Forum » Strojna oprema » adijo lepi dnevi
adijo lepi dnevi

sidney ::

Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!

krucymucy ::
No pa kaj je narobe z VIO??? Sicer za Intla res ne vem če je bogve kaj - ampak za AMD-ja je cist kul!

amd ali intel ? nekej casa nazaj je bla odprta tema. En je zlo lepo napisou zakwa in kej. ne morem najti te teme, skratka: sranje

Spajky ::
Kupiš Asus Tusl2c+Tulca-1G-Celly in naviješ kolkr gre (99% z defolt voltažo in kulerjem vsaj na 133fsb!). Sicer pa danes sploh za običajno uporabo ni pomembno več kak proc vzameš in katere firme za frekvence čez 1G in 133 fsb; razen za redke posebne primere ne boš opazil razlike! /tu ne štejejo Benchmarki, razen če se hočeš pokazat pred frendom/. Najpočasnejše in edino pravo ozko grlo je mehanika: HD ! In pa seveda količina hrupa in gretja, ki ga vzameš v zakup!...

"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

ne mism se postavlat pred frendi, sam mot me pa, da zmeces cele gore denarja za masino, pol ti pa "mouze" k svina.
. itak rata cez par mesecev za v muzej. se ni tolk nazaj k sm menou hdd 4.3Gb, takrat je blo to skor najvec, vse pod 10G. dons mam ta disk namesto disket, za okrog prenasat, da ne omenjam 4Mb RAM-a, za 16KSIT....., Zato se mi gre, da bi meu usaj nekej cajta gmah. Pa za normalno ceno. Sorry tko je.
.

Marjan streli !!!! Lisice so Mici zagrable !!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Naviti celerona 1000 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4024 (3353) | Pyr0Beast |
» | Tualatin na BX-u:info-koliko nas je?Oddelek: Strojna oprema | 3166 (2138) | sidney |
» | VIA C3 z 1GHzOddelek: Novice / Procesorji | 1997 (1997) | minmax |
» | BH6 Upgrade - pomočOddelek: Kaj kupiti | 1364 (1150) | boha |
» | celeron 800/900Oddelek: Navijanje | 2176 (1590) | Brane2 |