» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
25 / 42
»»

motovilc ::

Ja ja zdaj mi je odprlo in notr je vseh teh 5 naročil. Piše pa takole:
120102001019454437 2.1.2012
17:34:59 USD$ 21,80 PaymentConfirmed
120102001019332302 2.1.2012
16:58:20 USD$ 15,50 PaymentConfirmed
120102001019324181 2.1.2012
16:55:37 USD$ 15,50 PaymentConfirmed
120102001019316012 2.1.2012
16:52:41 USD$ 15,50 PaymentConfirmed
120102001019303221 2.1.2012
16:49:33 USD$ 15,50 PaymentConfirmed
Kaj to pomeni?

Hvala

BladE_ ::

Pomeni, da si plačal in, da je naročilo v obdelavi... Če klikneš na eno od teh cifer se ti odpre stran in na vrhu je celo "graf" poteka naročila... kaj je tu nelogičnega mi ni jasno, je tako težko malo pomigati z možgani???
Akcija - Reakcija

pe3c ::

Pozdrav,

na DealExtreme status Shipped od 12.12.2011, vendar zadev do danes se nisem paketa. Koliko casa priblizno cakate na dostavo?

HLP

jest10 ::

pe3c je izjavil:

Pozdrav,

na DealExtreme status Shipped od 12.12.2011, vendar zadev do danes se nisem paketa. Koliko casa priblizno cakate na dostavo?

HLP

Če do februarja ne bo nič, se lahko začneš počasi sekirati.

OmegaBlue ::

Decembra je rahlo noro s pošto, se boš malo načakal.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

listje123 ::

OmegaBlue je izjavil:

Decembra je rahlo noro s pošto, se boš malo načakal.

Ja sm res, Miklavž nakupuje samo še na dealextreme. :))

bosmla ::

23.12. Shipped, prispelo na moj naslov 30.12. (oddal narocilo 04.12) ce kaj pomaga.

MIHAc27 ::

Ene 2 mesca nazaj sem imel primer. Paket 1 poslan 1.v mescu. Paket 2 poslan 10. v mescu.
Paket 2 pride na moj dom 1 teden pred paketom 1.

Drugače potrebuje 7 do 14 dni normalno. Novo leto je pa ludilo do februarja, in sedaj čakat 1 mesec, ko je že poslano, je čisto normalno.

Dr_M ::

Jest sem lani takle cas cakal po 6-8 tednov.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

darkolord ::

Letos so se očitno (KONČNO!) malo bolje pripravili na novoletne praznike - lani je trajalo vse do marca, da so se zadeve normalizirale, letos pa izgleda, da so zamude precej manjše (kitajsko novo leto sicer še prihaja).

Ravnokar sem dobil paket, poslan prek China Post 11 dni nazaj.

Zgodovina sprememb…

Greek ::

Se je mogoče že komu zgodilo, da je naročil več stvari skupaj, prišle pa niso vse v paketu?

Torej natančneje, v decembru sem naročil 5 izdelkov, skupaj vredno nekje 13€. Danes je prišel paket, v njem pa le 2/5 izdelkov. Kaj storiti? Hvala

To je čisto normalno. Počakaš preostalih 3/5.

Aja. Čeprav sem naročilo oddal naenkrat, vse plačal naenkrat in dobil le normalno obvestilo, da je tisti paket odposlan in nič v smislu, da ne bodo vse stvari odposlane naenkrat?

Še enkrat hvala in lp

Ja, to je OK. Če pogledaš v naročilo, boš videl, katere stvari so bile odposlane in katere še ne (in kaj se z njimi dogaja). Prav tako si v paketu dobil listek, na katerem je pisalo, kaj še manjka. Spravi ta listek.

Nobenega listeka ni bilo v paketu. Sem pa sedaj pogledal na strani in za tiste 3/5 izdelkov še vedno piše Pending, čeprav sem naročil že 18.12.2011.

Naj še dalje čakam? Ali lahko dam Cancel? Ali replacement? Dobim denar nazaj ali kako je v teh dveh primerih? Lp

Lion29 ::

pa dobro folk... a ne stekate, da so bli przniki vmes?? dejte se malo skulirat..... na miljone in miljone posiljk majo za odposlat
Founder and CTO @ Article-Factory.ai

MIHAc27 ::

Greek je izjavil:

Nobenega listeka ni bilo v paketu. Sem pa sedaj pogledal na strani in za tiste 3/5 izdelkov še vedno piše Pending, čeprav sem naročil že 18.12.2011.

Naj še dalje čakam? Ali lahko dam Cancel? Ali replacement? Dobim denar nazaj ali kako je v teh dveh primerih? Lp

Kar lepo čakaj. Verjamem da je smotano sploh ko prvič kupuješ. Pa tudi če komplet pošiljka ni vredna enega bureka.
Ker DX dobi stvari od več proizvajalcev zelo pogosto naročila razdrobijo. Tako tebi ni treba čakat 2 mesca samo zato ker enga predmeta od desetih niso še dobil, ampak kar imajo takoj pošljejo in dobiš vsaj nekaj medtem ko čakaš še na ostalo.

kolk so glupi na nasi posti pa to ne mores verjet....

1. dobil sem obvestilo prispeli posiljki 22. decembra direkt v nabiralnik, sploh niso dostavli na naslov!

2. kljub temu, da so prazniki bili vmes (in gre vecina folka domov) so vseeno dali 15 dni za prevzem posiljke...

jaz sem v petek prisu nazaj v lj, v soboto nasu izpisek v nabiralniku sel na posto in cigoti relkli, da so ze vrnili posiljko nazaj....

mamicojim....

kaj naj zdaj naredim???

Naroči si na naslov, kjer boš vsaj enkrat v dveh tednih prisoten?

francek1 ::

Lion29 je izjavil:

kolk so glupi na nasi posti pa to ne mores verjet....

1. dobil sem obvestilo prispeli posiljki 22. decembra direkt v nabiralnik, sploh niso dostavli na naslov!

2. kljub temu, da so prazniki bili vmes (in gre vecina folka domov) so vseeno dali 15 dni za prevzem posiljke...

jaz sem v petek prisu nazaj v lj, v soboto nasu izpisek v nabiralniku sel na posto in cigoti relkli, da so ze vrnili posiljko nazaj....

mamicojim....

kaj naj zdaj naredim???

Zmontiraj si nabiralnik na naslov, kjer stanuješ?
Kdor se je že rodil učen se lahko reži...

pa dobro, "domov" grem 1x na mesec cez vikend, tak da ni problema....

problem pa je, da so oni tolk tupi, da ne vejo, da bi mogli za praznike podaljsat rok!
kot drugo pa dostavit posiljko v roke in ne samo listev v nabiralnik...brez da bi sploh preverili, ce je kdo doma, samo zato, ker se jim posiljk ne da okoli raznasat

KAJ NAJ ZDAJ NAREDIM PRI DX?

da bi mogli za praznike podaljsat rok!
3 dni praznikov je, rok pa 15 dni...

kot drugo pa dostavit posiljko v roke in ne samo listev v nabiralnik...
Če si bil tam, ko so ti vrgli v nabiralnik, kako to, da nisi preveril nabiralnika?

Odpreš ticket in čakaš da pride nazaj do njih.

darkolord je izjavil:

da bi mogli za praznike podaljsat rok!
3 dni praznikov je, rok pa 15 dni...

MED PRAZNIKI GRE FOLK ZA VEČ ČASA DOMOV, od božiča pa prek novega leta. V tem primeru bi mogli podaljšat za 5 dni!

darkolord je izjavil:

kot drugo pa dostavit posiljko v roke in ne samo listev v nabiralnik...
Če si bil tam, ko so ti vrgli v nabiralnik, kako to, da nisi preveril nabiralnika?

Ke so pri DXu zajebali in obvestili da je bilo poslano komaj kak dan preden sem dejansko dobil, tako da pošiljke nisem pričakoval.

darkolord je izjavil:

Odpreš ticket in čakaš da pride nazaj do njih.

Ok, will do that

Pa drugič izpljuni tisti evro in vzami tracking - bo precej hitreje in vedel boš kdaj pošiljka bila odpremljena in kdaj so jo poskušali dostaviti

šernk ::

z tracking number: 27.12. naročeno na DX offers, 30.12. poslano danes me že čaka obvestilo v nabiralniku naj grem prevzet na pošto.

superspeed, sploh če štejem da so bili novoletni prazniki umes in sploh če štejem, da povprečno iz SLO rabi naročilo da pride do mene 5 dni (no zgleda da imamo evropsko čakalno dobo za pošiljanje znotraj države!) ;(

zadeva poslana brez tracking numberja 17.11. pa še vedno ni pri meni. pri tisti zadevi se je pa za 14 dni popolnoma izgubilo naročilo. plačal sem 2.11. potrjeno naročilo sem dobil pa 15.11. vendar gre se za 2$ vredno stvar, tako da pride ko pride :)
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Jest sm pa ultra razocaran. Od treh razlicnih izdelkov, ki sem jih nabavil na crni petek (25.11.2011), sem dobil samo enega.
No, situacija na ebayu tudi ni briljantna, na folije za telefon cakam ze vec kot en mesec. Bo treba ukrepat.

Bo treba ukrepat.
Ukrepat = počakat.

Se pravi, da popusim 2€? Sej res ni velik, ampak gre se za princip. Danes je 36 dan.
DX pa sploh ne bom omenju, kaksni salabajzerji so ratal.

Zakaj popušiš? Sej boš dobil.

In po čem sklepaš, da so salabajzerji?

Ves kdaj smo bili 25.11.2011??

Pred mesecem in pol... Torej pred novoletnim "rushem".

A so ti samo en izdelek poslali?

Narocil sem tri razlicne, 2x po tri komade in se en izdelek. Tisto kar sem narocil po tri komade, so mi po enega stornirali. Dobil sem torej dva izdelka, tri se vedno cakam. Se malo, pa bodo podrli lanski rekord 8 tednov.

nUUb ::

Enostavo, če ne želiš čakat, vzami v Sloveniji, kjer je vse dražje. Čakal boš pa max 1 teden.

edit:
jaz sem pred kratkim oba paketa dobil v roku 3 tednov. Vrednost prvega okoli 80$ in drugega okoli 3$.
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nUUb ()

Enostavo, če ne želiš čakat, vzami v Sloveniji, kjer je vse dražje. Čakal boš pa max 1 teden.

Pa si ti uredu? Kaj sploh nakladas?
Na DX sem narocil ze okoli 50 paketov in zelo dobro vem, kako stvari potekajo.

A manjkajoče izdelke so že poslali ali čakaš, da jih pošljejo?

kmetek ::

Naročeno 25.11, prispelo včeraj. Sorry, samo 1 mesec in pol = katastrofa.

il ::

@Dr_M
Tudi jaz še nisem dobil vsega od naročil 25.11.2011. Zadeve so precej kaotične. Eno naročilo prejel pred dvemi tedni, drugega pa so razdelili na 3 pošiljke (eno preko CN(poslano 9.12.), eno preko HK(poslano 14.12.(left HK on 18.12.!)) in eno brez tracking no.?!(poslano 27.12.)). Prva je prišla pošiljka od 27.12., nato 9.12., sedaj pa čakam še tisto od 14.12.
Torej precejšnja zmešnjava, počakaj bo že prišlo.

Jaz sem danes prejel pošiljko, poslano 29.12. - vse ostale za nazaj sem tudi že prejel. Seveda so vse s trackingom (brez je skoraj nesmiselno).

eno preko HK(poslano 14.12.(left HK on 18.12.!))
Za to lahko na www.swisspost.ch preveriš, če je (že) šlo čez Švico.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: darkolord ()

il ::

Zjutraj še ni bilo, sedaj pa vidim, da me pošiljka že čaka na SLO pošti.
Da, šlo je preko CH, vendar točno na dan, ko sem zadnjič preverjal in še ni bilo podatka. Res večina HK pošiljk gre preko CH, ne pa vse. Bolj so zagonetne CN pošiljke, kjer sem eno izsledil preko AT, ostale pa so prišle preko neznanih vmesnih destinacij. Preverjam pa preko http://www.track-trace.com/ kjer je večina prevoznikov in držav, pa še zapomni si zadnji tracking no.
Tudi sam imam v naročilu vedno tudi tracking, vendar če naročilo razdelijo, po mojih izkušnjah pomeni, da bo VSAJ ena pošiljka imela tracking in ne VSE.

Ja, včasih je bilo celo tako, da je imela samo prva pošiljka tracking - ponavadi je to pomenilo, da so ti nekaj za pol dolarja poslali takoj s trackingom, tisto "glavno" stvar pa kasneje brez trackinga.

Miha_T ::

Zakaj naročate na DX če se vam ful mudi to dobit? Jaz naročim in pozabim. Niti ne sledim paketom. Pa še presenečenje je, ko pride paket in ne veš kateri je.

Dvomim, da se komu zelo mudi, ce naroca iz DX, ampak po 1.5 mescu se pa ze zacnes praskat po glavi...

echo ::

Naročil 26.12.
Dobil vse stvari danes = dobra dva tedna.
Brez pripomb.

damjan1980 ::

treba se je pač navadit da se načakaš ko budalo. Jaz ponavadi isto stvar pogledam če je na ebayu iz anglije, sicer malo dražje, ampak dobim v 1 tednu in skoraj 100% da bo prišlo

nUUb ::

@Dr_M
Nakladam tistim, kateri imajo tako obupen delivery time. Tistim, ki se jim neda čakati na paket. Tistim, ki kritizirajo DX, na podlagi enega paketa, na katerega so čakali mesec in pol - to v času shopping spree-jov, ko so dostavni roki obup.

Jaz sem naročal kar nekaj stvari; od IP kamere, laserjev (+polnilec in baterije), servo motorjev, LEDic - takšnih in drugačnih. Vse je bilo OK. Tudi naročilo sem že skenslal in so mi v roku 3 dneh vrnili denar na Paypal.

edit:

darkolord je izjavil:

Ja, včasih je bilo celo tako, da je imela samo prva pošiljka tracking - ponavadi je to pomenilo, da so ti nekaj za pol dolarja poslali takoj s trackingom, tisto "glavno" stvar pa kasneje brez trackinga.

Preberi na njihovi strani, kako je s tem, preden kaj rečeš. Imajo odlično poštimano, roki, pa kot sem omenil, so normalni, za nekaj brezplačnega. Preko ebaya so na oko 1 teden manj, za doplačilo okoli 1.5$
i7 2600k@4.8GHz - nV 760 - 850 EVO 250GB - 4TB FreeNAS
ASUS 1920x1080@144Hz

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nUUb ()

docky ::

Imam eno vprašanje. Kako je z urami ali sončnimi očali če piše gor emporio armani ali ray ban, carrera, gre to čez carino?

e-marko ::

Jaz sem dobil tri pare (vsake posebej) brez težav. Na enih piše ray ban...

LP
...somebody, somewhere...

e-marko je izjavil:

Jaz sem dobil tri pare (vsake posebej) brez težav. Na enih piše ray ban...

LP

lol, kak si se spretno izognu temu, da bi rekel, da SO raybBan, ampak da gor pise Ray ban :D

šernk ::

pa kaj so poslali na mars pošiljke? še 14 dni pa bo 3 mesece od naročila, dobro da zadevo rabim komaj aprila enkrat, samo ta teden je treba očitno oddat naročilo, če hočeš biti 100%, da jo boš imel za božič doma.

prvo in zadnje naročilo prek DX brez tracking numberja.
In general, high velocity doesn't produce harmful injuries.
But what is dangerous is the high acceleration
or deceleration given at a certain time interval.

Miha_T ::

Mogoče nimajo na zalogi kar si naročil. Tud jaz čakam na pošilko že 2 meseca ker nimajo na zalogi. Bom skenslal in naročil drugo če ne bo kmalo odpremljeno.
««
25 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98291810443 (1608) MIHAc27
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581023575 (7859) kixs
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516242 (9982) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8532149 (26176) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274146 (3148) borisk

Več podobnih tem