» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
17 / 42
»»

OK.d ::

imam vprašanje glede plačila z paypalom, ali so na strani kaj spreminjali plačilo preko paypala, ker te sedaj ko klikneš na plačilo vrže na neko čudno stran(piše kot naj bi bila to nova povezava) - ji ravno ne zaupam zato sprašujem vas, da ni slučajno kakšen fishing8-O
LPOK.d

c00L3r ::

Jaz sem včeraj nekaj naročil, pa je bilo vse normalno. Daj naredi kak screenshot, da vidimo zadevo.

hunter01 ::

OK.d tudi jaz sem včeraj plačeval s paypalom in ni bilo nič nenavadnega :o

Edit: mi je pa po letu in pol crknu digitalni okvir naročen iz DE. Je hieroglife začel kazat, včasih se pa sploh ne prižge.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hunter01 ()

darkolord ::

A je kdo odkril, če grejo paketi, poslani prek China Post, preko kakšne evropske pošte, tako da se da trackat pošiljke vmes? Tisti, poslani prek Hong Kong Post, grejo navadno preko švice in lahko na strani švicarske pošte vidiš, če je že šlo tam skozi...

-no zdaj sem spet probal in tokrat je stran za paypal plačilo normalna in sem zadevo naročil
- tisto prej mi je pa bilo zelo čudno in sem raje vprašal, edino škoda ker nisem strani printscreenal:|
LPOK.d

KoMar- ::

Če misliš neko belo stran z redirectom na PayPal, to je normalna stran.

ja bolj bela je bila ter samo z tekstom, tega do sedaj še nisem videl
LPOK.d

Bias ::

ja mal so preurejal, kao "easy paying"...al nekaj v tem kontekstu so ga poimenoval.

Tarzan ::

Am, kar se tiče dokazovanja vrednosti paketa DX sem imel super izkušnjo. So mi poslali sporočilo, da me paket čaka na pošti in da naj jim dostavim dokazilo o vrednosti nabavljenega.

Sem jim priložil paypal izpisek transakcije in račun DX-a, zraven sem označil, kateri artikli so v paketu in katerih še ni - ker so brskali so vse seveda točno vedeli in trikrat preverili, potem pa zraven napisal še enostaven računček, najprej konverzijo v EUR po enotnem tečaju Banke Slovenije, potem pa še odštel manjkajoče artikle. Skupni znesek je bil malenkost nižji od tistega ki jim omogoča kakršno koli zaračunavanje, zato sem pridodal še stavek glede tega, se jim zahvalil in jim zaželel še lep pozdrav.
Naslednji dan me je paket veselo pričakal na domu. Brez doplačil.

Če bi poslali vse artikle skupaj, bi definitivno moral plačat, tako pa sem prišel skozi brez vseh nevšečnosti. Če bi ne napisal dopisa, bi me verjetno kljub nižjemu znesku opalili in mi veselo zaračunali ležarino in poštarsko mezdo.

Bias ::

Glede na to da ima DX brezpačno poštnino, jaz vedno (če je več artiklov) naročam po artikel ali dva na enkrat, pa naj pakirajo in odpošiljajo. In če so manjše vrednosti, ne presežem tistih 22 magičnih.

Alec999 ::

darkolord >> meni vmesne države pri China Post ni uspelo najti (tudi nikoli mi CN pošiljke niso šle preko Švice), predvidevam da gre preko Nemčije ali Avstrije, kjer imajo svoj sistem "Interleaved 2 of 5" in po mojem mnenju sploh ne skenirajo takih pošiljk ampak jih samo prerazporedijo in usmerijo naprej. Res bedno, da nemoreš imeti celotne sledljivosti, kot v primeru ko je poslano preko HK.

;-) ::

U je pa DE zadnje čase hiter.

Relanium ::

Eno vprašanje: če naročim dve stvari takoj eno za drugo (plačam vsako posebej, vsaka svoj checkout), pošljejo vsako posebej?
Sam zanima me, da nebi kdaj vrgli oba naročila v en paket, ker potem zna presečt vrednost 22EUR

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Relanium ()

LuGi ::

Vsako posebaj..

Pyr0Beast ::

Vsako naročilo posebej.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Tilen ::

Meni so zdaj že tretjič za ceno cca 5 do 8 eur na pošiljko vse odprli in sem moral pošiljat papirje. Vsakič brez problemov, poslal sem print screen paypal plačila, link do ebaya/dx in to je to. So pa vmes posodobili poslovanje, ker je prvi dopis bil na roko izpolnjen, zadnji pa je ze prisel 100% iz tiskalnika. Na dopisu piše v katerem roku moraš poslati dokaze o tem in onem, po tem roku očitno (glede na predhodne poste) računajo ležarino.

Še najbolj nerodno pri vsem je to, ker ne veš kateri paket od DX si dobil. Recimo, da si danes trigger happy in nekaj poklikaš, čez 2 dni spet in čez 2 dni ponovno. Potem ti pa Pošta pošlje, da posreduj dokaze o nakupu in ne veš za kateri artikel se sploh gre.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Tilen ()

Še najbolj nerodno pri vsem je to, ker ne veš kateri paket od DX si dobil.
So tudi to popravili - na tem obvestilu piše tudi številka naročila, ki je enaka Order numberju iz DX

Izak ::

Zanima me, koliko časa okvirno potuje naročilo iz Hong Konga, od dne oddaje paketa na pošto? Sicer ni od dealxtream, ampak vseeno mora biti podobno.

Lp

KoMar- ::

2-3 tedne.

3-4 tedne.

SleepLess ::

Iz DX 2-3 tedne v povrečju (sem že dobil v manj kot 2 tedna, sem pa tudi že čakal 1mesec in pol), ostale stvari iz HongKonga pa zelo zelo odvisno od prodajalca. Npr. ena stran kjer naročam ročne svetilke pošljejo na dan naročila oz. takoj naslednji dan, do mene pa pride brez izjeme vedno v manj kot 2 tednih.

Mehmed ::

11 dni nazadnje.

bond007 ::

Če je tracked, potem 15 dni +- par dni, če ni tracked pa 30 dni +- par dni...

recmajkemi ::

Je že kdo preklical naročilo? Sem ga danes pa so napisali da odgovorijo v 14-ih dneh, se mi zdi kar malo dolga. Kake izkušnje?

bond007 je izjavil:

Če je tracked, potem 15 dni +- par dni, če ni tracked pa 30 dni +- par dni...

Niti ne
meni so poslali vse po vrsti, naročil sem pa v roku par dni.

Mi je pa pred pol leta še kolega naročal in to pred prazniki, trajalo je menda 3 mesece

BladE_ ::

Mislite, da bi tole šlo čez carino brez, da odprejo paket? Kakšen bi bil približen znesek, če odprejo in mi zaračunajo še stroške carine?
Akcija - Reakcija

Steinkauz ::

Verjetno je kr velik paket, je pa glih taka cena da se ti najbolj pozna.
25eur*1,2+5eur = okol 35eur

technolog ::

Tako je, če že, kupi še kako dodatno dražjo stvar skupaj v enem paketu.

PINki ::

To stvar boš dobil celo polomljeno po moje. Sploh veš kako delajo s paketi kitajci? To igrajo žogobrc z našimi paketi.

Jaz sem naročil tegale pa še vedno čakam (Date: 6/9/2011)

Moram jih pa pohvalit, sem enkrat keramični nož naročil zraven drugih zadev, pa je prišel zlomljen.
Sem napisal nazaj in so mi rekli za brezplačni nadomestek, sem še opomnil naj probajo, da se še ta ne bo zlomil.
Ko je prišel paket, sem ga 15 minut samo iz bubble vrapa odpiral, celega seveda :)

Zgodovina sprememb…

zcetrt ::

Jaz sem dobil helikopter. Čez carino je šel brez carinjenja. Bil ni praktično nič dodatno zaščiten - samo original embalaža. Ampak cel in veselo leta :) Sem imel kar srečo - tudi s carino.
4.

;-) ::

PINki je izjavil:

To stvar boš dobil celo polomljeno po moje. Sploh veš kako delajo s paketi kitajci? To igrajo žogobrc z našimi paketi.

Ja, ker nimajo drugega dela...včasih še igrajo rokomet ali košarko.

BladE_ ::

@zcetrt... Katerega si pa naročil(link)?
Akcija - Reakcija

Furbo ::

PINki je izjavil:

Joj kako si ti razgledan in kako se spoznaš na kitajsko pošto. Res čudno, da z mojimi desetimi paketi ni bilo prav nič narobe, pa sem naročal večinoma žarnice.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

zcetrt ::

http://www.dealextreme.com/p/rechargeab...

Nekaj v tem stilu - verjetno enak, le da drugačen izgled. Točno takega ne najdem več. Je bil naročen novembra 2010.
4.

No sej kdaj imaš srečo pa gre mimo, samo na to ne morš glih računat.

Furbo ::

Spet kaka škodljiva povezava tole?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Blinder ::

;-) je izjavil:

PINki je izjavil:

Ja, ker nimajo drugega dela...včasih še igrajo rokomet ali košarko.

Kitajski poštar.

http://www.dealextreme.com/p/pc-case-80...
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

Da ne boš mislu da so drugi kej bolš
http://www.youtube.com/results?search_q...

Pyr0Beast ::

Slovenska pošta je itak ena najboljših. Uspeli so zlomit cold cathode lampo v 3cm pene na vsaki strani
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Res dot pomučkajo sam dobro, zaenkrat še gre.
So mi pa kekeci spet poslali za račun za stvar vredno 12€
res morjo bit alergični na vse skup,
js pa tud ko že dolgo čakam na paket, pol pa še oni vmes gnjavijo

darkolord je izjavil:

A je kdo odkril, če grejo paketi, poslani prek China Post, preko kakšne evropske pošte, tako da se da trackat pošiljke vmes? Tisti, poslani prek Hong Kong Post, grejo navadno preko švice in lahko na strani švicarske pošte vidiš, če je že šlo tam skozi...

Kako lahko to preverim?
Na en paket čakam že skoraj 1 mesec, šlo je preko Hongkong post

Edit: nevermind, sem že našel:
Mon 20.06.2011 18:03 Arrival at border point of destination country CH-8010 Zürich 1
Mon 20.06.2011 18:03 Arrived in transit country CH-8010 Zürich 1
Mon 20.06.2011 18:03 Completion of postal customs clearance CH-8010 Zürich 1
Tue 21.06.2011 23:16 Arrival at border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Tue 21.06.2011 23:18 Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1

Zgodovina sprememb…

PINki ::

Furbo je izjavil:

PINki je izjavil:

Joj kako si ti razgledan in kako se spoznaš na kitajsko pošto. Res čudno, da z mojimi desetimi paketi ni bilo prav nič narobe, pa sem naročal večinoma žarnice.

Z dealextrema sem jaz večino robe dobil z poškodovano embalažo, vsaj izdelki so bili celi.

technolog ::

Relanium je izjavil:

darkolord je izjavil:

Kako lahko to preverim?
Na en paket čakam že skoraj 1 mesec, šlo je preko Hongkong post

Edit: nevermind, sem že našel:
Mon 20.06.2011 18:03 Arrival at border point of destination country CH-8010 Zürich 1
Mon 20.06.2011 18:03 Arrived in transit country CH-8010 Zürich 1
Mon 20.06.2011 18:03 Completion of postal customs clearance CH-8010 Zürich 1
Tue 21.06.2011 23:16 Arrival at border point of origin country CH-8010 Zürich 1
Tue 21.06.2011 23:18 Departure from border point of origin country CH-8010 Zürich 1

Kje vidiš tako podrobno? Meni samo piše:

RA137882774CN 2011 departure from outward office of exchange SLOVENIA 2011-07-12

http://www.swisspost.ch, ampak samo za pošiljke, poslane prek Hong Kong Post (končajo se s HK); tvoja je poslana preko China Post (CN na koncu)

Nemod ::

A ve kdo, če je za to dokazilo o vrednosti paketa dovolj email s posredovanim računam od paypala in link do izdelka, ali je vseeno potrebno papirje poslati po pošti?

St235 ::

Če govorimo o carini, pol je dovolj email/fax.

Jaz naredim print iz PayPal-a v PDF dokument in je do zdaj vedno bilo dovolj. Sem pa to že 4x počel.

jaz sem dal samo povezavo do artikla na dealextremu in je šlo skozi brez naknadnih vprašanj od carine
LPOK.d

s1m0n ::

A je to normalno. DX že rabi 2 tedna pa še ni poslal artikla že pred 1 tednom so imeli vse na zalogi in zdaj že nekaj dni piše "Packaging current shipment" Skupaj je več kot 14dni pa še ni bilo poslano :)
««
17 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98291811212 (2377) MIHAc27
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55581023976 (8260) kixs
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516245 (9985) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8532160 (26187) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274147 (3149) borisk

Več podobnih tem