Forum » Strojna oprema » Hitrost RAM
Hitrost RAM
Matty ::
Imam naslednjo zadevo: Gigabyte 7vtxe plosco + XP 1600. Prej sem imel notri 256MB DDR Rama (kupljen v Essediju), in rezultat v Sandri 2002 je bil 890/920. Pred kratkim sem vstavil se 256Mb, in to tistega No-name iz Mlacoma. Rezultat v Sandri: 780/785.
Je mozno da je ta DDR Ram, ki ga prodajajo v Mlacomu za en k****? verjetno cena res ne laze...
Zanimivo je pa naslednje... Ko sem testiral samo novi RAM je ta dosegel rezultat preko 820/820...
Je mozno da je ta DDR Ram, ki ga prodajajo v Mlacomu za en k****? verjetno cena res ne laze...
Zanimivo je pa naslednje... Ko sem testiral samo novi RAM je ta dosegel rezultat preko 820/820...
- premaknil: Gandalfar ()
krucymucy ::
prvo kot prvo: tega sigurno nisi testiru v sandri 2002 ker bi sicer imel rezultat okol 2000 mb/s
zakaj bi ram bil različno hiter razen tega da je odvisno al je CAS3 ali pa 2.5 očitno si prej imel 2.5 zdej pa si v mlacomu kupu cas3 in potem sevda oba delata na cas3 ... poglej malo nastavitve v bios-u!
zakaj bi ram bil različno hiter razen tega da je odvisno al je CAS3 ali pa 2.5 očitno si prej imel 2.5 zdej pa si v mlacomu kupu cas3 in potem sevda oba delata na cas3 ... poglej malo nastavitve v bios-u!
_Mortal_ ::
tist iz mlacoma je tud cas 2.5 g mam zdej v mašini
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Matty ::
Ja, RAM je CAS2,5, Sandra pa je tudi 2001... Sem to meril v XP, sem pozabil, da imam v WinME instalirano 2002... Tam so bili rezultati pravilni, res pa je da sta oba cipa priblizno isto hitra (ta od mlacoma pocasnejsi), ce sta pa dana skupaj je pa se malenkost pocasneje...
Ampak vseeno... Zakaj je pocasneje? Zaradi tega ker je RAM pocasnejsi (kljub temu da je isto CAS 2,5), ker sta dva cipa, ker sta razlicna cipa, ... al pa ni enostavnega odgovora?
Ampak vseeno... Zakaj je pocasneje? Zaradi tega ker je RAM pocasnejsi (kljub temu da je isto CAS 2,5), ker sta dva cipa, ker sta razlicna cipa, ... al pa ni enostavnega odgovora?
_Mortal_ ::
Nad 384 rama upočasnuje sistem. In hitreje je ena palčka po 512 kot pa dve po 256MB
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Geil rami (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5044 (3457) | Fury |
» | Twinmos Twister PC3200 2*512 DDROddelek: Navijanje | 1479 (1317) | rfmw |
» | Twinmos pri Mlacomu!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 9555 (6018) | AtaStrumf |
» | Kvaliteten RAM (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Navijanje | 26145 (17943) | bodom |
» | Micron RAM cas2?!? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4837 (4211) | XtX |