Forum » Izdelava spletišč » Mnenje o spletni strani
Mnenje o spletni strani
Bela01 ::
Delam spletno stran za prostovoljne gasilce. Podoba strani je več ali manj gotova, manjka mi še besedilo, koledarček, podatki o trenutnem vremenu, ... To bo prišlo v kratkem. Vas bi pa prosila za mnenje o podobi spletne strani, kaj bi bilo potrebno oz. bi bilo vredu da spremenim, ... Kaj ne paše, oz. je boljše da ni gor, ...
Klik
Klik
urosz ::
gumbi predvsem mi takoj padejo v oči.. tako spodnji kot zgornji so "kockasti".. spodnji seznam definitinvo raje oblikj s css (seznami, povezave)
Ok, bom pogledla. Glede kockaste pisave sem že gledla, da bi tudi tole pisavo nastavla v PS na strong tako kot ostalo (v glavi). Vendar se bojim da bo premalo berljivo.
Sem malo popravla določene strani. Tudi širino glave sem popravla, tako da je sedaj vse poravnano. Ima še morda kdo kakšen predlog?
Hm, malo sem jih preoblikovala zato da niso tako ostri. Pisava pa je arial. Malo so zamegljeni ja :/
urosz ::
spodnji gumbi so boljši sedaj.. čeprav sem mnenja da je tudi blur odveč.. zgornje še popravi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ocena Moje Spletne Strani www.lap-stand.com (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15848 (9823) | ...:TOMI:... |
» | ocenite stran (ja spet:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15241 (12204) | Tody |
» | prosim ocenite stran (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 5025 (3842) | Bela01 |
» | Nov Slo-Tech (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 15753 (10230) | Jst |
» | Novi Slo-Tech: meni zelo všeč! (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 45837 (27703) | Ziga Dolhar |