Forum » Mobilne tehnologije » Težave z memory kartico
Težave z memory kartico
Timx ::
Lp, včeraj sem si kupil novo kartico za nokio e61i, in težava je ta da mi telefon zazna kartico datoteke pa ni nikjer. Ko grem pod orodja in pomnilnik, mi pišejo vsi detajli kartice, ko grem pa v galerijo pa datoteke od kartice ni nikje. Mogoče kdo ve kaj je narobe ?
- spremenil: Timx ()
ttommy ::
Mape se ti ne bodo ekstra prikazovale od kartice-kolikor vem.V mapah imaš vse datoteke iz pomnilnika telefona in kartice...Daj kartico v računalnik,naloži gor kako datoteko,potem vstavi kartico v telefon in jo najdi v tisti mapi kamor spada..
Gamer
ModriN96 ::
Mape k jih maš na spominski se ti pokažejo samo v File manegerju! V galeriji se ti bojo pokazale slike ŠELE KO JIH BOŠ NALOŽU GOR OZ SLIKU... ISto velja za muziko...ŠELE KO NALOŽIŠ se ti pod glasbo pokažejo ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia 5800 XpressMusic (strani: 1 2 3 4 … 78 79 80 81 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 367028 (6790) | hoodaudrey |
» | Backup podatkov in ne sistemaOddelek: Programska oprema | 3814 (2909) | axee |
» | Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 20290 (14601) | Jst |
» | Nokia N73Oddelek: Mobilne tehnologije | 1804 (1220) | the_game |
» | ALG.EXEOddelek: Pomoč in nasveti | 2575 (2446) | solex |