate videa,....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64337 (41307) | rezator |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28369 (7805) | LexLuthor |
» | Koliko Ghz CPU za .mkv ?Oddelek: Programska oprema | 3209 (3209) | jan01 |
» | Integrirani podnapisiOddelek: Zvok in slika | 7841 (5574) | dzinks63 |
» | DVD-DIVXOddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1612) | matevzm |