» »

DealExtreme - poceni gadgeti

DealExtreme - poceni gadgeti

««
16 / 42
»»

letmein ::

Zadevo ti bodo 100% nazaj poslali pošiljatelju, ne pomaga nič. Sem imel identičen problem, ko sem kupil USA verzijo izdelka, ki je identičen EU verziji, samo CE nalepke nima. Sem kontaktiral proizvajalca, ki je potrdil to, ampak pri birokratih nič ne pomaga. Tako, da če se ti zapičijo v nekaj se pripravi, da ti požrejo živce, ker so milo rečeno ritardirani. Večina jih še angleško ne zna oz. jim moreš vse lepo obrazložit kot majhnemu otroku.

Steinkauz ::

Če naročiš free shipping nimaš kej zgubit. Carina zavrne in se paket vrne prodajalcu.
Prodajalec ti vrne keš in to je to.

Mr Hilter ::

kmetek je izjavil:

Pa kaj vsi naročate te USB WLAN-e? V čem izstopajo?

Izstopajo izven ohišja :D

slika

slika

Mr Hilter ::

KTr1sk je izjavil:

Mr Hilter je izjavil:

Prosu bi za pomoč glede nakupa wireless usb. Kaj tejle 'kartici' manjka?

http://www.dealextreme.com/p/high-power...

Točno takšnega sem kupil za znanca samo preko ebaya, bilo je dražje in je bilo mislim da 24€ in so mi cariniki takrat zaplenl in sem poslal paypal račun in potem so mi poslali drug dan in dodatno plačal 10EUR , je pa bila velika škatla in škatla original s folijo zaprta in izgleda da so zato zadržali paket, ampak prejeli smo ga pa, za CE certifikat pa nevem če je pisalo gor.

Drugače pa res mnogo boljše vleče kot v prenosnikih wlan, tam kjer sem uporabil ta usb wifi je imel preniosnik 1črtico signala in je ven metalo z tem pa je bilo potem kar 4 črtice, sem pa potem kupil zase cenejši USB wifi
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi...
za 10€ in pravtako zelo dobro vleče isto kot tisti zgoraj, tako da ga imam vedno sabo če grem kam s prenosnikom, ker boljše vleče :)

Pri tem
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi... mi pa niso zaplen cariniki ker je manjši paket in tudi majhna vrednost :)

He he:
Price: $26.70 EUR 18.34 (for reference)
Pod magično mejo 22 vprašajev :)

Pol dela vredu? Mene je v opisu zavedlo ''Doesnt pick up g and b networks as well as N (but i didn't expect that it would do it.)'' Mal površno prebral in razumel kot ''ne zazna g in b omrežij prav tako NE N'', ker so neke fore z enimi V bistvu sploh ne vem kaj to je :/

Drgač pa lahko BuyInCoins toplo priporočam, sploh daily sale!

KTr1sk ::

Dela vredu, samo nič boljše ne vleče kot tisti ki ima eno anteno in je sam 10€, kupil bi ga samo v primeru da bi rabil N podporo v kolikor res dela, drugače pa je že nekaj mesecev odkar se upoarblja ta usb ključek in vsak dan dela internet tako da nobenih težav zaenkrat niso opazili, kaj tisto piše oz pomeni kar si napisal pa tudi sam ne vem.
lp
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Okapi ::

Piše "g in b ne lovi tako dobro kot n (sicer nisem pričakoval, da bi)).

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

Furbo ::

Seveda ne, če ima pa .n večji domet.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Mamaplata ::

Mene pa zanima , če bo tole šlo skozi : http://www.dealextreme.com/p/b-868-rech...

Sicer ima CE potrdilo , sam se mi zdi , da so naši cariniki precej občutljivi na razne walkie talkije .

Dr_M ::

Ce se prav spomnim, imajo take zadeve pri nas omejitev 500mW. Naj me kdo popravi, ce se motim.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Pyr0Beast ::

100mW
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vidim, da se pri nas precej teh WT prodaja, vsi imajo 500mW. :|

Pyr0Beast ::

'500mW'

Pa jih verjetno nimajo. Cifre so zastonj namreč.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Mamaplata je izjavil:

Mene pa zanima , če bo tole šlo skozi : http://www.dealextreme.com/p/b-868-rech...

Sicer ima CE potrdilo , sam se mi zdi , da so naši cariniki precej občutljivi na razne walkie talkije .

Pa očitno se boš lahko pogovarjal le sam s seboj, namreč pošljejo ti samo enega in ne par.

;-) ::

Package included:
- 1 x B-868 Walkie Talkies
- 1 X 3.7V/1500mAh lithium battery
- 1 X AC 110~240V charging station (2-flat-pin plug)
- 1 x Removable antenna
- 1 x Back clip
- 1 x Strap
- 1 x English manual

Saj piše kaj se prodaja jasno.

Mene zanima če naročim več takih stvari ko nevem če bodo pišle je boljše vse na 1x ali mi bodo zaradi ene stvari vse zavrnili ali pač 5x naročim posamezno ?

BladE_ ::

Naroči 5x posamezno in pa obvezno dodaš še Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package)! Manjši bo paket, več je možnosti, da pride skozi...

darkolord ::

in pa obvezno dodaš še Drop Shipment and Gift Service (Removes DX logo from package)
Zakaj že?

Mislim, da je obratno prej boljše - naši cariniki že dobro poznajo DX in vejo, da je večina stvari od tam "poceni junk".

bond007 ::

Da je nad 15$ iz DX cariniki takoj vidijo, ko opazijo, da ima pošiljka tracking. Take potem najraje odpirajo in pregledujejo, ker če je nad 15$, potem je možno, da je tudi nad 30$ (22€)... Škoda, da ni obratnega procesa pri DX - da bi doplačal za ne-tracked pošiljko pri večjih zneskih, pa bi verjetno lahko dražje zadeve naročal in te ne bi ocarinili..

Tracking lahko tudi dokupiš, če je pod $15. Pomoje ima sploh večina pošiljk iz tam tracking. Od kakih 50 paket(k)ov so mi pa mogoče enkrat, dvakrat pregledali na carini.

;-) ::

Laser pinterje do koliko mW lahko gledam ?

Noži itd. pridejo ?

Jaz nikoli ne dokupim drop shipmenta, če naročiš kaj bolj kočljivega, ga DX kar samoiniciativno doda brezplačno.

roli ::

Jaz nisem nor da nebi vzel pošiljke brez trackinga. Tudi kadar kupim za čisto majhno vsoto dodam še tist EUR za tracking. Enkrat sem iz DXa naročil tudi paket za nekaj čez 50EUR pa nisem plačal ne carine ne davka. Zadnje čase sicer raje razbijem paketke tako da so vedno pod tisto kritično vrednostjo.
http://www.r00li.com

kmetek ::

evo danes dobil od pošte slovenije za 21,89 itd.....a ni meja 22€, da nimajo kaj praskat? edino če na paketu ne vidijo in jih zanima.

Dobil si položnico ali pismo, da jim posreduješ račun?

Da si nisi ti teh 21,89€ zračunal po danajšnjem menjalnem tečaju iz dolarjev v €, ker oni imajo nek drug sistem - mislim, da računajo po tečaju iz prejšnega meseca...

MIHAc27 ::

;-) je izjavil:

Laser pinterje do koliko mW lahko gledam ?

Noži itd. pridejo ?

Jaz sem keramične nože dobil BP. Že naročil še ene :)
Rezila so bila različno dolga. Največji 15cm+ročaj

pismo.....21,89 je bil znesek plačila.

Zadevo si verjetno naročal zunaj EU, sicer ne bi bil carinjen. Torej zelo verjetno cena ni bila v €, ampak precej verjetno v $. Kolikor si ti takrat plačal v €, njih ne zanima, ampak jih zanima znesek v $, ki ga potem po njihovem tečaju pretvorijo v znesek v €. Mogoče je to vzrok...

Sub-Total: €21.38
Registered Air Mail(w/ Tracking No.) €1.38
Save $0.1 for Additional Qty: -€0.87
Total: €21.89

če pa mislijo jebat pa naj gredo rečt svojemu direktorju, ki ima 8000€ plače.

Jst te čist razumem...Sporoči, kako se bo izteklo, ker me res zanima. Sem imel podoben primer, pa so me nategnili pri 22€ za dodatnih 10€... :'(

bom, pa vidim, da moram mejo spustit na varnih 20€. Pa kaj ima celotna EU tako nizko 22€ ?

DuleKrtola ::

A je kdo nabavil kak cheap mp3 player s card slotom? Dobr bi blo, da bere vsaj 8GB kartico in se da skippat folderje. Nucal bi ga v avtu, ker mi je na radiu crknil card reader. Napajanje bi potegnil z "vžigalnika", sound pa na zaenkrat še delujoč aux vhod.

Bias je izjavil:

Tele mp3 playerje sem nabavil za bratrance. Ko daš macro kartico dceluje odlično.

Največji minus: ZELO SLABA AVTONOMIJA (baterija je zelo slaba).

EDIT: Sem spregledal del o napajanju....
Akcija - Reakcija

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BladE_ ()

Ma to glede napajanja ni problem. Vmes bi dal regulator iz 12V na 5V in nalotal USB konektor. Samo najbrž ne predvaja muzike medtem ko je priklopljen, tako da v tem primeru bi pač ven vzel baterijo in direkt na sponke prilotal napajalnik (spet prek regulatorja - najbrž 3.3V). Najbol važno je torej skippanje folderjev.

V bistvu bi rabil nek čuden gadget, ki očitno ne obstaja. Neki tazga, ampak namest FM transmitterja AUX izhod. Ne bi škodil niti FM tuner, ker mi ta tudi ne dela na avtoradiu :D

EDIT: Mogoče bi bla še najbolša rešitev kak cheap rabljen telefon z tunerjem in ki špila mp3

Zgodovina sprememb…

Recimo tole+ katerikoli USB mp3 player...
Akcija - Reakcija

Pa sej ne moreš verjeti, 2 dni rabi Pošta za odgovor in potem jim printscreen naročila z zneskom ne zadovoljuje...PA DA JIM SPALIM VSE PO SPISKU.

barakus ::

Pošlji jim link, bi moralo zadostovati.

vse sem jim poslal hudiča, vse možne printscreene.

OK.d ::

a ima kdo kaj izkušenj z phone jammerji-motilci signala, kako to gledajo na carini, pa ne mislim znesek ampak če je sploh dovoljeno v slo.
LPOK.d

Phone jammerjev _FUL_ ne marajo.

OK.d ::

kaj pa v avstriji na poštno ležeče
LPOK.d

Ker avstrija ni v EU?

JanezH ::

Kolega je iz Dealextrema naročil za 15€. Na carini pri nas so mu poslali pošto, da naj pošlje račune.
Nato so mu zaračunali 5€ za to, da so odprli paket, poslali obvestilo in za leženino.

To se mi zdi čista kraja, da ti opilijo tak znesek še za plačat, čeprav si mel čisto vse vredu kar se tiče paketa ...
Kaj se zgodi, če nočeš plačat?

še vedno čakam, pa to ni res.

Smukec: to tudi mene zanima.

KTr1sk ::

JanezH je izjavil:

Kolega je iz Dealextrema naročil za 15€. Na carini pri nas so mu poslali pošto, da naj pošlje račune.
Nato so mu zaračunali 5€ za to, da so odprli paket, poslali obvestilo in za leženino.

To se mi zdi čista kraja, da ti opilijo tak znesek še za plačat, čeprav si mel čisto vse vredu kar se tiče paketa ...

To ne moreš verjet, zdaj so že začel zračunavat če ga odprejo, me res zanima kaj bi rekli če bi jih poklical, jaz bi jih pa že bi 1€ kasiral, ker iz principa nimajo kaj računat, do zdaj mi še k sreči niso, se pa včeraj dobil da imam "PISEMSKO POŠILJKO" in brez katerokoli drugih podatkov zdaj pa naj ugibam kaj je, sem jim napisal da naj povejo kaj se nahaja notri in da pošljšem račun, itak pa imam vse izdelke do 20€ tako da ni ddvja..sem napisal. Tako da jim v gre v nos če je že sam kuverta, torej brez kakršnekoli pripročene pošiljke samo navadna majhna pošiljka in včasih komplicirajo, včasih pa kakšen velik paket ne odrejo, mogoče nimajo kaj za delat :P
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Steinkauz ::

JanezH je izjavil:

To je pa neki novega. Pr men kadar so zahtevali račun in ni presegalo 22eur, ni blo nobenih stroškov.
To je čist njihov problem če ne znajo ocenit vrednosti jebemu jim

Evo, jaz tudi z eno tezavo. Poslal sem racun na carinsko posto, znesek je bil ravno okoli 22€ in danes dobim obvestilo o posiljki, s placilom za 10.33€, pa se posta si neki zase uzame. Mater jim cigansko. Ne grem iskat, kr nej nazaj poslejo, raje pozrem tistih 22€, kot da tem ciganom placam teh 10€.

če je manj od 22€ ti ne morejo nič, lahko te jebejo za 22,01€+

Alamar ::

Meni tudi niso še nikoli zaračunali, ko sem poslal izpisek računa, pa je bilo mnogokrat tudi malce več kot 22 EUR. Iz DealExtreme še nisem naročil, ker sem še vse, kar sem tam zanimivega videl, ceneje na ebayu dobil. Po mojem so naši cariniki že malce alergični na DE, ker folk veliko naroča neustrezne artikle in radi šnofajo po paketih. Osebno mi niso odprli še niti enega paketa iz Kitajske, pa sem jih naročil že nekaj deset in mnogokrat veliko večja vrednost kot 22 EUR. Vse pa sem naročil iz ebaya od manj znanih prodajalcev. Mi pa veselo odpirajo praktično vse iz ZDA in Kanade, a brez carinjenja zaenkrat.8-)

turkx90 ::

Eh to je use odvisno od njih, jaz sem dobil tudi ze stvar vredno 150 e, pa brez carine in ddvja. In mislim da tistih 5 e plačas pošti, ne pa carini.
««
16 / 42
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Naročanje preko Aliexpress (strani: 1 2 3 4194 195 196 197 )

Oddelek: Loža
98371816939 (1015) MIHAc27
!

Vse o Ebay-ju (strani: 1 2 3 4109 110 111 112 )

Oddelek: Kaj kupiti
55661026375 (439) mtosev
»

Aliexpress dostava (strani: 1 2 )

6516301 (10041) Luka99
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8532207 (26234) darkolord
»

Deal Extreme - zamuja

274166 (3168) borisk

Več podobnih tem