Forum » Loža » Skener prstnih odtisov
Skener prstnih odtisov
WamPIRe- ::
Torej iščem eno napravo - skener, ki poskenira sliko prstnega odtisa osebe.
Naprava naj bi bila priključena na računalnik (USB, COM) kamor bi se v neko bazo shranjevale slike prstnih odtisov. Tako nekako kot v zaporih ;)
Zanima me če kdo ve za kakšno tako napravo oz. podjetje ki se s tem ukvarja. Navadni čitalci prstnih odtisov me ne zanimajo (kjer se prstni odtis pretvori v neko kodo).
Hvala za vse odgovore.
Naprava naj bi bila priključena na računalnik (USB, COM) kamor bi se v neko bazo shranjevale slike prstnih odtisov. Tako nekako kot v zaporih ;)
Zanima me če kdo ve za kakšno tako napravo oz. podjetje ki se s tem ukvarja. Navadni čitalci prstnih odtisov me ne zanimajo (kjer se prstni odtis pretvori v neko kodo).
Hvala za vse odgovore.
- spremenil: WamPIRe- ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čitalec prstnih odtisovOddelek: Pomoč in nasveti | 7979 (7340) | SeMiNeSanja |
» | iPhone 5S in A7 pod drobnogledom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 22349 (17421) | blackbfm |
» | Nemški varuh zasebnosti proti čitalcu prstnih odtisov v iPhonu (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 51577 (46073) | AndrejO |
» | DNK profiliranje po ameriško (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / NWO | 55402 (52056) | Mandi |
» | Zloraba prstnih odtisovOddelek: Informacijska varnost | 4982 (3662) | BlueRunner |